יום שישי ה-13:הפרק האחרון (4)!!!!

D i l D o

New member
יום שישי ה-13:הפרק האחרון (4)!!!!

ראיתי את זה עכשיו ואני חייב לומר שזה סרט מהנה במיוחד, יש קטעים מצחיקים (אני וההומור המעוות שלי) הרציחות יפות וכו' קטע שבאמת הצחיק אותי היה בסוף שהמסכה של ג'ייסון נופלת ורואים איזה חתיך הוא ואז הוא נופל על החרב שלו ופשוט ננוזל עליה..חחחחחחחחחח ואז הילד מתחיל לכסח אותו - ענק!!!!!
בכל מקרה יש לי שאלה (אור תענה!), בסוף בסוף רואים את הילד מסתכל במבט שטני כזה, אני הבנתי מזה שבעקבות זה שהוא רצח את ג'ייסון (אין זיכוי שהוא לא מת, הילד פשוט קרע לו את הצורה!!!) הוא כנראה נהנה מזה ויהפוך בעתיד לרוצח? יחקה את ג'ייסון? זה נראה לי מאוד מאוד מוזר כי הוא קטנצ'יק וזה פשוט לא הגיוני!!! אבל גם לא הגיוני שג'ייסון ישרוד אחרי שילד עשה ממנו סלט ולא משנה כמה הוא בלתי הריג, בלי ראש אי אפשר לחיות!!!!! אז מה הולך שם? אני בטח אבין הכל בסרט החמישי...טוב נו מילא...נראה. בווווווווווו! נהבלתם?

europe1990

New member
ספוייילר, ספויייילרררררררר קטלני

דבר ראשון הילד לא נהפך לשום רוצח, בעקבות המקרה, הטראומה שהוא עבר, המוות של ההורים שלו, המשפחה היחידה שלו, העימות עם ג'יסון, גורם לו לסיוטים, והוא נהפך אובססי לכול מה שקשור לג'יסון, הוא בהחלט קצת משתגע בעקבות הטראומה...אבל הוא לא נהפך לשום רוצח!! אתה תראה בסרט החמישי, שטומי נשלח לבית נוער(שם הוא מקבל עזרה פיסכולוגית) וכול הסרט למרות שג'יסון לא מופיע שם, טומי סובל מסיוטים, הוא מדמיין את ג'יסון.... כמובן שטומי רוצה נקמה-הוא מתכנן נקמה(את הנקמה תוכל לראות בסרט השישי). דבר שני: ג'יסון לא ממש נהפך לסלט, נכון הגרזן תקוע לו בראש, נכון הוא עבר מספר דקירות לא קטן עם הגזרן-הדבר הזה רק יעוות לו את הפרצוץ ואת הגוף!!! נכון לעכשיו ג'יסון מת, מת לחלוטין, הלך לעולמו!!! טומי עשה שטות גדולה מאוד-שבעקבות זה גי'סון התעורר לחיים, השטות היא בגלל האובססיה שלו!!(עך כך תוכל לראות בסרט השישי) דבר שלישי: הזכרת ש"הילד הסתכל עליו במט שטני"- טומי ראה באיזה עיתון כתבה על איזה אדם או אפילו על גיסון עצמו(אני חשוב שזה היה ג'יסון כנער-לא בטוח) בכול מקרה, טומי רצה למשוך את תשומת הלב של ג'יסון, ובגלל זה הוא גזר את כול השיער שלו(לדעתי טומי היה יותר מפחיד מג'יסון) אני לא זוכר מה קרה אחר כך, אני זוכר שאחותו נכנסה, ואז טומי התחרפן-חחחח בקיצר סרט טוב, אבל לדעתי מהסרט השישי-הסידרה נהפכת למעולה!!!!!!!!

D i l D o

New member
רגע רגע רגע!!!!!!!

אני ממש מסכים איתך שטומי יותר מפחיד מג'ייסון אחרי התספורת הסקסי שלו... פשוט רציתי לצרוח שראיתי אותו! אבל אני מדבר על המבט השטני של טומי ממש ממש ממש בסוף, הוא מחבק את אחותו בבית חולים, נותן מבט שטני ויש כתוביות! מוזר.... טוב תודה על ההסבר, עזרת לי מאוד...

europe1990

New member
רצית לצורח??!!! שאני ראיתי אותו

התעלפתי!!! כן אני זוכר, את הקטע בבית חולים, שהוא מחבק את אחותו, אבל כמו שאמרתי-זה היה אמור להיות הסרט האחרון של יום שישי ה13!! אבל אתה יכול להבין מזה ש: שכאילו זה נשאר פתוח, אין סוף!!! להשאיר את הצופים במתח...

europe1990

New member
דבר נוסף!!!!!

עכשיו נזכרתי למה אתה מכתוון שאמרת "מבט שטני" נכון הסרט נגמר אחרי שרואים את טומי עושה פרצופים (יעני שטני)חחח בקיצר , יכול להיות לזה הרבה משמעויות בגלל שבזמנו זה היה אמור להיות הסרט האחרון של יום שישי ה13!!

europe1990

New member
אבל לדעתי ג'יסון

לא נראה במיטבו בפרק הרביעי!!! קבל תמונה שלו, מפרק 7

D i l D o

New member
אהההההההההההההההההההה!

*בוכה* איך הוא הפך לכזה חתיך? הוא פשוט מדהים... זה נראה כאילו הוא נרקב 20 שנה בקבר...רגע, זה הגיוני לא? נו שיהיה...

europe1990

New member
נכון הוא באמת נראה פה טוב-חח

ג'יסון באמת נרקב בקבר מספר שנים!! כי תראה: הסרט הרביעי :וג'יסון מת , נכון!!, טומי היה אז עוד ילד רק בן 12-אני חושב?? עד שאנחנו מגיעים לפרק 6(שבו ג'יסון קם מהקבר) השנים עברו, וטומי כבר גדל. אז כן ג'יסון בהחלט נרקב בקבר!!-את האמת לדעתי, זה עשה אותו יותר יפה!!

למעלה