יום שישי ה-13 חלק 10

TrancE MaN

New member
יום שישי ה-13 חלק 10

ראיתי את ה-3 הראשונים מזמןןן וכולם היו מסריחים אבל היום פתאום היה לי חשק לראות את העשירי כי הוא נראה שונה מהאחרים.. ומזל שעשיתי את זה סרט מעולה ממליץ לכולם!

אשך מן

New member
אולי לא קשור לסדרה

אבל ממש לא גרוע הכי גרוע זה הראשון.. אממ והשני...... אממממ והשלישי.. השאר כבר לא ראיתי חוץ מהעשירי חח

D i l D o

New member
זה רק אני או שיש "רק" 9?

אלא אם אתם מחשיבים את פרדי נגד ג'ייסון כעשר?! אני די בטוח שיש רק 9

D i l D o

New member
וואלה../images/Emo9.gif

אבל גם הוא בעצם לא חלק רשמי מהסדרה. סתם סרט תקוע ומיותר.

thepunk

New member
למה הוא לא חלק "רשמי"?

נכון שהרבה שונה בו, לעומת האחרים, אבל מה באופן עקרוני שונה בו? אותם אנשים (צוות הפקה), אותה חברה (יכול להיות שאני טועה בזה, אבל עדיין, אין בעיה להחליף חברות. הרבה סרטי המשך לא שייכים לאותה חברה כמו הסרטים המקוריים), אותו שם, אותו מותג (Jason) ... אפילו באתר הרשמי של הסדרה תמצא אותו כסרט העשירי.

D i l D o

New member
אי אסביר.../images/Emo58.gif

בסוף החחלק התשיעי ג'ייסון מגיע לגיהנום (כמו ששם הסרט אומר
), עכשיו, בכל חלקי הסדרה החלק הבא התחיל בחות או יותר מאותו מקום שהקודם נגמר, ג'ייסון היה באותו מצב שבו היה בסוף החלק הקודם (בד"כ מת) אבל בעשירי גייסון קשור לו באיזה מכון ואחרי התפרעות ומסע רציחות קטן בהתחלה הוא מוקפא בפריזר העצום הזה. בקיצור - הסרט מנותק מכל מה שהיה בחלק הקודם ולכן אי אפשר להחשיב אותו ברצינות כחלק מהסדרה הזאת, לפחות לא אני.

thepunk

New member
זה שהסדרה לא רציפה כרונולוגית

זה לא אומר ש-Jason X הוא לא הסרט העשירי בסדרה. הסרט הבא של מגרש השדים, שעומד לצאת - לא יהיה חלק מהסדרה? RING 3 (היפני) - לא חלק מהסדרה? כל ה-Star Wars למיניהם החדשים - לא חלק מהסדרה? להיפך, זה דווקא די נחמד. יש פתח לעוד המון סרטים שיתרחשו בין התקופה של סוף התשיעי (1994) לתחילת העשירי (לא זוכר מתי ...), כמו פרדי נגד ג'ייסון, לדוגמא ...

D i l D o

New member
עשית פה השוואות לא נכונות.

לא אמרתי שום דבר על זה שסרט שקוטע רצף כרונולוגי הוא לא חלק מסדרה, רינגו 0 ומגרש השדים הבא עלינו לרעה (ושיפסיקו לעשות את הזבל הזה כבר) מספרים את תחילת הסיפור, הם לא מנותקים מהסיפור הכללי. לעומתם, גייסון X כן מנותק, אין לו שום קשר לזום סרט בסדרה, הוא מנותק עלילתית, מיקומית (מילה מוזרה) ורעיונית - בינו לבין שאר הסרטים יש רק קשר אחד - השם "ג'ייסון" זהו! עכשיו בקשר לזה שאולי הם נתנו פה פתח ואפשרות לסרטים שישלימו את הרווח הזה בזמן ובמקום אז אוקיי - לא חשבתי על זה, רעיון נחמד מצד אחד, אבל מצד שני - אני מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שלא יעשו את זה, עוד סרט אחד בסדרה ואני מתאבד! איבדה כל טעם הסדרה הזאת שהתחילה כדבר מאוד טוב.

thepunk

New member
אוקי

התכוונתי שזה קוטע את הרצף בגלל שהחלק העשירי קופץ קדימה בעוד שנניח הסרט הבא בסדרה (והרי ברור לכולנו שיהיה כזה, אין מה לעשות) יחזור כנראה "אחורה בזמן" (או לפני התקופה של העשירי, או אחרי התקופה של פרדי נגד ג'ייסון, או לא יודע מה). וכמובן שיש קשר. הרי בין כל סרט לסרט הקשר היחיד הוא שג'ייסון רוצח את כולם (אין הרבה משמעות לסרטים האלה, אה?). הסיפור אחר, המקום אחר, הדמויות אחרות ... זה לא שונה גם בסרט העשירי. להיפך, דווקא היה חידוש מסוים נחמד, וגם הביצוע היה לא רע (מה שהיה רע מאוד זה העודף מדע הבדיוני, והרובו-קופ ג'ייסון, או ליתר דיוק Uber Jason, שהיו ממש טיפשיים וחסרי טעם לחלוטין. בכלל כל החלק השני של הסרט הרס את כל מה שהחלק הראשון בנה טוב כל כך). היה יכול להיות סרט מצוין דווקא. וכנ"ל לגבי כל הסרטים שציינתי, רק שלא הולכים קדימה בזמן אלא אחורה בזמן. כל הסרטים המוזכרים, וכנ"ל JX - לא מנותקים מהרעיון הכללי וגם לא מהעלילה הכללית (ג'ייסון מחסל - אז תופסים אותו)

למעלה