יום שישי ה13! למי שלא הבין למה נפל

LeeCooper69

New member
יום שישי ה13! למי שלא הבין למה נפל

לו היום ה______.. היום, יום שישי ה13. אתם מוזמים לשרשר את כל מה שקרה לכם היום והעיד (או הפ]ריך) את קיומו של יום שישי ה13. אני, אישית, חושב שביום הזה אנחנו פשוט שמים יותר
לדברים הרעים שקורים באותו יום. אז מה קרה לי??
לא קמתי בבוקר (אבל זה דבר טוב, לא?) ובגלל זה לא הלכתי לביצפר.
נפלתי פעמיים.
גיליתי ש"חסרים" לי 200 שקל מהארנק.[ |אתמול השתכרתי יותר מדיי וביליתי את הלילה אצל Orion14 (ולא, לא קרה כלווווום.)
נפלתי.
נפלתי שוב. |שברתי צלחת, כוס, ועיקמתי כפית מרוב עצבים.
נשפך עליי תה (ויודעים מה המזל?!?! שיעתי שיהיה לי מזל רע (מזל"ר?) אז החלטתי לשים מים חמים אבל לא רותחים. שאם ישפך אז אני לא אשרף. איזה מזל שיש לי....
נפלתי שוב, והפעם עם עוד כוס... לא סתם... אבל המחשב שלי נפל פעמיים!!!
גיליתי שהשבת, אני לבד ובבית שלי. למה אני מתלונן?!?! מי בא למסיבה???

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אני מאוד מקווה...

שיום שישי ה13 לא יגלה את פרצופו היום.... יש לי טיול לסופשבוע, בו אני יהיה מוקפת בחניכים וכו´..
הממ... תאלחו לי בהצלחה.

Blackice

New member
יומשישי ה13 שמח לכולם! ../images/Emo13.gif

אני חוגג את יומשישי ה13 ביומולדת של ידידה שלי.. ובמסיבת גיוס של קולומביה מקאסט ירושלים
המ.. ואני רוצה לאחל פה מזל טוב להן.. וגם לאחותה של סיגל שיהיה יומולדת שמח..
ואני משרשר לפה את האנימה החדשה שציירתי עכשיו, סתם בשביל להשוויץ
מה יש? סופשבוע, מגיע לי
ארז

Blackice

New member
או או או או או!!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

---
מופע האימים של רוקי
בפאןפיק של ה"פ!!
כוללללללם מוזמנים בחום להכנס ללינק: http://fanfiction.net/read.php?storyid=1095463 The Ron Weasley Fanfic Show (חוץ ממך, עמנואל, לך יש עדיין את הספר הרביעי לקרוא
) ארז

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif יום שישי ה13...

13 חניכים. אני, ועוד שתיי מדריכים שאיתי , עוד משהוא כמו 60 איש רובם מתחת לכיתה ז´. לילה מדברי וקפוא אורה חולה מאוד, ו500 מדרגות שהיה נורא נחמד לעלות
גשם מטאוריטים שפיסםסתי כי ישנתי תוצאות סופהשבוע:
אורה חולה יותר
שתיי מדריכים שאיתי שאחד מהם יצא יותר חולה אחת פחות.
13 חניכים שיצאו חיים, לא חולים אבל עייפים דרס נואו פלייס לייק הומ
. שלכם,

sarah

New member
יום שישי ה13 אצל סיגל!!

הו כמה מזל רע!
-אמא של סיגל הסיעה אותי מהתחנת האוטבוסים ושערנו התבדר ברוח כמה כייף -עזרתי לסיגל להכין פאי גזר *יאמי* -הכנתי עוגיות שוקולד -אכלתי (בערך) ארוחת ערב עם משפחתה+סבתה+חבר של אחותה והיה מבדר ואממ...ליברלי
-שמענו מוסיקה, ראינו גרביטיישן
האאאןחעיןכיחן שואיצ´י!!!
ישנו על הכריות הכי קשות בעולם -קמתי -התקלחתי -שמתי עדשות מגע *ראיתי* -אכלו כולם ארוחת בוקר -ניסינו לראות את ´אפוקליפסה עכשיו´ אבל בלי כותביות תרגום לא הבנו מזל. האא!! מזל רע! רק בגלל יום שישי ה13 הזה הכל נדפק...
בלה בלה בלה
לילה טוב

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

ברור שהכל בגלל יומשישי 13.. בגלל זה הממ.. כולם חזרו שמחים ושרה ראתה שואיצי´^_^( אוו איזה כיף להגיד את המילה הזאת) ** נזק של שטיפות מוח מאת המורה לתנ"כ. 13 היא מידת הרחמים( או משו בסיגנון) של האלוהים, על כן 13- בר מצווה ומספר מזל ולאו דווקא מספר רעעע.. 13+13=26 וזהו מספרו של אחד השמות הכי קצרים של אלוהים בגימטריה, למה אני כותבת את זה כאן? מה עובר עליי לעזזל?( איש אחד בא לרופא ומספםר לו שהוא מרגיש לא טוב הרופא שואל- ספר לי מה עובר עליך? -עד עכשיו טרקטור אוטובוס ושתיי משאיות.)

../images/Emo6.gif אח יום שישי ה-13 הזה...../images/Emo58.gif

יאי ליברלי אצלי
^^ טוב המ.. ידעתי את זה כבר
אבל נחמד לשמוע..

למעלה