יום שישי ה-13!!!!

WallFlower

New member
יום שישי ה-13!!!!../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

למישהו יש סיפור מפחיד להלוות לנו היום? כי חוץ מהמבחן בכימיה שומדבר מפחיד לא קרה לי היום...עדיין...

black flower

New member
אני ראיתי את הרגליים של

המורה שלי להבעה!!! זה היה הדבר הכי מבחיל ומזעזע שראיתי עד עכשיו!! כל הורידים שלה בחוצ! והבצע של העור הוא כזה כחלחל ירקרק! אני נשבעת שהיא נראתה לרגע כמו גופה רקובה שהרגע הוציאה מהמים!!!!! כמו בסרט "קוראת בקלפים" כשהוציאו את קייטי הולמס מהמים!!!

scooby4

New member
אני לא מזמן...

ראיתי את המורה למתמטיקה שלי איחרה לשעת אפס, עם סימני היקי בצוואר. הקטע הוא שאין לה בעל וילדים, וגם כל הבית ספר חושד שהיא לסבית - גם המורים האחרים...

black flower

New member
פחחחחחחחחח

אם אני הייתי רואה את המורה שלי למתימטיקה עם סימני היקי במוואר אני הייתי מתערבת עם הכיתה שהיא עשתה את זה לעצמה!! המורה שלנו פשוט מטורפת!!! שרופה לגמרי!!! רגע אחד היא מדברת איתנו על מספרים ואז במהירות הבזק היא עוברת לחסה ועגבניה ופתאום סבתא שלה נכנסת לעניין ובסוף היא אומרת שהיא לא מלכת היופי!! לך תבין

black flower

New member
דרך אגב..

למי שלא שם לב זה יום השישי ה-13 השני בשנה!! בדרך כלל יש רק אחד אבל השנה היו שתיים!! 13.9 13.6-היום :)

השלישי..היו ../images/Emo13.gif

*בודקת* היה בספטמבר ובדצמבר. (וד"א אני לא מצליחה להוסיף אותך לרשימה שלי
-אני אנסה אחר כך
)

scooby4

New member
- זהירות מדרגה - ../images/Emo179.gif

מצאתי סרטון פלאש קצר ליום שישי ה13, זה נראה לא קשור, אבל שימו לב לטקסט.

black flower

New member
אם כבר סרטון ליום השישי ה-13...

כנסו לזה... ענק! כולכם וודאי מכירים אבל אף פעם לא יזיק לראות את זה שוב:))) http://members.lycos.nl/cedrique_surmont/filmpjes/lovesong.swf

scooby4

New member
לא לפחדנים - ../images/Emo129.gif

העלתי תמונה של המורה שלי למתמטיקה (עכשיו תבינו למה אני אומר שהיא לסבית...).

למעלה