יום שישי ה-5.11

ferrytale

New member
../images/Emo221.gifניתוחים יומיים וטריידים ע"פ צמדים../images/Emo39.gif

ferrytale

New member
אני בשורט...

מנסה לתפוס תיקון כלפי מטה, מצורף גרף.. עליון אדום סטופ כחול כניסה תחתון אדום יעד

matanbil

New member
אני דווקא שמתי הוראה ללונג

אם יעבור את הגבוה של הנר הירוק האחרון סטופ מתחת לנמוך של אותו נר

ferrytale

New member
יצאתי בסטופ..

כרגיל הוציא אותי בסטופ וחזר לרדת ליעד.. לא נורא.. לגבי הלונג אני לא שוללת אבל אחרי גבוה חדש או לפחות בלימה והיפוך..

EURUSD22

New member
בוקר טוב, לדעתי לפנינו יום של דשדוש, לפחות עד

לפרסום הנתון של התעסוקה בארה"ב. אני לא סוחר היום, אא"כ תהיה הזדמנות לאחר פרסום הדו"ח, כאשר הצפי הוא להמשך מגמת העליות בצמד. בהצלחה

ferrytale

New member
תודה...

ההודעות בשתיים וחצי, בינתיים זיהיתי כמה מהלכים מעניינים

EURUSD22

New member
אני מניח שאת סוחרת טכנית.

יום כמו היום הוא מסוכן. אם לא מציבים סטופים רחוקים התנודתיות עלולה לזרוק אותך החוצה, ראי לדוגמה שלשום - 3.11 - תנועה של 200 פיפס ברבע שעה. מי שלא הציב סטופים רחוקים עף החוצה בהפסד כואב (כי התנועה הייתה לשני הכיוונים). אני תכננתי את היומן האלקטרוני שלי להזכיר לי שימי שישי בהם יש פרסומים הם תנודתיים ומסוכנים. כבר קרה בעבר שהפסדתי המון כסף בגלל התנודתיות הזו. ולכן, הפשוט ביותר זה לחכות בחוץ, אולי לא לסחור כלל, ולהתענג על הרווחים היפים של אתמול. בהצלחה במהלכים שמצאת

ferrytale

New member
מסכימה איתך ב100%

זמני הודעות והם מסוכנים למסחר, מלאים במשחקים וקשה מאוד לסחור בהם, מומלץ שלא לסחור בהם.. אם אין לך אסטרטגית מסחר בתוך הודעות אז אל תסחור.. לי אין אסטרטגיה טובה ולכן אני משתדלת לסחור פחות ובעיקר לא להתקרב לצמדים מסוימים היום, כאלה שקשורים באופן ישיר או עקיף להודעות... לגבי מה שהיה שלשום, היה ניעור מטורף.. מסכימה בהחלט..

matanbil

New member
איפה היית בלילה? :)

בדיוק מה שקרה לי דשדוש דשדוש ובסוף עפתי החוצה על נגיעה בגבוה שהכניסה אותי לטרייד ואז נגיעה בנמוך שהוציאה אותי הפסד קטן בינתיים נראה שהדשדוש נשבר קלות למטה או שפשוט מרחיב את הגבולות שלו ותהיה הזדמנות לרוורסל למעלה

EURUSD22

New member
כן, המומנטום בטווח הבינוני הוא עדיין שורי.

אני ממתין להזדמנות ללונג לקראת 1.4130. אבל התחושה הכללית היא של זהירות רבה. בסוף עוד יתברר שהיום הזה הוא תיקון חזק לאתמול.

matanbil

New member
טוב אין עלייה היום

הנר האדום הזה מחק את כל הנר הירוק של אתמול

EURUSD22

New member
מה ז"א מחק? לא לקחת רווחים אתמול?

לגבי ה"אין עליה" - אני לא בטוח אם התנועה כעת זה רק תיקון לקראת המשך ירידות או התחלה של מומנטום שורי שיתחזק ב 14:30 עם הנתון מארה"ב.

matanbil

New member
לא הייתי בטריידים אתמול

רק בנסיון הלונג הקטן מהלילה

למעלה