יום שישי ה -13

tipo2004

New member
יום שישי ה -13

יום ראשון... (מחר) במתב ערוץ 18 (_ערוץ חדש שניפתח... שאמור להיות לכולם- למי שיש מתב) הערוץ ניקרא הוט ספייס ומשודר בו יום שישי ה- 13 בשעות: הקרנה 1 - 00:20 הקרנה 2 - 05:55 תיהנו!!!!!!

tipo2004

New member
איזה מגניב!!!

וואי מזה שמחתי שראיתי שיש את זה... זה סרט ענק חובה ליראות!!! זה מה שאמרו לי לפחות! אההה לא מומלץ ליראות למי שלא אוהב דם! חחח תיהנו... נו תראו קצת היתתלהבות אנשים!!! סתם חחח תיהנו

DAN1EL

New member
קלאסיקת אייטיז כייפית, בהחלט.

אבל זה עדיין לא "סרט ענק חובה לראות!!!". אה, ואל תצפי שהוא יהיה מפחיד כיום.

tipo2004

New member
זה מה שאמרו לי...

זה מה שאמרו לי שהוא ענק וחובה ליראות לא ראיתי אבל אמרו לי שהוא טוב ושהוא מפחיד.... אז אני כתבתי מה שאמרו לי אני לא ייודעת אם זה נכון.... אבל אני יראה בכל מיקר
ה......

DAN1EL

New member
תראי, זה סרט נחמד :)

פשוט לא כזה כמו שאמרו לך. אני רק אומר לך כדי שלא תצפי ואז תתאכזבי. אני ראיתי אותו בפעם הראשונה בכיתה ד'-ה' ככה...חח

yamity1

New member
איזה יום שישי ה-13?

יש עשר ראיתי את שלושת הראשונים שהיו ממש... אבל ממש גרועים.. ואת העשירי שהיה יפה [את כל השאר יש לי.. אבל אני מפחד לראות מרב שזה גרוע]

i love usa

New member
הסרט ה-10

ג'יסון הולך לגהנום הוא לא ממש משהו סרט חביב לא מפחיד כלל אני גם ראיתי עוד כמה סרטים שאני ממש לא זוכרת אותם כי זה היה ממזמן חבל שאין לי את הערוץ אני רוצה דוקא לראות מהראשון אני יוריד מתי שהוא אגב עכשיו בהורדה הסרט התפוז המכני
ולאחר מכן אני מורידה את הסרט המנסרים מטקסס החדש ואחרי שאני יראה אותם אני יגיד לכם מה חשבתי עליהם עוד משהו מישהו כאן ראה את הסרט פחד נקודה קום??(פייר דאט קום) איך הוא?

yamity1

New member
אני ראיתי פחד נקודה קום

סרט די נחמד מתח כזה.. די מזכיר את הצלצול אני חושב.. ראיתי אותו לפני שנה אז אני לא ממש זוכר אותו.. והראשון ביום שישי ה-13 פשוט נוראי.. לוותר..

אם היה לי תערוץ הזה.. .../images/Emo10.gif..

אבישג, מאיה, מישהו ,.... רוצים להקליט לי? ומה הקטע אם לא רואים את ג'ייסון הוא כזה חמוד..

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifראיתי פעם ראשונה

ואני לא יכולה להגיד שהתלבתי מאוד. הסרט די צפוי, הייתי עצובה שלא הראו את ג'ייסון מספיק. האפקטים לא היו ממש משכנעים (הדם משפריץ מהגרון? האם זה יכול לקרות מבחינה פיזיולוגית? לא נראה לי...) רוב הסרט צחקתי... גם בגלל שהרוב היה צפוי וידעתי מי הרוצח, אבל צחקתי גם בגלל אחותי. אחותי ראתה את הסרט פעם ראשונה והיא פוחדת מסרטי אימה (שלא כמוני) אז כל הסרט צחקתי ובסוף אמרתי לה שאני יודעת מה הרוצח אז שהיא שאלה אותי מי עניתי לה.... הצלם! הרי אנחנו תמיד רואים מנקודת הצפייה של הרוצח? האם זה לא מוזר... בקיצר היא חבטה כרית על ראשי לאחר התשובה שלי... ובקשר לתיאורית הצלם שלי, זה נוגע לכל סרט אימה אפשרי... תחשבו על זה

../images/Emo66.gif../images/Emo122.gifואי, כמה טעויות ניסוח.

יש לי מזל שלפחות אני מבינה כמה מילים בשפה... אין לי מושג איך העבירו אותי בלשון...

kfir number 1

New member
ביקורת יום השישי ה13

ראיתי את יום השישי ה13 ומה אני יגיד? התאכזבתי!!! אולי אני יותר מדי ביקורתי כן אבל בכל זאת לא ציפיתי לכזה דבר. בכל זאת זה אמור להיות סרט אימה ומה קיבלתי? סרט אחר לגמרי! אולי בגלל שעברו הרבה שנים בכל זאת 24 שנה אבל זה לא אמור להפריע. בכל מקרה אני התאכזבתי מה אתם אומרים?

pertal

New member
אנחנו אומרים, שהכוכב הראשי של הסרט

של כל הסדרה זתומרת, ואחד מדמויות סרטי האימה הכי אהובות, בכלל לא השתתף..... :) תראי את ההמשכים ותחזרי לפה.

למעלה