יום שישי טוב שיהיה לכולנו.

הדסהש1

New member
יום שישי טוב שיהיה לכולנו.

אתמול היה יום עמוס מאוד.ביקור המנהלת של מנפאוור.
לדקל היה תור בשניידר והא היה עייף מכל השבוע שעבד הרבה שעות.הוא מעל 18 ואפשר להעסיק אותו כמה שהוא יכול.מטרתו לחסוך לטיול לפני הצבא.אבל יש לו בעיה .הוא צריך לעבור ניתוח לא פשוט בכף הרגל.ובגלל שהוא חודש מעל 18 שולחים אותו לשרון.אני לא אוהבת את
ב"ח הזה אני נותחתי פעם ראשונה שם וזה היה זועה.את העבודה הטובה תיקנו בתל השומר ע"י שני ניתוחים נוספים.הוא יעשה MRIבשרון ונעשה מאמץ שיקבלו אותו בתל השומר אצל הרופא שניתח אותי .הוא חושש שזה יקלקל את הדירוג הרפואי שלו.הוא רוצה רק סיירת.לאחיו כבר נאמר שיהיה קל"ב.ולבן של יפעת גם ביקש קל"ב בגלל שאביו ממשפחה שכולה.הדוד נהרג במלחמת לבנון הראשונה..ודקל אמר שהוא יהיה הראשון מהמשפחה שיהיה בקרבי...נראה מה יהיה בסוף אמרתי לו שישוב שיעשה מה שהרופאים יקבעו.הבריאות חשובה יותר .הוא עכשיו צעיר ואפשר לתקן הכל טוב יותר מגיל מבוגר...
יעלי טוב שלא נסעת ללילה לבן.זה בטח יכול להיות סיוט.וציפי תרגעי גם אני עדיין מסמיקה מבדיחות גסות...גם בגילינו המופלג.

בוקר טוב

הדסה, את כנראה עדיין לא מבינה את החושהומור שלי, כתבתי בצחוק את מה שכתבתי לשייקה על הבדיחות הגסות, אני אוהבת בדיחות גסות ואפילו לא
מסמיקה מזה,
אין לי משהו מיוחד לשתף אתכם הבוקר,
מאחלת שבת טובה

אין אפשרות לעריכה

אז אני אמשיך פה, דווקא אני כן רוצה לשתף אתכם במשהו,
המטפל של אורי יוצא לחופש ב-15/7 עד 22/8 , אני רוצה לנצל את הזמן הזה
כדי לסיים איתו, אני רוצה מישהו שיהיה יותר צעיר, שישמע ויבין מה שמדברים
אליו, שאני אוכל לנצל לעוד משימות חשובות בבית, כגון, נקיון, קניות, עזרה
בבישולים ואולי עוד דברים, לאורי יש 18 שעות טיפול שבועיות, שמהן יורדות 5 וחצי
לצורך ההליכה למרכז יום והלחצן מצוקה של מוקד אנוש, יש לו 13 שעות שהוא צריך לקבל
מהמטפל וזה לא מנוצל, המטפל הזה רוחץ ומלביש אותו,יוצא איתו לחמש דקות
עד הכביש ובחזרה, מורח סמרטוט רטוב בחדר האמבטיה וזהו, פעם בחודש הוא לוקח אותו עם הכסא גלגלים להסתפר,אורי מאד מרוצה
ממנו, אני כבר לא, הסיפור עם השעון נוכחות בטלפון מטריף אותי,
בקיצור,אני רוצה לחפש אשה ואורי לא מסכים, אני מסבירה לו שזה לא נורא,
גם כשהוא נמצא בבי"ח רוחצת אותו אישה ולצערנו, הוא מבלה די הרבה בבתי חולים, אני מקווה שנמצא את הפתרון.
שבת טובה

הדסהש1

New member
ציפי מקווה שתמצאי מישהו שיענה על

כל הדרישות..זה מה שהיה לנו עם המטפלת שלנו עכשיו היא חייבת לעשות הכל
גם מה שאסור היה לה לעשות כדי למלא את מכסת השעות.לרמי יש גם 15 שעות ולי יש 8 כי אני מקבלת מוצרי הגיינה מחוגלה בגלל בריחת שתן וזה מוריד לי שעות.
היא לא עושה קניות ולהביא תרופות כי רמי עושצה זאת בגלל שהוא בודק בדיוק
מה התרופות שהם נותנים לו.ועכשיו שיש לו קולנועית קל לו יותר לנוע...
היום תבוא עינת וניצלתי אותה שתקנה לי 2 מכנסי התעמלות לבית.ואני לא מגיעה לקניונים.ואצלינו נסגרו הרבה חנויות בגלל שהורסים לתמ"א 38 את המדרחוב בעיר.

היי לכוווווווווווווווווולן .

ציפי , אני מאוד מבינה את אורי , שאינו רוצה אשה כמטפלת . הוא מאוד מוגבל , הכבוד והפרטיות הם כמעט האחרונים שנותרו לו , וגם את המעט הזה את רוצה לקחת ממנו . . עם זאת כל גבר יכול לקחת אותו ליותר מכמה דקות לחצר , כל גבר גם יכול לעזור בנקיון ובשולים ובעצם בל עבודות הבית .תבקשי בחור צעיר או סטודנט ותלמדי אותו מה ואיך את אוהבת , ואם הוא בן אדם , את תהיי מרוצה . אם נחזור לימי המערב הפרוע , אנני אוקלי [בטי האטון ] אמרה בזמנה , שהיא יכולה לעשות כל דבר טוב יותר ממנו [הווארד קיל ]. זה עובד גם הפוך. אם הנשים רוצות שיוויון, אז שיהיה לשני הצדדים . נ.ב. תחשבי איך אשה הייתה מרגישה עם גבר היה צריך לרחוץ אותה .
שיהיה לכם ולכולנו שבת שלום .

yaely2

New member
מנהל
לילה טוב ושבת שלום

שלום כולם,

אני גם עייפה מאוד וגם אין לי מה לכתוב. נכנסתי כדי לומר שאני אוהבת אתכם.

יעלי

לילה טוב

אני תמיד משתדלת לא להכנס לפורום בשעות האלה, אבל עכשיו רק נכנסתי למחשב,
אחרי כל מיני עניינים אחרים שהיו לי במשך היום ולא היה לי זמן ואני רוצה עכשיו להגיב למה שתמר כתבה,
אז ככה, אורי מקבל פה בבית יחס של מלך, הכל מסתובב סביב הבעיות שלו,
אני מכוונת את כל חיי ואת כל מעשי סביבו ושהכל יהיה טוב בשבילו, אז במשך
כל השנים, אני ויתרתי על פרטיותי ובביתי מסתובב גבר זר, שזה גורם לי להרגיש
לא נוח, אני לא יכולה להסתובב חצי ערומה בבית, לא יכולה להתקלח
מתי שאני רוצה (אני מתקלחת עם דלת של חדר האמבטיה פתוחה, כי אני
צריכה אוויר), אני משתדלת להתקלח ולהתלבש לפני שהמטפל מגיע ולא תמיד
אני מספיקה, עד עכשיו, כל מטפל שהיה לנו, הדיף ריח של זיעה ואני לא
יכולה שמישהו עם ריח של זיעה, ייגע לי במצעים, גם אף אחד מהמטפלים האלה לא נראה לי כמישהו שיכול לעשות עבודות בבית,אורי לא מסוגל לצאת ליותר מכמה דקות, כי הוא מתקשה בהליכה ואין לו מקום נוח לישיבה מחוץ לבית,
ניסיתי פעם להציע לו שהמטפל יקח אותו עם הכסא גלגלים לגינה שנמצאת
לא רחוק והוא לא רצה לשמוע על זה, את מדברת על הכבוד העצמי שלו,
גם כשגבר צריך לדחוף לו את היד לאיברים האינטימיים שלו, זה פגיעה
בכבוד העצמי, אבל אין לו ברירה, אני מכירה בסביבה שלנו כמה גברים
שאשה(עובדת זרה) מטפלת בהם והם נראים מרוצים, אשה גם יכולה לעזור
לי בנקיונות ובעוד דברים, אין בחברות המטפלות בזה מבחר של גברים,
שמוכנים לעבוד בטיפול ועבדו אצלנו כבר כמה מטפלים, שהמטפל הנוכחי
שלנו הוא עוד הכי נורמלי מביניהם, הדבר היחידי שגורם לי לחשוב אם
באמת לבקש אישה, זה ההליכה של פעם בחודש לספר, עם הכסא גלגלים
ולאשה זה יהיה קשה, כי הדרך בחזור היא רצופה בעליות, אבל
לזה אפשר למצוא פתרון,
כרגע אין לי יותר מה להוסיף,
לילה טוב

ציפי, את, שנמצאת במקום רואה ומרגישה הכל יותר טוב ,יותר נכון,

מטווח אפס, עם כל הרמזים , הצלליות והניואנסים . אני, מחווה דעתי רק ממה שאת כותבת ואיך שאני מפרשת זאת . לכן ההחלטה , כאשר תתקבל על ידך תהיה הנכונה והטובה ביותר .
האמת היא שרציתי להסב את תשומת ליבך לאותה נקודה שהיה נדמה לי שלא שמת לב אליה , כנראה שטעיתי . שיהיה לכולנו שבת שלום והרבה בריאות .
&nbsp
אינני יודעת מה קורה אצלכם , אני , בחודשים /שלושה האחרונים התחלתי לקרוא הרבה יותר לאט ולכתוב עם שגיאות .כל מה שאני כותבת צריכה לעבור פעמים להגהה . את התרגום ב T.V. אינני מספיקה לקרוא , וגם הדיבור ב T.v. אינו מספיק צלול . אני מקווה שזה לא אחד הסימנים.

למעלה