יום שישי - סכמ"ש חברים

יום שישי - סכמ"ש חברים

נתחיל בקריאה למקפיסטה - אם את עוברת פה במקרה תדעי שמתגעגעים אליך והאמת, גם מודאגים, מקווה שהכל בסדר

אז.............
היום הכי טוב שלכם ולמה?
היום הכי לא משהו ולמה?
ציטוט/מרגש/מצחיק של השבוע?
קניית השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
סדרת השבוע?
תוכניות לשבוע הבא?
ציון לפרק השבועי (בלי ספויילרים):
ציון עד עכשיו לעונה הזו (במידה ויש ספוילר בבקשה לסמן):

Lion_Heart

Well-known member

קודם כל...לפני שאני מתחיל בכלל לענות...אז הנה
https://www.youtube.com/watch?v=PrSPuBYm-Cw
אני כל כך אוהב את החתולה הזאת !
דבר שני
אז.............
היום הכי טוב שלכם ולמה?יום חמישי הבא
היום הכי לא משהו ולמה?יום ראשון בבוקר
ציטוט/מרגש/מצחיק של השבוע?היה לי משהו נהדר, אבל שכחתי...אם אני אזכר אני אשים אחר כך
קניית השבוע? world of warcraft:warlords of drenor
סרט השבוע?PASS
ספר השבוע?PASS
סדרת השבוע?DR WHO
תוכניות לשבוע הבא? ביום חמישי מגיע :world of warcraft:warlords of drenor אז היה נעים להכיר את כולכם

ציון לפרק השבועי (בלי ספויילרים):9
ציון עד עכשיו לעונה הזו (במידה ויש ספוילר בבקשה לסמן):לדעתי 8,5

מסכמש"ת

היום הכי טוב שלכם ולמה?
יום שני - היה תרגיל בעבודה והיה ממש מדליק!!!!
היום הכי לא משהו ולמה?
ימי רביעי וחמישי בעבודה נעשו כ"כ עמוסים וקשים

ציטוט/מרגש/מצחיק של השבוע?
ציטוט+מרגש - סוף עונה 6 של האנטומיה, אני במרתון השלישי של הסדרה (זה כמעט כל מה שאני רואה) והציטוט שבחתימה שלי זה מהפרק, בכיתי המון גם הפעם.
קניית השבוע?
פליימוביל ארמון ונסיכות, בד"כ המותג הזה יקר בטירוף, אבל יש מבצע בסופר פארם ובמקום 300 זה עולה 84 ש"ח!! ממש שווה.
סרט השבוע?
ראיתי את אחד הסרטים הכי טובים שיש, מלא זמן חיכיתי שישימו אותו בהוט ואתמול זה הגיע סוף סוף "ציפורים" של היצ'קוק.
ספר השבוע?
עכשיו את "בלתי צפוי" של לינווד ברקלי, אני ממש אוהבת את הסופר הזה, כל הספרים שלו נהדרים.
סדרת השבוע?
אנטומיה כבר הרבה זמן, הצטברו לי מליון פרקים של הסדרות שלי, אבל אני לא מצליחה לשחרר, אני מצליחה רק להשחיל יומני הערפד בין לבין. אבל אני חושבת שאני אגיע לעלילת טדי והנרי אני פורשת חזרה לעונה החדשה.
תוכניות לשבוע הבא?
חתונה של חברה.
ציון לפרק השבועי (בלי ספויילרים):
ציון עד עכשיו לעונה הזו (במידה ויש ספוילר בבקשה לסמן):
הצטברו לי 3 פרקים של הסדרה (פויה של מנהלת
) אז אני אחזור אליכם עם זה.
שבוע טוב

&nbsp

Lion_Heart

Well-known member
למה פליימוביל? יש לגו

ו "הציפורים"...בואי נאמר שזה לא הסגנון שלי למרות שאני אוהב סרטי היצ'קוק
ואת לא פויה

תודה

גם לגו הוא מותג יקר, אבל גם איתו תפסתי מבצע לפני 3 שנים והיה משתלם, היא ממש אוהבת,
לפני שנה גם נגמר השלב שהיא פשוט בנתה מגדל ממש גבוה
, היא התחילה ממש לבנות דברים.

Lion_Heart

Well-known member

ו לגו זה כיף

ואמרתי כבר שמיום חמישי מגיע warlords of drenor ?

Lion_Heart

Well-known member
mmorpg

שזה אומר משחק רשת שאני משחק...המון זמן...ויוצאת הרחבה שתיקח...המון מהזמן שלי
אז הידד

Y. Welis

New member
תגיד WOW (וורלדס אוף וורקראפט)

*ה*משחק רשת...
&nbsp
אגב שמעתי המלצות על מידל ארת' אונליין. גם מושקעת.
&nbsp
אני אגב הייתי רוצה לראות C&C אונליין. אבל כנראה שאין מספיק אוהדים.

Lion_Heart

Well-known member
SO GOOD

זה כזה כיף

C&C ONLINE...זה רעיון מדהים
טוב, מספיק קשקשתי ,חזרה לדרנור

Rachel47

New member
שבוע מטורף!

היום הכי טוב שלכם ולמה? איך אפשר לבחור?! טוב אני אסביר, השבוע ביום רביעי (שבעיקרון זוכה בתואר היום הטוב ביותר של השבוע) הייתה חתונה של החברה הכי טובה שלי..חישבתי, אנחנו חברות 19 שנה! זה מטורף! כל השבוע הכנתי את עצמי שיש מצב שאני מתפרקת מבכי (כי אני בוכה בחופות שאני לא מכירה אפחד מהמשתתפים אז פה?!) ואני גם הייתי המלווה מה שאומר שזה ממש היה "יום חתונה" עם הספר והאיפור והצילומים והיא הייתה כל כך מהממת! כל כך! כבר שנים שאני לא יכולה להוציא לעצמי מהראש שהיא הבחורה היפה ביותר שאני מכירה (וזה באמת באובייקטיביות..כן אנחנו חברות טובות אבל זה גם מהסתכלות שלי על הסביבה ועל התגובות אליה..היא פשוט מדהימה) אז עוד באיפור ושמלת כלה! הצלחתי ממש יפה לא לבכות כל היום והייתי כל כך גאה בעצמי..בחופה כמובן שבכיתי..לא הייתה שאלה..אבל זה גם היה שחרור לחץ מכל היום..היה יום משוגע לגמרי בצורה הכי טובה בעולם כמובן ועם כל הדברים שהייתי אחראית להם (בעיקר מים ולשמור שתמיד יהיה עליה ליפגלוס
) הייתה גם חתונה מדהימה ורדקנו ועשינו שמח והיא הייתה כל כך מאושרת וזה ריגש אותי כל כך...אנחנו מתכוננות לאירוע הזה ברמות שונות כבר שנים..והבעל אמנם נמצא בחייה רק שנה וחצי..אבל..כחברה הכי טובה אנחנו תמיד בהיכון לעניינים כאלה...ומהצד שלי גם אני עשיתי שמלה לאירוע והייתי מאוד מרוצה ממנה..מהנעליים פחות כי הם הרגו אותי אבל החלפתי באמצע והיה סבבה...
והיום שזוכה למקום השני הוא יום שני שבו הייתה מסיבת המקווה...היא לא מאוד מחוברת לעניינים האלה אבל אני כן ורציתי שיהיה משהו נחמד ומיוחד..והיא בחרה ללכת למקווה בגבעת שמואל שבאמת שמעתי עליו רבות אבל לא יודעת שהוא כזה! מדהים...זה מקווה משולב עם ספא (אני לא צוחקת) והוא פשוט מהמם ובאמת יפה ומדהים ומזמין והייתה חוויה מאוד מיוחדת..אני חושבתש התרגשתי יותר ממנה אבל בכל זאת היה נראה שגם היא הייתה בסדר עם זה וזה שימח אותי כי מקווה יכולה להיות חוויה טראומטית..ולפחות ראיתי את המקווה הזה לפני שאני אלך אליו

היום הכי לא משהו ולמה? אני חושבת שאפשר להגיד את זה על יום חמישי, יום אחרי החתונה, כי כאב לי ליטרלי כל סנטימטר בגוף וגם בערב היה לי שיעור ראשון של רענון נהיגה שזה פשוט סיוט נוראי

ציטוט/מרגש/מצחיק של השבוע? "נטלי! את מתחתנת!" נאמר כל כמה דקות בערך מהרגע ששמנו עליה את השמלה עצמה והיה מלווה בצרחות והתרגשות...
קניית השבוע? קניתי טלוויזיה 40 אינץ לדירה החדשה
שבוע הבא מתקינים את היס
אני אגב כותבת את זה מהמחשב בדירה שלי

סרט השבוע? ראיתי היום בין כוכבים שהוא ממש מדהים ומאוד נהניתי..ארוך במקצת אז עדיף לבוא עירניים כי גם צריך להבין דברים
ספר השבוע? אין

סדרת השבוע? סקנדל ופרנטהוד היו היחידות שראיתי
וכמובן שראיתי וואנס
תוכניות לשבוע הבא? ישיבת צוות רק של הצוות שלנו ולא של כל התועמלנים בחברה..שזה נחמד..אבל יש לי להעביר מצגת
ולסיים עם הרענון נהיגה הזה בעזרת השם
ציון לפרק השבועי (בלי ספויילרים): ממממ נגיד 7
ציון עד עכשיו לעונה הזו (במידה ויש ספוילר בבקשה לסמן): 7 וחצי ככה...נראלי..

התרגשתי רק מההודעה שלך

איזה כיף שהחברה הטובה ביותר מתחתנת, והמקווה הזה נשמע מדהים!

סיכום

היום הכי טוב שלכם ולמה? כל השבוע היה בסדר ושגרתי.
&nbsp
היום הכי לא משהו ולמה? כל השבוע היה בסדר ושגרתי.
&nbsp
ציטוט/מרגש/מצחיק של השבוע? משהו מהתוכנית היהודים באים, לא זוכר מה.
&nbsp
קניית השבוע? סיר למטבח.
&nbsp
סרט השבוע? שום סרט.
&nbsp
ספר השבוע? שום ספר.
&nbsp
סדרת השבוע? הורים במשרה מלאה ואלמנטרי 3.
&nbsp
תוכניות לשבוע הבא? למשיך בשגרה.
&nbsp
ציון לפרק השבועי (בלי ספויילרים): 0.3 בחזקה 8. ראיתי את הפרק ונרדמתי אז החלטתי סופית לכבות את האורות ולפרוש מהסדרה.
&nbsp
ציון עד עכשיו לעונה הזו (במידה ויש ספוילר בבקשה לסמן): 0.4 בחזקה 2.

הלימודים בסדר

שנה אחרונה אז יש הרבה דברים לעשות...
&nbsp
וכן, פרשתי מהסדרה עד להודעה החדשה, היא לא מצליחה לעניין אותי כל כך
אגב בקשר להורים במשרה מלאה עד פרק 3
&nbsp
אני מתחיל לחבב איכשהו את זיק... ואדם די עיצבן אותי בקטע שהוא פסימי אחרי שהוא ניסה לשכנע אותו לעבור ניתוח
ודי חששתי שיקרה לו פתאום משהו בניתוח... האנק מעצבן
רובי עוד יותר.

ועד שסוף סוף העיפו את ריאן, מחזירים אותו ושוב הוא מכור לתרופות רק חסר הפוסט טראומה שלו ויהיה לנו סיפור מעצבן שהוא לא בשביל אמבר וכאלה.

&nbsp
אה כן אני שונא את החברה של ג'וליה.

שהיא וג'ואל יחזרו כבר! בא לי להתעצבן על היוצרים כי יש עוד פחות מ10 פרקים ועכשיו עושים בכוונה שג'וליה מתקדמת הלאה כשג'ואל התעשת סוף סוף...

Shiri from the block

Active member
מסכמתתתת
הרבה זמן לא עשיתי את זה. סורי על ההזנחה פה

&nbsp
היום הכי טוב שלכם ולמה? שבוע שעבר? יום ראשון ושלישי- ימי השיעורי תופים שלי

היום הכי לא משהו ולמה? מאז שאני לוקחת כדורים נגד דיכאון אני שמחה לומר שפשוט אין לי ימים כאלה

ציטוט/מרגש/מצחיק של השבוע? הממ לא זוכרת
קניית השבוע? אין כסףףף
סרט השבוע? 101 כלבים דלמטיים הסרט האמיתי, איזה סרט חמוד!! מיליון שנה לא ראיתי אותו.
ספר השבוע? -
סדרת השבוע? המפץ הגדול ודקסטר
ומרוששות! וגותאהם המושלמתתתתתתת! וגם פלאש
ו-וואנס ונקמה!
תוכניות לשבוע הבא? אז השבוע אחי מתחתן
ביום רביעי. איזה התרגשות!!! ומחר יש לנו מסיבה עם ארוסתו של אחי של אחרי המקווה... ויום שבת- שבת חתן. קיצר שבוע עמוס בדברים טובים! איזה כיף!
ציון לפרק השבועי (בלי ספויילרים): 6 נגיד
ציון עד עכשיו לעונה הזו (במידה ויש ספוילר בבקשה לסמן): ארממ... 7-8 בערך..
&nbsp
ואני גם מתגעגעת למאק!!

הוא מתחתן באילת אולי?

כי יש לי גם חתונה של חברה ברביעי.
נקמה - אני נהנת ומתעצבנת ממנה ממש!!!
וממש ממש ממש ממש כיף לקרוא את ההתקדמות שלך

למעלה