יום שישי נהדר שיהיה לנו .אנו לא ממסתכלי המונדיאל

הדסהש1

New member
יום שישי נהדר שיהיה לנו .אנו לא ממסתכלי המונדיאל

לא הבנתי מעולם את חוקי המשחקים.
יוליקה מקווה שאת נהנת מכל רגע..אצלינו הכל הולך איזי..הבת קנתה לבעלי קולנועית יד שניה.זה מקל עליו את החיים.ללכת קשה לו מאז
הארוע המוחי.הוא עושה בדיקות מקיפות.יש לו ביום ראשון בדיקת שמיעה שירדה לו מאז חצי השנה האחרונה.נהייה שנינו עם אוזניות לטלויזיה.מכשיר שמיעה אנני יודעת אם ירצה להשתמש.כי הוא טוען שהוא שומע דיי טוב שמדברים קרוב אליו.זה האגו שנפגע אצלו.ויש לו עוד בדיקות שיקבעו את משמעות הבעיות שיש לו בהליכה.יעשה סיטי פאט.שזאת בדיקה מקיפה של הגוף.עש שמאשרים אותה מוציאים את הנשמה..אבל בסוף הכל הסתדר גם לטיפטל בבריכה..צריך להתעקש.מערערים ולבסוף הכל מסתדר.אבל זה כרוך בעצבים והתרגזויות.למה כך להתעלל באנשים.לי לקח שנים להתחנן לקבל קאנביס רפואי.עשו ממני שפן נסיונות כל הכדורים שנתנו לי לא עשו מאומה.בסוף הרופא הראמטולוג השתכנע טהמליץ על הקאנביס.אבל זה רק התחלת הדרך כי זה נשלח למשרד הבריאות ושם יוחלט אם לאשר או לא.בנתיים אני עם כדורים קשים וטיפול כל שבועיים בעירוי.זה החיים שלי עם הפיברומילארגיה.סליחה על הפוסט הארוך של הבוקר.הורדתי מעט מעל ליבי..תודה על הכל....

נימה3

New member
אמש צפיתי בסרט האישה עם גלן קלוז

הנהדרת. אשה מבוגרת בשלה עם קמטים יפיפיים על הפנים ובעיקר העיניים מלאות הבעה.
הסרט עוסק בסופר שמקבל פרס נובל לספרות הוא ואשתו נוסעים שסטוקהולם לקבל את הפרס אתם הבן דוד שגם הוא מתעתד להיות סופר. ופה מתחילות התסבוכות שמתגלות לאט לאט לא אספר כדי לא לקלקל למי שירצה לראות את הסרט. בכל אופן הפרס הזה ההוא לא חד משמעי. מומלץ

בוקר טוב

הדסה, בהצלחה עם המלחמה להשיג את הטיפול בקאנביס,
נימה, המשיכי ליהנות.
יוליקה תמשיכי גם את ליהנות,
לי אין דברים נחמדים לספר ועדיין אני לא מרגישה נוח לשתף על מה שעובר עלי
בפורום הזה,
שבת טובה

בוקר טוב לגידי גוב .פה ,פה , פרפה, פרפפה רפפה !

נראה לי שיוליקה נסעה לארצות הקור , וכל הפורום נכנס לתרדמת חורף .
&nbsp
אני צריכה להשתמש בשרותי מדביר מקקים . יודעים איזו חברה אמינה , מה המחירים פחות או יותר , למה לצפות . אשמח לקבל תשובה , תמר .

היי נימה , אני גרה בבאר שבע.

אבל שואלת על חברה אמינה , כזו שיש לה בעלים שאינו בורח , רשיונות ועובדים מקצועיים שעובדים לפי הספר . יש אצלנו המון מקקים . במטבח , במקלחת , בחדר השינה . אחד מצאתי בתוך האסלה בקומה השניה , אחד קפץ לי על היד כשכתבתי במחשב .שמתי להם מדבקות , רבים נדבקים , אבל רבים פוסחים על המדבקות .הקיצקץ נשברתי , חייבת מדביר מקצועי .
תודה על ההתענינות , והנכונות לעזור , תמר .

נימה3

New member
תמר אני מכירה מישהו שגר בנצר סירני אני לא יודעת

אם מגיע עד באר שבע. אבל אני בטוחה שאת יכולה למצוא בסביבה הקרובה מישהו מקצועי. אולי דרך גוגל

shron17

New member
לתמר שרוני בקשר להדברה ,,

את בהחלט זקוקה למדביר מקצועי שיגיע עם רישיון מקצועי של המשרד להגנת הסביבה.
בקשר למחיר: ידוע לי שבאזור המרכז, מחיר הדברה לכול חדר הוא -.50 ש"ח .
אין לי המלצה על מדביר בדרום, אך כדאי לך לברר אצל השכנים באזור שלך,או במכולת .
&nbsp
בהצלחה.
&nbsp

יוליקה

Member
מנהל
חייבים מדביר מקצועי שעובד עם חומרים בריאים לבני אדם

לי אין ג'וקים אבל יש נמלים, ההדברה שעשיתי פועלת על שניהם.

שלום רב שובך ציפורה נחמדת, מארצות הקור אל החמסין .

אני מבינה שמאוד נהנית ומאוד התרשמת . יופי לך וכף לך וטיילי הרבה כל זמן שאת עוד יכולה . האם זה היה טיול מאורגן או לגמרי פרטי .
בקשר להדברה האם עשית עם חברה רצינית , גדולה ,שיש לה סניפים בכל הארץ . אשמח לפרוט .

יוליקה

Member
מנהל
תודה תמר

נסענו לגמרי לבד אבל דרך חברה שמארגנת את הקרוזים בארץ
"מונה טורס" המשרד שלהם בבוגרשוב 25 בתל אביב - מאד מקצועיים.
את ההדברה עשיתי עם מדביר מקצועי בעל רשיון משרד הבריאות.

למעלה