יום שישי לפנות ערב........

טומי*

New member
יום שישי לפנות ערב........../images/Emo42.gif

ריקודים בחוף התופים בתל אביב

vera2

New member
לטומי תמונות נהדרות שמשקפות

אוירה,ואתה ביליתה אחה"צ נהדר.על זה נאמר שתמונה אחת יותר טובה מאלף מילים

דרדרית

New member
תמונות יפהפיות. בעיקר השקיעה.

נו טוב, אני טיפוס רומנטי ללא תקנה

ברק 188

New member
דרדרית...(ולמתענינים)

אוי לך עם רומנTי(לא היית משלנו) ,נ.ב, ה-T -קע לשקע הלילה לא לשכוח לראות המשחק הפעם על חשבוני, כמה יהיה נחמד ומתוק שאירופה חוגגת איחוד גביע אירופה יעבור למזה"ת ויצטרף לגביע של הפו' ירושלים הסל-מה (השלמה ולא הסלמה במצב)הבה נריע ונכריע "למרות הכל אנחנו על המפה"

דרדרית

New member
מצטערת לאכזב אותך ברק, אבל אני

הולכת לעשות את ההליכה היומית שלי על חשבון זמן המשחק. תודה על ההזמנה.... מאחלת לישראל ניצחון מזהיר ושנגיע להיות על המפה. בטוחה שהשכנים ידווחו (בצעקות) על הניצחון

עב

New member
לפי התמונות האלה אנחנו

מדינה נורמלית, לפחות ביום שישי. שיהיה לכולם סופשבוע יפה!

ישרון

New member
../images/Emo7.gifאין חדש תחת השמש

מאז "ימי הלחם והשעשועים"של רומי היתה עיר שכזאת בכל ממלכה מתפוררת. עדיין זכור לי כמה כאבנו בשנת 1969 בתעלה בעוד שהדיסקוטקים של תל אביב התפוצצו מרוב רוקדים.וכאשר הערתי על כך בבית טען אבי ז"ל כי אין חדש תחת השמש כך היה גם ב -48 כאשר מתי מעט לחמו עטו התל אביבים על עצמם כפיות נוסח חיות הנגב ויצאו ללקק גלידה בויטמן.המחזה המשיך בכל מלחמה ומלחמה וגם 10 שנות התבוססות בלבנון לא עצרו את החינגא. אם זה הסמל למדינה נורמאלית אז שיהיה אני כניראה חי בסרט

דרדרית

New member
חושבת כמו עב- אנחנו עם נורמאלי

שיודע לשמוח למרות הכל. ואולי זו הדרך לשפיות: בין החיים המתוחים והלא צפויים- קצת מוסיקה, הרבה ריקודים לשכוח לכמה שעות מהמציאות. חושבת שאילו הייתי גרה בתל אביב- הייתי מצטרפת.

עב

New member
ישרון, אתה באמת לא מבלה 56 שנה?

במלחמת יום הכיפורים האיש שלי היה במילואים 156 יום. בחופשות שנתנו במשורה הוא נדהם לגלות שהכל כרגיל: סרטים, הצגות, מסעדות. ומה עשה החייל שלי בחופשה? הלך כמובן לסרט, למסעדה ולחברים. עם ישראל חי, ולפעמים גם שמח ורוקד!

ברק 188

New member
../images/Emo127.gif לא נרמה, זה הכי נורמלי וטוב שכך

בכל מצב נתון במיוחד בלחץ- כשאתה, אנחנו, כולנו, בלחץ וחושבים לצאת ממנו ע"י משהו סימלי (קצת על ההפך), זכור בתחילת שנות השבעים את הטירנות והצמ"פ עשיתי בסיני- חודשים רק חול וחול וחול ,בחופשתי הראשונה קניתי חולצה מזעזעת אדומה עם ריקמה הרבה פרחים בכל הצבעים,נו בזמן של שפיות רגילה היתי לובש אותה, גם אחרי יותר משלושים שנה אני זוכר את המקרה,= למה שקורא כיום לחלק מהעם הזה, נורמלי.

ju100

New member
תמונות עם....../images/Emo41.gif

ריח של חופש..של קיץ באויר..נהדר טומי!! והרומנטיקה של השקיעה..ואוו כמה שירים נכתבו על השקיעה...

למעלה