שבוע מטורף!
היום הכי טוב שלכם ולמה? איך אפשר לבחור?! טוב אני אסביר, השבוע ביום רביעי (שבעיקרון זוכה בתואר היום הטוב ביותר של השבוע) הייתה חתונה של החברה הכי טובה שלי..חישבתי, אנחנו חברות 19 שנה! זה מטורף! כל השבוע הכנתי את עצמי שיש מצב שאני מתפרקת מבכי (כי אני בוכה בחופות שאני לא מכירה אפחד מהמשתתפים אז פה?!) ואני גם הייתי המלווה מה שאומר שזה ממש היה "יום חתונה" עם הספר והאיפור והצילומים והיא הייתה כל כך מהממת! כל כך! כבר שנים שאני לא יכולה להוציא לעצמי מהראש שהיא הבחורה היפה ביותר שאני מכירה (וזה באמת באובייקטיביות..כן אנחנו חברות טובות אבל זה גם מהסתכלות שלי על הסביבה ועל התגובות אליה..היא פשוט מדהימה) אז עוד באיפור ושמלת כלה! הצלחתי ממש יפה לא לבכות כל היום והייתי כל כך גאה בעצמי..בחופה כמובן שבכיתי..לא הייתה שאלה..אבל זה גם היה שחרור לחץ מכל היום..היה יום משוגע לגמרי בצורה הכי טובה בעולם כמובן ועם כל הדברים שהייתי אחראית להם (בעיקר מים ולשמור שתמיד יהיה עליה ליפגלוס
) הייתה גם חתונה מדהימה ורדקנו ועשינו שמח והיא הייתה כל כך מאושרת וזה ריגש אותי כל כך...אנחנו מתכוננות לאירוע הזה ברמות שונות כבר שנים..והבעל אמנם נמצא בחייה רק שנה וחצי..אבל..כחברה הכי טובה אנחנו תמיד בהיכון לעניינים כאלה...ומהצד שלי גם אני עשיתי שמלה לאירוע והייתי מאוד מרוצה ממנה..מהנעליים פחות כי הם הרגו אותי אבל החלפתי באמצע והיה סבבה...
והיום שזוכה למקום השני הוא יום שני שבו הייתה מסיבת המקווה...היא לא מאוד מחוברת לעניינים האלה אבל אני כן ורציתי שיהיה משהו נחמד ומיוחד..והיא בחרה ללכת למקווה בגבעת שמואל שבאמת שמעתי עליו רבות אבל לא יודעת שהוא כזה! מדהים...זה מקווה משולב עם ספא (אני לא צוחקת) והוא פשוט מהמם ובאמת יפה ומדהים ומזמין והייתה חוויה מאוד מיוחדת..אני חושבתש התרגשתי יותר ממנה אבל בכל זאת היה נראה שגם היא הייתה בסדר עם זה וזה שימח אותי כי מקווה יכולה להיות חוויה טראומטית..ולפחות ראיתי את המקווה הזה לפני שאני אלך אליו
היום הכי לא משהו ולמה? אני חושבת שאפשר להגיד את זה על יום חמישי, יום אחרי החתונה, כי כאב לי ליטרלי כל סנטימטר בגוף וגם בערב היה לי שיעור ראשון של רענון נהיגה שזה פשוט סיוט נוראי
ציטוט/מרגש/מצחיק של השבוע? "נטלי! את מתחתנת!" נאמר כל כמה דקות בערך מהרגע ששמנו עליה את השמלה עצמה והיה מלווה בצרחות והתרגשות...
קניית השבוע? קניתי טלוויזיה 40 אינץ לדירה החדשה
שבוע הבא מתקינים את היס
אני אגב כותבת את זה מהמחשב בדירה שלי
סרט השבוע? ראיתי היום בין כוכבים שהוא ממש מדהים ומאוד נהניתי..ארוך במקצת אז עדיף לבוא עירניים כי גם צריך להבין דברים
ספר השבוע? אין
סדרת השבוע? סקנדל ופרנטהוד היו היחידות שראיתי
וכמובן שראיתי וואנס
תוכניות לשבוע הבא? ישיבת צוות רק של הצוות שלנו ולא של כל התועמלנים בחברה..שזה נחמד..אבל יש לי להעביר מצגת
ולסיים עם הרענון נהיגה הזה בעזרת השם
ציון לפרק השבועי (בלי ספויילרים): ממממ נגיד 7
ציון עד עכשיו לעונה הזו (במידה ויש ספוילר בבקשה לסמן): 7 וחצי ככה...נראלי..