יום שישי שלג באריאל!!!

Lorozta

New member
יום שישי שלג באריאל!!!

כן, כן, הרגע אני בדקתי את זה, עם חבר שלי, שעובד במרכז בבית דגן. והוא אמר לי, שיום שישי, היה שלג כבד באריאל. יותר נכון, שלג קל בהרים מגובה 400 מטר. וכידוע לכולנו, אריאל, היא 600 מטר באזור הנמוך, ובאזור המכללה, (גבעת הרוסים) זה 700 מטר. אז אצלנו, היה שלג כבד!!!

מצטער לאכזב...

אבל שלג כבד לא בדצמבר...לא כרגע.... זה יהיה קטואלי בעוד כחודש וחצי....עד אז אולי כמה פתיתונים ביום שישי....

חבר שלך בילף אותך.

שלג אך ורק מ-800 מטר. בית דגן למרות שהם השירות המטא´ של ישראל, ממש מרגיזים בתחזיות שלהם. הם טועים. טמפ´ לא מספיק נמוכה, אולי כמה פתיתים וזהו. כמו שידידי שופליהו אמר, כמה פתיתים וזהו.

Lorozta

New member
כן כן בדיוק !!!

עכשיו דברתי עם יוגב. והוא, בדק שוב, וכאמור היה, מינוס 3 בהרים מעל 600 מטר. וסופת שלגים, אדירה בהרי השומרון!! נ.ב. דרך אגב, איפה כל הבחורות.? מה, אין בפורום הזה, בחורות ממין נקבה??

Lorozta

New member
לא לא

וואלה מטומטמים. אף פעם, זה לא, כמו שהם רושמים!! כי הם, שמאלנים. אז, תמיד הם, כותבים תחזית לא נכונה, על אריאל.

crazy dreamer

New member
כן כן הוא צודק

הרגע אמרו ברדיו ברשת ד´ ברדיו רע"מ שיש שלג באריאל ומעל כל הערים בגדה בגלל האמריקאים כי הם אחראים להכל- זה מה שאמרו ברדיו שימו תדר 69 FM רדיו רע"מ - תע"ל

Lorozta

New member
זה נכון!!

הרגע, דברתי עם, החבר הדמיוני שלי. והוא, אמר לי, שצפוי בליזרד אדיר, במישור החוף. והוא, יגיע לאזורנו, ביום שישי. אז, תכינו את הכפפות שלכם, ואת, אוסף הבולים, של אביכם. כי, יום שישי הוא, בא!!

למעלה