יום שישי ה-13

sum 418

New member
יום שישי ה-13

מישהו יכול בבקשה לספר לי על כל אחד מסדרת הסרטים של יום שישי ה-13, את הסיפור מאחורי כל פרק, ואת הביקורת שלו. בבקשה תכתוב לי על כולם.

europe1990

New member
ואחייי אם לא ראית את סידרת הסרטים

המצוינת הזאת-אני ממליץ לך כבר עכשיו ללכת לבלוקבאסטר או לכול חנות וידיאו שמכבדת את עצמה-ולרכוש\להשכיר את הסרטים!! אני אהבתי את כול הסרטים(חוץ מהשני החמישי והשישי)

כאן..

בקצרה על כל חלק וחלק: פרק1 - נערה מגיעה למחנה לאגם קריסטל לייק למחנה הקיץ, שלאט לאט היא שמה לב שאנשים סביבה מתחילים להעלם [יאני להרצח..], ועד מהרה היא אמורה להפוך לקורבן. היא מתחבאה באיזה בית, אח"כ היא מצליחה לברוח, ונתקלת באישה זקנה שליפ דעתה תעזור לה.. אבל בסופו של דבר היא הרוצחת. האישה היא אמא של הרוצח המפורסם: ג'יסון וורהיס. בסופו של דבר היא מצליחה לערוף לה את הראש ולהרוג אותה... פרק2 - קבוצת נערים מגיעה לאגם קריסטל לייק. הם מכירים את הסיפור על מה שהיה כביכול בפרק הראשון, ועל ג'יסון, איש שחי מאכילת חיות וצמחים.. ובלה בלה בלה בסופו של דבר שום מתחילים להרצח אנשים, עד שנשארים רק 2. הם מצליחים בסופו של דבר לגבור על ג'יסון, רק שבסוף יש הפתעה קטנה קטנה..
פרק3 - כמעט כמו פרק 2, שרק שפרק הזה ג'יסון סוף סוף מוצא את מסיכת ההוקי המפורסתמת שלו.. ובסופו של דבר שוב, הצליחו לגבור עליו.. והוא כביכול מת... פרק4 - מה שיפה בפרק הזה הוא שהוא מתחיל ב-ד-י-ו-ק מאיפה ש3 הסתיים ! הגופה של ג'יסון נלקחת לחדר מתים, שם הוא מתעורר לחיים ורוצח את העובדים. הוא חוזר לקריסטל לייק כדי להרוג שוב חבורת צעירים שבאה לנפוש.. ומתחיל לעשות זאת. ליד הבקתה של הצעירים קיים הבית של משפחת ג'רביס, שמורכבת מאמא, אחות, אח וכלב. עד מהרה מוצאים את עצמם ילדי הבית ירופים ע"י ג'יסון, ובסופו של דבר, טומי, מצליח להרוג את ג'יסון עם הסכין שלו עצמו, בזה שהוא "מנסר" לו חצי מהפרצוף. טומי ואחותו חוגגים את שמחת הניצחון, שלפתע טומי רואה שג'יסון עוד מזיז את האצבע. אז הוא משתמש שוב בסכין כדי לתקוע אותה בגבו של ג'יסון פעמים נוספות, ולהתנהג כמו משוגע. פרק5 - טומי הקטן כבר נער מתבגר, והוא עדיין הזוי בדמותו של ג'יסון, ואפילו חולם בלילה שהוא יוצא מקברו. טומי מגיע לטיפול פסיכיאטרי עם קבוצה של נערים עם בעיות באגם קריסטל לייק, ולאט לאט אנשים מתחילים להרצח.. רק שהפעם זה לא ג'יסון. בסופו של הסרט טומי גם מגלה את "קירבתו הנפשית" לג'יסון. פרק6 - טומי כבר מבוגר יותר, הוא וחברו נוסעים לבית הקברות של אגם קריסטל לייק כדי לוודא שג'יסון באמת מת. הם חופרים את הקבר שלו, ורואים את הגופה. טומי שוב מתנהג כמו פסיכופט, הוא לוקח ברזל מהגדר של בית הקברות ונועץ אותה בגופו של ג'יסון. ברק מהשמיים פוגע בברזל ומעניק לג'יסון כוח חיים מחודש. הוא קם מהקבר, הוארג את חברו של ג'יסון, ויוצא ללהשליט טרור ברחבי קריסטל לייק. טומי שום מוצא את עצמו מול אויבו הותיק, והפעם הוא נעזר בנערה מקומית כדי להציל את הילדים הנופשים במחנה, ושולח את ג'יסון למקומו הטבעי: אגם קריסטל לייק. פרק7 - נערה עם כוחות טלקנזיס הורגת שלא בכוונה את אביה [מטביעה אותו באגם קריסטל לייק.] לאחר שהיא גודלת היא מובאת לרופא שאמור לבדוק את כוחות הטלקנזיס שבהם היא עד לא מצליחה לשלוט. לאחר שהרופא משתגע וצועק עליה, היא מקבלת עצבים בדיוק כמו כשהיתה ילדה, היא יוצאת לאגם, פורקת את זעמה [שיוצא בכוח טלקנזיס], ובטעות מעירה את ג'יסון מקברו. באותה תקופה גם מגיעה חבורת נערים לנפוש באגם, אחד הנערים מתאהב בה ומזמין אותה שתבלה איתם. לאחר כל התסבוכת מסביב, ג'יסון מתחיל לרצוח את כולם, עש שאחרונים להישאר הם הנערה, והבחור שהתאהב בה. בסופו של דבר הם מצליחים להדליק את ג'יסון באש [עם הכוחות של הנערה] ולפוצץ את הבית שבו הוא נמצא. לאחר שעשו זאת הם רצו ישר למזח. לא עבר הרבה זמן עד שג'יסון היה שוב בעקבותם, אבל הפעם, בכוחות טלקנזיס הצליחה הנערה להוציא את אביה מהמים, והוא זה שלקח את ג'יסון למעמקי הים. פרק8 - ספינה קטנה של זוג נערים נעצרת מעל גופתו של ג'יסון. חוט חשמל שיורד מהספינה פוגע בגופתו של ג'יסון, ומחשמל אותה, עד שג'יסון חוזר לחיים. עד מהרה הוא עולה לספינה והורג את הנערים. ביום למחרת הוא נדבק לספינה גדולה יותר שעושה את כל דרכה לניו-יורק. באמצע הדרך הוא מתחיל לצוח את כולם, עד שנשארים בסוף 5 אנשים שניצלו על סירה קטנה. אחרי שיט מתמשך ומעייף הם הצליחו להגיע לניו יורק, ואחריהם בשחיה הגיע ג'יסון. הוא התחיל להרוג אותם, עד שנשארו רק 2 מהם, הוא רדף אותם לכל אורך העיר, עד שהגיעו לצינורות המים שמתחת לעיר, שם הם הצליחו לגבור עליו. פרק9 - יחידה משטרתית אורבת לג'יסון מפוצצת אותו לחלקים קטנים. אחרי שג'יסון מת, כל אבריו מובאים לניתוח של אחרי המוות. הלב של ג'יסון ממשיך לפעום, וגורם למנתח להיות כמו ג'יסון, ולרצוח אנשים. הלב של ג'יסון עבר מאחד לאחד וגרם להמון אנשים לרצוח מישהו. עד מהרה פגשו גיבורי הסרט מישהו שטען שהוא יודע איך לעצור את ג'יסון. הוא נתן להם פגיון שאיתו הם אמורים להרוג אותו, וסיפר להם על קללה שאומרת שאם הלב יכנס לבן וורהיס אמיתי, ג'יסון יוולד מחדש. בסוף הסרט כך קורה, הלב נכנס לבן וורהיס, וג'יסון המחודש והחזק נולד מחדש. אחד מגיבורי הסרט נלחם איתו מחוץ לאחוזת וורהיס, עד שמכיעה הגיבורה השניה ונועצת בו את הפגיון. ואז ג'יסון נלקח ע"י 'ידי הגהנום' למעמקי הגהנום, ומה שנשאר למעלה על האדמה זו רק המסכה שלו. וכאן יש קטע שמשאיר את כולם מוכנים לרדי נגד ג'יסון.. זהו !

D i l D o

New member
עדיין לא ראיתי את השלישי!!!!!!!

אני איטי! פשוט אין אותו בספריית וידאו (ימח שמם!) בסוף אני פשוט אקנה את הסדרה ושלום על ישראל! אני רוצה לראות את כל ה9 (את העשירי ראיתי לפני שנה בערך) ואת כל סיוט ברחוב אלם לפני שאני רואה את פרדי נגד ג'ייסון ובספריית וידאו לא כ"כ עוזרים לי!!!!!!!!!!!!

europe1990

New member
אז מה ראית רק את הראשון והשני???

תן קפיצה קטנה לבלוקבסטאר(גם אם אין בעיר שלך)

אמממ...

עברתי בין סיפריה לסיפריה וחיפשתי.. ולא מצאתי בסוף, בלת ברירה הורדתי את הסרטים שלא מצאתי.. תשקול את זה.. =\

D i l D o

New member
ולארות את אחת מסדרות האימה והסרטים

בכלל הכי טובות שאי פעם נוצרו על מסך מחשב??????? למה לעשות את זה לעצמי? למה להתעלל? אני אזמין את זה מחו"ל!

אהה..

אולי תחבר כבל מהמחשב לטלויזיה
לא יודע אם זו כזו סידרת אימה טובה.. כאילו היא טובה, אבל כל סרט כמו קודמו.. =\

גם

אבל גם משהו שטני, יש מלא רוצחים [אמיתיים] שהשמות שלהם מורכבים מ13 אותיות.. לדוגמא: Jack The Ripper יש עוד מלא כאלו.. יש אתר שמסביר את "כל האמת" מאחורי היום הזה אני צריך למצוא את אותו

Neo Pinkas

New member
זה הכל בולשיט ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif האמת ../images/Emo26.gif

בימי הביניים, היה מסדר אבירים שנקרה "הטמפלרים" והוא היה מסדר שלא הובס אף פעם ותור הזהב שלו נמשך הרבה זמן. כאשר הם פלשו לצרפת הם התחבאו וישנו את הלילה, ובבוקר (של יום שישי ה13) הצרפתים גילו אותם וכך הגיע לסיומו "מסדר הטמפלרים", ומאז יום שישי ה13 מסמל מזל רע. באמונה הנוצרית, 12 הוא המספר המושלם ואחד יותר זה מספר שטני.

למעלה