יום שישי ה 13

Just a Kid 3

New member
יום שישי ה 13 ../images/Emo123.gif

אומרים שהיום הזה מביא למזל רע. והיום, למישהו באמת יהיה מזל רע. למי? לקורבן השבועי שלנו, כמובן! שהשבוע הוא היא כן, אני לא מקורית כן, אני יודעת שאני תמיד כותבת אותו דבר בכל אופן, הקורבן השבועי היא טולית17
אתן יודעות מה התפקיד שלכן.

Just a Kid 3

New member
../images/Emo129.gif

איך קוראים לך? למה קראו לך ככה? בת כמה? מאיפה? מה את הכי אוהבת בפורום? שחקן? (לא מהרקיע) שחקנית? (לא מהרקיע) שחקן מהרקיע? שחקנית מהרקיע? זמר? זמרת? להקה? שיר רומנטי? שיר שגורם לך לבכות? שיר שגורם לך לצחוק? שיר שמזכיר לך מישהו? מי? סרט? סידרה חוץ מהרקיע? באילו עוד פורומים את כותבת? יש לך אחים או אחיות? כמה? יש לך בלוג? קראת את הבלוג שלי? ושל אלינה? היית פעם בחו"ל? איפה? איפה נולדת? דמות אהובה מהרקיע? הת'ר/שאנה/שרה? דינה/סשה? סאם/דיוויד? רותי/מרי/לוסי? מאט/סיימון? תאריך לידה? אריק/אנני? מכירה את גוד שארלוט? וסימפל פלאן? ושגרקאלט? ומיי קימיקל רומנס? ומארון 5? ומסט? ובקסטריט? את שמחה שהם חזרו? למה? שמעת את השיר החדש שלהם? ראית את הקליפ? להקה שאת רוצה להמליץ לנו עליה? זמרת שאת רוצה להמליץ לנו עליה? זמר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? שיר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? אלבום שאת רוצה להמליץ לנו עליו? שאלה שאת רוצה שישאלו אותך? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? שאלה שאת לא רוצה שישאלו אותך? מה הית עונה על השאלה הנ"ל? למה את כמעט לא כותבת פה? מה עשית ביום העצמאות? על מה חלמת היום? תחביבים? מה דעתך על פירסינגים? יש לך? וקעקועים? יש לך? מה דעתך על זה שבחרתי אותך כקורבן השבועי? מה יש לך לספר לנו על עצמך? מה את חושבת עליי? ועל שאר חברות הפורום? וזהו... תהני!

טולית17

New member
חחחח בכיף

איך קוראים לך? טל למה קראו לך ככה? אםםם שם משפחה ארוך אמא העדיפה שפ פרטי קצר בת כמה?17 מאיפה?ירושלים מה את הכי אוהבת בפורום?אמממ הכל
שחקן? (לא מהרקיע) ג'ים קארי שחקנית? (לא מהרקיע) אממ אף אחת מיוחדת שחקן מהרקיע? דיוויד גאלגאר
שחקנית מהרקיע? מקנזי רוזמן זמר? כרגע עידן רייכל זמרת? ריטה להקה? שוטי הנבואה שיר רומנטי? דניאל סלומון-אוהב אותך שיר שגורם לך לבכות? " " " שיר שגורם לך לצחוק? זולה ממברס-אתי את ילדה רעה שיר שמזכיר לך מישהו? אין לי מושג את שם השיר יודעת את המילים "זו אהבה על רגל אחת רוצה לרוץ לא ללכת לאט...." מי? אקס סרט? מת לצעוק 1-3 סידרה חוץ מהרקיע?ג'ואן מארקדיה,מגרש ביתי,או.סי חלום אמריקאי באילו עוד פורומים את כותבת? לא כותבת בשום פורום אני בדר'כ רק קוראת... לימוד נהיגה ותאוריה ,מתגייסים,השיר שלנו יש לך אחים או אחיות?כן כמה?1 וגם זה יותר מדי יש לך בלוג?לא קראת את הבלוג שלי?אמממ לא ,מומולץ? ושל אלינה?אמממ גם לא, "? היית פעם בחו"ל?יאפ איפה?ארה'ב לפני חודשיים,טורקיה לפני שנה, שנתיים, 4 איפה נולדת?ישראל דמות אהובה מהרקיע? רותי. הת'ר/שאנה/שרה?הת'ר דינה/סשה? סשה, דינה סתם פק'אצה סאם/דיוויד? מי מבדיל בינהם בכלל רותי/מרי/לוסי? רותי מאט/סיימון?סיימון!!! תאריך לידה?21-11-87 אריק/אנני?אנני מכירה את גוד שארלוט?לא וסימפל פלאן?לא ושגרקאלט?לא ומיי קימיקל רומנס?לא (לא להיבהל אני לא הכי בקטע של מוזיקה) ומארון 5?כן שמעתי ומסט?מסטיק!? ובקסטריט?חח אותם כן את שמחה שהם חזרו?הם חזרו?!?!? למה? לא אכפת לי כלכך שמעת את השיר החדש שלהם?שוב אין לי שמץ על זה שהם חזרו ראית את הקליפ?לא להקה שאת רוצה להמליץ לנו עליה? within temptation זמרת שאת רוצה להמליץ לנו עליה?אין זמר שאת רוצה להמליץ לנו עליו?אין שיר שאת רוצה להמליץ לנו עליו?תנשחו, גם אין אלבום שאת רוצה להמליץ לנו עליו? אין (כבר אמרתי שאני לא ממש שומעת מוזיקה) שאלה שאת רוצה שישאלו אותך?אמממ אין לי זמץ תשאלו אני יענה מה היית עונה על השאלה הנ"ל?- שאלה שאת לא רוצה שישאלו אותך? איזה צבע את הכי אוהבת, מה התחביבים שלך (שאלות מעצבנות) מה הית עונה על השאלה הנ"ל?אדום, להתבטל כל היום למה את כמעט לא כותבת פה? אמממ תאמת אני נכנסת כל יום וקוראת אבל אין לי הרבה מה להגיב. מה עשית ביום העצמאות? מנגל מנגל ולקינוח מנגל על מה חלמת היום? לא זוכרת תחביבים?חחחח למעלה מה דעתך על פירסינגים? כן ירבו, בעיקר בשפה יש לך? אוזניים נחשב?! וקעקועים? סתם מכוער ולא יורד. יש לך? לא מה דעתך על זה שבחרתי אותך כקורבן השבועי? את אדם נורא נחמד מה יש לך לספר לנו על עצמך? אמממ שאני בי'ב ואין לי שמץ של מושג מה אני הולכת לעשות בהמשך חיי חוץ מלראות טלויזיה :) מה את חושבת עליי? לאור העובדה שתקעת לי את השאלון הזה בזמן שאני אמורה ללמוד לאזרחות...אני חושבת שאת המושיעה שלי, נתת לי סיבה לא ללמוד ועל שאר חברות הפורום? אממממ נחמדות אנאערף :)

גמני שואלתתתתתתתת../images/Emo29.gif

את אדם סדיסטי? בהנחה שהתשובה היא לא אז למה לא? בהנחה שהתשובה היא כן אז למה כן? איך זה לגור בעיר הקודש?
? יש לך חבר? את רוצה חבר? את לסבית? דו? מה את חושבת על קהילת ההומו-לסבי? למה את לא בקטע של מוסיקה כ"כ?(אין לך מושג מה את מפסידה
)? שיר שאת מקדישה לפורום חוצ מהשיר של הרקיע
? מה את לובשת עכשיו? במה הבגרות הבאה שלך? מה את מרחיבה בביצפר? מה שלומך ? כואב לך משו? רוצה שאני אכאיב לך
? משעמם לך?(לי כן כמו שבטח רואים) גלידת שוקו או גלידת וניל? מיצ ענבים או מיצ תפוחים? כיסא או שולחן? ליל או יום? גשם או שמש? כאפה או סטירה(סורי-הייתי חייבת לשבור את רצף הבנאליות שבשאלות הקודמות)? זה כאב העגילים באוזניים? אח אחד גדול ממך או קטן ממך? יש לך רישיון? לאן את מיודעת בצבא? מתי את מתגייסת? את מתגייסת בכלל? את אוהבת ירוק? את אוהבת בכלל?

טולית17

New member
לשאלות של ill take the rain

את אדם סדיסטי? לא בהנחה שהתשובה היא לא אז למה לא? אממ לא יודעת בהנחה שהתשובה היא כן אז למה כן? איך זה לגור בעיר הקודש?? אמממ פסדר לא הכי מרגש בעולם יש לך חבר? אממ יש לי משו לא מוגדר כל פעם את רוצה חבר? אמממ אני פחד ממחויבות חחח את לסבית? לא חושבת דו? לא חושבת מה את חושבת על קהילת ההומו-לסבי? לא מכירה אנשים משם אבל כל אחד ומה שהוא אוהב אין לי בעיה למה את לא בקטע של מוסיקה כ"כ?(אין לך מושג מה את מפסידה)? אמממ לא יודעת אף פעם לא ממש התענינתי בזה... תמליצו לי על זמרים אני ישמע שיר שאת מקדישה לפורום חוצ מהשיר של הרקיע? אמממ אנאערף מה את לובשת עכשיו? גינ'ס +חולצה אדומה ומתייבשת מהחום במה הבגרות הבאה שלך? יום חמישי, הבעה מה את מרחיבה בביצפר? אמממ אנחנו בצפר של עמות אני רק לומדת אנגלית מוגבר+ מגמת בחירה מה שלומך ? אחרי הנרגילה מצוין כואב לך משו? כן קצת הראש מהחום רוצה שאני אכאיב לך? אמממ לא משעמם לך?(לי כן כמו שבטח רואים) שמתעי עכשיו תא הדבר הכי מצחיק בעולם זה יעסיק אותי לכמה זמן גלידת שוקו או גלידת וניל? וניל מיצ ענבים או מיצ תפוחים? תפוחים כיסא או שולחן? שולחן ליל או יום? לילה גשם או שמש? גשם כאפה או סטירה(סורי-הייתי חייבת לשבור את רצף הבנאליות שבשאלות הקודמות)? אמממ שתיהן זה כאב העגילים באוזניים? אין לי זנץ, הייתי בת שנה וחצי אח אחד גדול ממך או קטן ממך? קטן יש לך רישיון? יאאאאפפפ לאן את מיודעת בצבא? אני לא מיועדת שישרפו הכלבים מה עברתי בגללם מתי את מתגייסת? 25 לאפריל שנה הבאה את מתגייסת בכלל? אמורה את אוהבת ירוק? צבע ירוק- סבבה, ירוק דולרים -ברור, ירוק עלים- לא מנסה את אוהבת בכלל? אמממ לא יודעת אני לא חשה אהבה לכלום :)

SoldieRonit

New member
בא לי להשתתף ברוח הימים האחרונים:

מהו הבשר האהוב עלייך
כמה אכלת בחג
איך את אוהבת את ה"מנה" שלך (דוג' הקלאסית-פיתה,חומוס,צ'יפס סלט ....) אלוהים,רק אל תגידי לי שאת צמחונית עכשיו
...(
) מה עשית בערב יום העצמאות
מה לבשת אתמול
האם יש לך סיפור אימה לספר לנו ,לכבוד יום שישי ה-13
האם יש לך סיפור אימה לספר לנו ,לכבוד יום שישי ה-13 שקרה לך באופן אישי
קוראים לך טל
את בת 17
לא
אז למה זה מה שמתבקש להבין מהכינוי שלך
האם את מאלה שמעדכנים כל שנה ביום הולדת כינוי חדש,או שאת כבר שנים בת 17
האם את אוהבת להיות בת 17
האם את מעדיפה להיות בגיל אחר
באיזה גיל הייתה מעדיפה להיות יותר צעירה
באיזה גיל הייתה מעדיפה להיות יותר מבוגרת
האם את מרגישה שנסחפתי
האם את מרגישה קורבן
מה העדה שלך
האם את שמחה שהחלטתי להשתתף במשחק השבועי כי משעמם לי עד שיתחיל סו תומאס
האם את רואה סו תומאס
האם את מבינה שאני מסוגלת להמשיך עם זה עד שיתחיל-שזה עוד 45 דקות
מה את אוהבת לראות בטלווויזיה
באילו פורומים את משתתפת
האם את מבריזה מבית הספר
(אני לא אספר לאמאבא) ספרי לי על שיטת/תירוץ מוצלחת.. שיהיה לך שבוע נפלא
ונראה אותך עונה בגבורה על השאלון של Just a Kid 3

טולית17

New member
:)

מהו הבשר האהוב עלייך? בקר--> סטייק כמה אכלת בחג? פייי הרבה הרבה איך את אוהבת את ה"מנה" שלך? צלחת קצת סלט לא אוהבת לחם אלוהים,רק אל תגידי לי שאת צמחונית עכשיו -->לא אני לא :) מה עשית בערב יום העצמאות? סבתא סבא,יום הולדת לאמא מה לבשת אתמול?אממ ג'ינס, טי שרט האם יש לך סיפור אימה לספר לנו ,לכבוד יום שישי ה-13? אממ הוא כבר עבר אבל אני אספר שרדף אחריי פינצ'ר רצחני במשך 3 רחובות וכמה שחושבים שפינצ'ר לא מפחיד....כן הוא כן!! האם יש לך סיפור אימה לספר לנו ,לכבוד יום שישי ה-13 שקרה לך באופן אישי ?כן תראו למעלה קוראים לך טל--->כן! את בת 17--->כן! לא--->אמרתי שכן!!!!! אז למה זה מה שמתבקש להבין מהכינוי שלך--->כי זה נכון!!!! האם את מאלה שמעדכנים כל שנה ביום הולדת כינוי חדש,או שאת כבר שנים בת 17 -->אני בת 17 רק 4 חודשים האם את אוהבת להיות בת 17? אמממ לא האם את מעדיפה להיות בגיל אחר?כן 18, חוקית,יכולה להיכנס לפאבים ולא להגיד ששכחתי ת"ז בבית. באיזה גיל הייתה מעדיפה להיות יותר צעירה? אממ 11 כיתה ו' הכי שווה באיזה גיל הייתה מעדיפה להיות יותר מבוגרת? אממ 21 אחרי צבא. האם את מרגישה שנסחפתי? אממ לא תמשכי אני נהנת האם את מרגישה קורבן? לא... מה העדה שלך? שליש אשכנזוטי שליש עירקי ושליש ספרדי... סלט האם את שמחה שהחלטתי להשתתף במשחק השבועי כי משעמם לי עד שיתחיל סו תומאס? כן שמחה מאוד האם את רואה סו תומאס? לא מה זה בכלל?!?! האם את מבינה שאני מסוגלת להמשיך עם זה עד שיתחיל-שזה עוד 45 דקות? אממ לא אני לא מאמינה מה את אוהבת לראות בטלווויזיה? מה שאפשר באילו פורומים את משתתפת? קוראת, מתגייסים, נהיגה ותאוריה, השיר שלנו... האם את מבריזה מבית הספר? בתקופה האחרונה כן במיוחד מאנגלית (אני לא אספר לאמאבא) ספרי לי על שיטת/תירוץ מוצלחת? להבריז? מי שאול הולכים לבית וזהו... ככה זה בי'יב :)

Crazzzzzy Girl

New member
תורי ../images/Emo9.gif

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ?
מה המצב אחותי ?
מה את עושה כשאת קמה בבוקר ?
תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ?
אם לא מה ההבדל ?
כדורסל או כדורגל ?
לא נמאס לך לענות על שאלות?
את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ?
מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה?
איזה צבע את הכי אוהבת?
במבה או ביסלי?
יש לך מישהו?..
אם היית יכולה לשעה להתחלף עם מישהו עם מי היית מתחלפת?
מה החיה האהובה עליך?
את אלרגית למשהו?
איזה סוג סלולרי יש לך?
את עובדת ?
את עייפה ? עוד קצת
מה השעה ?
מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות)
מה את חושבת על חברי הפורום ? ואחרונה .....
נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו?

טולית17

New member
תשובה לשאלות של קרייזי גירל

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ? אממ מורן אולי מה המצב אחותי ? וואלה טוב תודה מה איתך?!? מה את עושה כשאת קמה בבוקר ? אממ מנסה לגנוב עוד 5 דקות ואז קמה מצחצחת שיניים שותה מתלבשת וכו' תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ? אממ כן אם לא מה ההבדל ? - כדורסל או כדורגל ? כדורגל לא נמאס לך לענות על שאלות? לא אני נהנת מאוד אני יכולה להמשיך עוד שבוע את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ? תמשכי יאבל כבר נגמרות לכן השאלות מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? אממ להתחתן עם בעל עשיר ולא לעשות כלום...ונחזור למציאות ,פסיכולוגיה משו בסגנון. איזה צבע את הכי אוהבת? אדום במבה או ביסלי? ביסלי יש לך מישהו? אמממ אין לי מושג מה קורה איתי... אם היית יכולה לשעה להתחלף עם מישהו עם מי היית מתחלפת? מרי קייט/אשלי אולסן אנאערף.. מה החיה האהובה עליך? שונאת חיות אבל אם כבר אז כלב את אלרגית למשהו? אממ לא שידוע לי איזה סוג סלולרי יש לך? משו ישן איזה נוקיה 3310 ענתיקה את עובדת ? מובטלת ...אני באה למקום הוא ישר פושט רגל את עייפה ? לא, קמתי לפני שלוש שעות כולה מה השעה ? 13:20 מה את עושה עכשיו ?אמממ חושבת איזה טעם נרגילה כדאי לי מה את חושבת על חברי הפורום ? אממ נחמדים אבל יש קצת מדי ואחרונה ..... נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו? אמממ לא אני רוצה עוד :)

גם לי מגיע להתעלל קצת../images/Emo123.gif

מה עניינים? איך קוראים אותך בישראל? ובאלסקה? היה אתמול יום שישי 13, עשית משו מיוחד? אם לא, למה? את מפחדת מסרטים כמו צעקה? מה הסרט האחרון שראית? היה מעניין? נהינת להיות הקורבן? מה את עושה כשמשעמם לך? מה את אוהבת לאכול? מה לא? מה אוהבת לשמוע? ממה מתרגשת? מה הכי מפחיד אותך? את מכירה איטלקים? איפה גרה? בא לך לגור בחו"ל? איזה תפקיד בא לך לעשות בצבא? את אוהבת בריטים? למה? מה הדיסק האחרון ששמעת? בא לך לשמוע אותו שוב , נגיד עכשיו? זה מציק השאלות האלה? איזה צבע את הכי אוהבת? יש לך חיות? למה? איך עבר יום העצמאות? איזה חג את הכי אוהבת? למה? איזה משחק מחשב את אוהבת? קיץ או חורף? ספר טוב שקראת? איזה מגמה? מה המקצוע שהכי שונאת? ולסיום-תני איזה ציטוט סי יא :)

טולית17

New member
חחחח

מה עניינים? טוב תודה מה קורה?! איך קוראים אותך בישראל? בישראל טל ובאלסקה? באלסקה, קרלובטוסיק היה אתמול יום שישי 13, עשית משו מיוחד? היה שלשום, אממ ללמוד לאזחרות זה מיוחד?! אם לא, למה? כי "לימודים כרגע צריכים להיות מבקום הראשון בשבילנו" ציטוט נבחר מהמורה שלי את מפחדת מסרטים כמו צעקה? כן מאוד, שהייתי קטנה מתתי מפחד מהסרט המסכה מה הסרט האחרון שראית? אמממ בקלונוע ,היום שאחרי מחר היה מעניין? ככה ככה ציפתי ליותר נהינת להיות הקורבן? כן מאוד, סוף סוך מישו מתעניין בי מה את עושה כשמשעמם לך? רואה ערוץ הילדים(עד גיל 18 אני נחשבת ילדה :) ) מה את אוהבת לאכול? שניצל+ציפס, המבורגר, פיצה, כל מה שסבתא מכינה מה לא? גפילטעפיש 8-( אוהבת לשמוע? כל דבר חוץ ממזרחית כבדה ממה מתרגשת? אמממ שום דבר ספציפי מה הכי מפחיד אותך? נחשים ,עכבישים את מכירה איטלקים? חחח לא למה?! איפה גרה? ירושלים בא לך לגור בחו"ל? ברור!! איזה תפקיד בא לך לעשות בצבא? פקידת שוקו את אוהבת בריטים? יססס למה? כי יש להם מבטא שווה מה הדיסק האחרון ששמעת? משו שבן דוד שלי שלח מארה'ב נראה לי זה היה מטלקיה בא לך לשמוע אותו שוב , נגיד עכשיו? אמממ כן בכיף למה לא זה מציק השאלות האלה? לא בכלל לא איזה צבע את הכי אוהבת? אדום יש לך חיות? היה דגים ותכוים נכחדו כולם למה?מה למה?! איך עבר יום העצמאות? בסבבי איזה חג את הכי אוהבת? פסח, מצה עם שוקלוד זה הכי הכי למה? סתכלו למעלה איזה משחק מחשב את אוהבת? קריזי טקסי... קיץ או חורף? חורף ספר טוב שקראת? חצוצרה בואדי חחח איזה מגמה? מדעי החברה- פסיכולוגיה סוציולוגיה. מקצוע שאני הכי שונאת- אנגלית ציטוט- "i did not had sex with that women" משהו כזה

למעלה