יום שישי ה-13, יום המכשפות והשדים.

יום שישי ה-13, יום המכשפות והשדים.

ובכן, אתמול שרשתי סקר שלא הצליח בכלל. ובגלל שהתאריך הידוע של היום, מחזיר אותנו לנושא, הרעיון שלי הוא: לעשות מן סרט אימה דמיוני כזה של התאומות, הוא יכול להיות על אותו פרנציפ של בת פוגשת בן, בן מנשק בת וכו´ וכו´. זה יכול להיות גם ניצול של המין הגברי למטרות דם, ההחלטה שלכם. פעם ביום לפחות, אני אפתח את הפרק של היום. אתם יכולים להגיב לי על זה אם אתם רוצים או לתת לי רעיונות או למי שרוצה, להמשיך ואני אמשיך יום אחר כך במקומו. אבל! רק שלושה חברים ביום ימשיך אחרי, אחרת הסיפור ידרדר וירד מעיקרו המפחיד. מין שהלושה שייבחרו אני אשרשר למוטי הודעה איזה למחוק ואיזה להשאיר ובצורה כזאת, יהיה לנו מיני סרט. אני מקווה שהרעיון מוצא חן בעינכם ושבקרוב תתנו לי תגובות חמות. נ.ב. מוטי אתה זה שצריך להסכים, הרי אתה חלק נכבד מהעניין. נ.ב.2 ברגע שתתנו לי את תגובותיכם החמות (לפחות ככה אני מקווה), אני אתחיל במשחק. אני אודיע על שעת התחלתו לאחר שאקבל לפחות 10 תגובות על הרעיון. אם לא, סימן שאתם לא מעוניינים ומוטי יוכל למחוק את השרשור ונעביר את הרעיון על סדר היום.

motib4

New member
לא ממש הבנתי...../images/Emo4.gif

אבל אין לי שום בעיה למחוק או לשרשר מה שצריך.
בכללי זה נשמע אחלה.
א-ב-ל אני לא יכול למחוק הודעה שיש לה תגובות אלא אם כן אני מוחק את כל התגובות להודעה הזו. כך שכל ההודעות צריכות להשתרשר להודעה הראשית בלבד
אם לדוגמא זה יהיה בצורה כזו: הודעה ראשית
תגובה להודעה הראשית
תגובה להודעה השנייה ואצטרך למחוק את "תגובה להודעה הראשית" גם "תגובה להודעה השנייה תמחק. הבנתם? כי אני לא.

או.קיי או.קיי אני כבר מסבירה.

אתם רוצים הסבר, הנה הוא: קודם כל למוטי: זה בסדר אם אתה לא יכול למחוק. אני יכולה לשנות את זה ולרשום בתחילת כל פרק את השם של זה שאת סיפורו אני ממשיכה. שנית, ההסבר: הרבה פעמים עשינו מן סיפור של אשלי ומרי קייט דרך העיניים שלנו, בפורום הוחלט שהרעיון יותר לא לא הולך, אז עברתי לרעיון הבא: סיפור סרט. אני לא התכוונתי שממש נעשה סרט אלא יותר את "התסריט". כל יום אני אשרשר לפה פרק מ"התסריט" אתם, הקוראים, תגיבו עליו, תגובות רעות טובות, תלוי בכם, תתנו רעיונות להמשך, או פשוט מאוד תמשיכו אותו. אבל רק שלושה ילדים יוכלו להמשיך את הסיפור. לדוגמה: נועה, מוטי ואושרת משרשרים המשך אני, או אתם תבחרו איזה מבין השלושה הכי מוצא חן בעיניכם ואני אחליט להמשיך את הפרק הבא על פי ההמשך שאותם שלושה נתנו. יש לי כמה אפשרויות: 1) אני אשרשר את ההמשך של מי הכי אהבתי,וארשום את ההמשך יום למחרת 2) אני בכל תחילת פרק שלי ארשום לכם מי נבחר. אם יהיו עוד שאלות, אני אענה עליהן ברצון. הכול מובן?

או.קיי , אני מבינה כשאני לא רצויה:-

חשבתי שאכפת לכם ממני
שאכפת לכם מהשירשורים המעניינים שאני מנסה להביא לידיעתכם
כולם אהבו את הרעיון של האולסורבייבר... אני מציעה רעיון יפה גם..... אבל תגובות ממכם אני לא מקבלת
. טוב, חשבתי שישנה לכם אם נעשה משהו חדש ומעניין, מסקרן ושונה ממה היה לנו. מה אני צריכה לעשות כדי שתשימו לב אלי
להתחיל להעליב את התאומות
יש לי רעיונות יפים ואתם לא נותנים לי צ´אנס וחבל, כי יכול להיות שיש צד בי שאתם אפילו לא מכירים...

motib4

New member
אני לא מבין למה את נעלבת.

באמת שניסיתי להבין ולא הצלחתי. קל לדבר ולחיות סביב רעיונות- אבל הרעיון הו לבצע. אז קדימה, תתחילי לכתוב את הפרק הראשון ואני בטוח שהרבה אחרים ימשיכו.

RinRan

New member
אממממ...... ניצו"ש../images/Emo70.gif

לכל מי שיש לו אותי באיי סי קיו- אני אופליין כי האיי סי קיו שלי לא מתחבר...

אתה יודע מוטי? אתה צודק.

ביום שלישי (מחר לא ויום שני לא כי יום כיפור) בשעה 16:30, יפתח לציבור, הפרק הראשון של "אימת התאומות", לפרטים נוספים, תקראו למעלה!

למעלה