יום שישי ה- 9/11/2007

יום שישי ה- 9/11/2007

כל התושבים מוזמנים לבית שכולו ריחות, מתיקות וטעם שאוליי חלקכם כבר מכיר. קפה ומאפה אצל דבורה ברח' הגלעד 46 כוכב יאיר. מ-10 בבוקר ועד 15 בצהריים. אז אל תפספסו כי יום כזה עשיר ומגוון בטעמים אסור לפספס. מחכים לראותכם....... בנוסף כל מי שחושב/ת או חשב/ה על הסרת שיער זהו יום ההחלטה. מבצעים חסרי תקדים לשבוע בלבד. ההזמנה כבר נמצאת בת.ד שלך. אז שלא תפספסו את זה..............

alonaski

New member
לא הצלחתי להבין איך שיעור יתר, קפה ועוגה

משתלבים יחד?...
נשמע לי כמו "שערה בכוס קפה"...

dvora sh

New member
../images/Emo6.gifבוקר טוב אלונה

דבורה עוגות ומאפים גרה בגלעד 46 ושם מתנהל העסק, וכן" בחדר של נטלי " היא הבת של" דבורה" קוסמטקאית רפואית,פדיקורסטית רפואית והשרת שיער לצמיתות, והקליניקה של נטלי נמצאת בגלעד 46 בכוכב יאיר... ולכן הן עושות את זה ביחד...ויש עוד הפתעות..... ןאין" שערות בקפה"..... האם את חדשה יחסית בישוב??? יום נפלא

מסתבר שהכל משתלב יחד...

שלום לך אלונה בואי אני אסביר לך בפשטות. כנראה שאף פעם לא היית בניו יורק, אבל בניו יורק כמעט בכל ספא יש פאב, ובכל בית קפה יש קוסמטיקה. לכן גם כאן את השיערה לא תמצאי בתוך הקפה, אבל במהלך הטיפול תהני מקפה ועוגה תוצרת עצמית.

alonaski

New member
מודה ומודה! ../images/Emo13.gif

1. מעולם לא הייתי בארה"ב (-לא נראה לי העניין הזה של להיות כ"כ הרבה שעות בתוך מטוס קטן, סגור וצפוף ולשבת על התחת כ"כ הרבה זמן... ועוד כל זה קורה - באוויר, בגובה מטורף!!!
) 2. אני אכן חדשה יחסית בישוב, רק 3 שנים...
אבל מעניין לי מה שאת מתארת שבניו יורק בכל בית קפה יש קוסמטיקה... איך זה מתקשר שני הדברים האלה יחד?...
אני יכולה להבין: בית קפה + עיתון בוקר! או בית קפה + סיפריה. או בית קפה + גלריה לאומנות...
אבל בית קפה וקוסמטיקה? = מה הרעיון? נשמע לי יותר הגיוני - מכון קוסמטיקה עם פינת קפה איכותית!
מצד שני... האמריקאים לא ידועים כמומחים לקפה, הקפה שלהם בד"כ די דרעק...
= האם זה מעיד גם על איכות הטיפול הקוסמטי שם?...

כן.....בית קפה וקוסמטיקה

כל מה שנותר לי לומר לך זה שכדאי שתגיעי ותתרשמי מאיכות הקפה ושלא נדבר על טיפולי הקוסמטיקה שפה בפורום אין מספיק מקום לתאר, לשבח ולפאר. ובזה סיימתי לדבר לדבר על הנושא. אז אם תגיעי נפגש ואם לא... ההפסד כולו שלך. נ.ב אוליי לקחתי אותך קצת הרחק אבל גם בארצנו הקטנטונת בכל ספא ברמה הגבוה ביותר יש גם קפה ומאפה שממתינים בסוף הטיפול. אז לא צריך לטוס במטוס בשביל להנות מטיפולים...

למעלה