יום שישי, סיכום זמני. מה היה לנו כא

יום שישי, סיכום זמני. מה היה לנו כא

כאן (שורת הפתיחה קצרה מידי). ובכן מבחינת הפורום, שמתם לב להתעוררת הצד הונקוברי? איזה יופי. יש חיים גם שם. מטורונטו דווח יותר ויותר על הקור העז המפשיר לאיטו עד להודעה חדשה. ציפור קטנה , לחשה לי שביום שני נראה תשע מעלות שלמות מעל לאפס. חמסין. מי בא לאגם? הגענו כאן לדף השישי, הישג מכובד ביותר לפורום שעוד לא מלאו לו 30.(יום). יש כבר מאמר , (לא הצצתי לראות אם נוספו לו , מודה.). אנחנו בדרך הנכונה. עכשיו תורכם. שבת שלום וסעו בזהירות.

alon114

New member
תודה YNET ../images/Emo51.gif

על שגרמתם בצורה עקיפה לפתיחת הפורום הזה. אני רוצה לומר לכל משתתפי הפורום שמאוד כיף לי להיות פעיל בפורום. מאוד הציק לי בYNET שלא הייתה שום פעילות בחוף המערבי, אבל נראה לי שכולם כבר יודעים שישנה קהילה ישראלית פעילה וגאה מערבית לרחוב YONGE.(בעצם THORNHILL מערבית ל-YONGE, לא משנה)- הכוונה לוונקובר... מקווה שנמשיך כך! שבת שלום.

sivani

New member
"גם אצלנו יש חיים!" ../images/Emo6.gif

צריכים להפוך את זה למן סיסמא כזאת...

Cuteguy

New member
התעוררות אולי יש פה

אבל כמות הישראלים פההיא כזו קטנה שזה לא משמעותי לעומת טורונטו

drz400e

New member
ושוב הדודה השיגה אותי בסיכום השבועי

....תגידי,מתי את קמה בימי שישי?
ואכן הפורום תופס לו כיוון,וממש נהדר שיש לנו את הונקוורים.לאט מתחילים להכיר פה את כולם,ונהית לנו קהילה קטנה ונחמדה(ואים אתם מתעניינים,אז כ150 איש שונים השאירו כאן הודעות בשבועיים האחרים - וזה לא כולל את האלטר אגו שלי...). אז מה עכשיו,אני הייתי שמח לעזרה בכמה דברים קטנים - רעיונות לסקר, דבר ראשון, וגם כתבות, על הכל-טיולים,חויות,ומה שבא לכם על קנדה. העלתי גם חלק מהתמונות שפורסמו פה,והשאר יעלו גם הם לגלריות בימים הקרובים. ודרך אגב, המערכת של תפוז,אם לא שמתם לב, מתעדכנת כל יום בערך בין שמונה לתשע שעון טורונטו. מה עושים אם אנחנו ממש חסרים לכם? קופצים לצ'אט. חלקנו שם,בצ'אט של ישראלים בחו"ל, וגם תמיד אפשר לפתוח חדר חדש לקנדים. זהו . over and out דודו

drz400e

New member
וסקר מס. 2 פורסם

ואם אתם רוצים משהו יותר רציני....רק תציעו

Sundancer

New member
זה דווקא רציני מאד

עלה תאנה מתאים יופי לכסות על הצביעות.

NewCanadian

New member
צביעות?

זה שלא אומרים לך כל דבר בפרצוף כמו עם אחר שאנחנו מכירים זה נימוס, לא צביעות.

למעלה