יום שישי קיבלתי תשובה שלילית

יום שישי קיבלתי תשובה שלילית../images/Emo7.gif

הייתה לי שיחה קשה עם האיש מועדת הקליטה והוא אמר שיעלה אותי על סדר היום בשנית איך אני? לא טוב!!! מה לעשות? צריכה לחפש מקום ובית ואין שום דבר אטרקטיבי עוד חודש להעברת הדברים, טיפה יותר למסירת המפתחות מה יהיה? אני מניחה שהכל יסתדר ו... אולי בכל זאת הם יחליטו לוותר...

ווי נאוה

מה התירוץ שלהם ? מה הסיבה לכל הרוחות שלהם שאת לא ראויה להתקבל במושבת הליצים? אני לא מצליחה להעלות על הדעת משו הגיוני. איזו אכזבהההה
הייתי בטוחה שזה רק משו פורמלי כזה שלא ייכנסו פושעים וכאלו. כולה זה כמה אנשים שגרים במקום , לא? מה כואב להם? את לא מכירה שם אפ´חד? איך הגעת לשם? שמת אצבע על המפה וזהו? או שמישו המליץ? מה עם מקום אחר שלא צריך כמה סנובים שיחליטו שאת ראויה אליהם? נמשיך להחזיק לך (אצבעות) וממך

../images/Emo2.gif

נאוו´ש, למה?? דברי, דברי איתם נשבע לך אמרתי להם שיקבלו אותך
תזרמי עם זה- לא מקבלים אותך אל תקבלי אותם
את כבר תמצאי משהו, אם אין לך בעיה לגור מחוץ לעיר יש המון הצעות בשבילך אני מדבר מניסיון של אחד שמחפש כבר מאה שנה דירה. אל תדאגי- תני נשיקה לי(ה)ונתן
מת עליך
-פורג´.

מאי19

New member
לנאווה

אין לי מושג למה וכמה. יש לי מושג על תחושת הבדידות (בייחוד זאת שאני חשה כעת) ועל הקושי הזה להלחם בעולם. ולנצח. לנסות לחפש את הטוב ולהתקל ברע ללא הרף. אני לא יודעת בעצמי מה עושים בקשר לזה. אז רק קבלי ממני חיבוק חם.

העקשנית

New member
נאווה-לא נעים לי להודות אבל../images/Emo4.gif../images/Emo23.gif

הייתה לי הרגשה לא טובה כאשר סיפרת שהם מתמהמהים עם התשובה. נדמה לי שכאשר יש תשובה חיובית-הכל ברור ואין סיבה להתמהמה. וייתכן שאצלם-היו חילוקי דעות, ולכן זה נסחב. העלתי בדעתי מספר סיבות. לא יודעת אם צודקת. אולי לא תרצי לשתף כי אולי זה יותר מדי פרטי ואישי. אבל אם כן-אז נוכל לתמוך בך. בכל מקרה-להכנס למקום או לחברה שמראש "לא רוצים אותנו" זה קשה. אני אולי הייתי מחפשת לגור במקום שבו יש עוד משפחות שדוגלות כמוך בחינוך הבייתי ומצליחות ליישם בכייף . כמו אביגיל גם אני רציתי לשאול-למה דווקא שם? מה הביא אותך לשם? ובאמת-אם בגליל-אז יש המון מקומות. ואם יש לך מרץ-אולי תקימי ישוב חדש?בדרכך? שיהיה בהצלחה. זה בוודאי לא יום קל.

קודם כל תודה לכולם על התגובות ../images/Emo23.gif

מצאתי שם בית ענק בסביבה מדהימה. "נדלקתי" זה לא שכל הישוב לא רוצה אותי... אלו 4 אנשים שמפחדים ממה ששונה. ומן הסתם, אפילו לא כולם... כי הרי ידוע לנו שלקח להם 10 ימים!!! על מה דחו אותי? על שאני אישה עצמאית שלוקחת החלטות "מוזרות" החינוך הביתי היה אחד... לא יודעת מה היו הסיבות האחרות אבל... ברור ובטוח שזה לא הנימוסים שלי או החיוך שלי, ובטוח לא התנהגות לא נעימה כלפי מי מהחברים בועדה. אין להם גם סיבה לחשוש שלא אשלם את מיסי היישוב בזמן אבל אולי יש להם השגות על כך שפרנסתי אינה ידועה מראש... בקיצור, זו הייתה החלטה שהתקבלה מתוך פחד מהשונה, פוביה. חבורת אנשים שמשחקים להם בחיי אנשים אחרים רק בגלל שתפקידם כחברי הוועדה מאפשר להם... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!! אני מחפשת מקום אחר... אבל, וזה אבל ג ד ו ל ! ! ! ! ! איך אני מוצאת בית אחר, ג ד ו ל, מבודד טובל בטבע, ובכל זאת קרוב לכל מיני מרכזי אוכלוסיה וערים מקומות שיכולים לסייע לי לפתח לעצמי פרנסה? וגם במחיר שקרוב יותר ל- 500$ מאשר ל- 800 $ או 1000 $ או יותר... עקשנית, אני מתכננת להקים ישוב אבל... זה ייקח יותר מחודש

נאוה ../images/Emo140.gif

לדעתי לא מגיע להם שתגורי בקירבתם סבלנות מאמינה שתמצאי את המקום הנכון בזמן הנכון

lior007

New member
נאוה, קבלי ../images/Emo24.gif גדול ממני.

צר לי שלא קרה מה שרצית. מאחלת לך המשך חיפוש ומציאה של בית לפי ראות עיניך, ביופייו של הטבע לפי אהבתך. נשיקה מאיילה.

smd

New member
נאוה אם יש בעייה ...

נאווה אם יש בעיה של בית דעי כי אנחנו זוג נשוי[לא מחפש רומן] אנו כנים גלויים ובעיקר עוזרים. אם את בבעייה דעי כי יש לך ידיד לעת צרה.

שמנתולה

New member
לא מחפש רומן?!

אז למה שלחת מסר לכל נשות פורום הורות הומולסבית?! המסר: "מוכן לתת זרע להגשים הורות זו שאיפת כל אישה. גם אני אב ואני יודע כמה זה חשוב. דרך אגב אישתי דו מינית ואנחנו מחפשים משהי דומה בעיניין אם תוכלי לעזור נשמח. " לא מחפש רומן?! אין אמת בפרסום!

למעלה