יום שישי 19.10 בקשות

נירה63

New member
שימו ../images/Emo23.gif איסוף הדברים לחורף נמשך,וכן

מי שזקוק דברים מוזמן לכתוב את הצרכים שלו.

ביגוד לבנים עד גיל 3

יש לי מבחר שתכננתי להכניס למיכלית האיסוף של אחת העמותות. לא ממויין. אם יש דרישה ספציפית, ציינו ואמיין. איזור המרכז.

ביגוד תינוקות עד גיל שנה ורבע(בערך)-בנים\בנות

יש לי מבחר שתכננתי להכניס למיכלית האיסוף של אחת העמותות. לא ממויין. אם יש דרישה ספציפית, ציינו ואמיין. איזור המרכז.

הי נירה63 זה אני ירושלמי 2007

אני עדיין מחפש מחשב. יש בנמצא? האם יש מישהו שיכול לעזור בבקשה גם במחיר סימלי? כמובן שעדיף ללפטופ . תודה וסופ``ש כייפי וטעים.

יחזקאל, בקשר למחשב

בהודעה הזו יש את הטלפון של אחד שמוסר מחשב פנטיום 2 עם מסך ! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1860&msgid=107137631 מתחת להודעה הזו תוכל לראות שהוא מוסר מחשב ומסך. תתקשר אליו, הוא לא עונה למסרים, רק דרך הפלאפון שלו. הוא אדם מקסים. תעזר בו. תיידע אותי מה יצא עם זה.

חלילית2

New member
לגן לילדים אוטיסטים בהוד השרון דרושים:

- כריות, פופים ובדים עם מרקמים שונים (לא חתיכות בדים קטנות אלא בדים גדולים שאפשר להתעטף בהם..) במצב טוב. - מכשיר פקס - מכונת צילום בתודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

ella59

New member
מי גרה באזור נתניה ?..לאיסוף תרומות

הבקשה לאיסוף באה לאחר ששלחתי את הפלייר לחורף הבעיה היא שאני גרה בפ"ת והאיסוף מנתניה מי מוכנה לאסוף את הדברים בידוג ונעליים מחברה שלי ולחלק למי שזקוקץץ תודה מראש אלה

קשת 82

New member
אני יכולה לבקש מבעלי שיעזור

אנו גרים בנתניה יש לי שלוש מישפחות בטיפולי כרגע ולבובית שגם מנתניה שאיתה אני בקשר יש גם כמה אימהות להן היא עוזרת אני יכולה לשוחח איתה שנעזור לחלק חצי חצי לפי הצורך אם זה מתאים לך אדבר אם בעלי ליבדוק מתיי יש לו זמן לאסוף אני בכל אופן יעזור בכייף

ella59

New member
היי שלחתי לך מסר עם מספר טלפון..תאספי

קשת 82 בשמחה.. את יכולה ליצור איתה קשר ולתאם איסוף היא חברה שלי ..קוראים לה לוסי ותגידי לה ש-אלה מפ"ת שלחה.. תודה מראש ומקווה שעזרתי.. שבת שלום

רעיון לגבי מכונת הצילום

יש היום חברות להשכרה, ללא דמי שימוש חודשיים. משלמים רק על כמות הצילומים מחיר מינימלי. יש בזה פלוס שתיקונים וטונר ע"ח החברה. חישבו בכיוון.

למעלה