יום שישי 19.10 למסירה

נירה63

New member
../images/Emo124.gifטטיאנה בבקשה תתקשרי אלי,הגרביים

לילדים שלך ממתינים עבורך. אני נמצאת הבוקר ממש לידך, ואין מענה בפלפון שלך. אוכל לחכות לך בשעה 12:00 במקום המפגש הרגיל שלנו ולתת לך את הגרביים שהועברו אלי מצריפינה.

SATERMENDOS

New member
נירה יקרה אין לי שחות יוצאות וגם ניתקו אותי

גם מנכנסות נירה אני שלחתי לך הודעה בייסקוי יש לי בבית עוד נייד שולחת לך מסר

טיגריס2

New member
ג'ינסים ( מותגים ) במידות

0 - 1 - 2 - נערות כמות של 10 בערך תרומתה של הנסיכה שלי הג'ינסים במצב מעולה פנינה לפנות אלי רק אם יש שינוע מחדרה אין לי זמן לשלוח בדואר

berry23

New member
למסירה דחווווווווווווווווווףףףףףףףףףףף

המוווןןןןןןן בגדים בעיקר לבנות לחורף, בגדים מאוד מאוד יפים חלקם חדשים חלקם פחות מגיל 0 עד שנה וחצי. הרוב היו של הבת שלי ואלו בגדים מהממייייייים כ"כ חבל יהיה שילכו סתם יש פוטרים ופליזים מפנקים וגינסים קטנטנים וסוודרים, דברים באמת טובים מאוד...הרוב רובו לחורף אבל יש מספר פריטים לקיץ. לצערי אין לי את הזמן למיין ולהפריד מידות כך שהכל ייצטרך ללכת ביחד, אולי מישהי שמוכנה לקחת על עצמה למיין מידות ולפרסם או לחלק, באמת שחבל לי ואין לי את הזמן לעשות את זה... יש 2 ארגזים ועוד שקיות ועוד לא סיימתי!!! בואו לקחת חברה פלייייייייייייייז אני טובעת אין לי מקום בביתתתתתת מצידי בואו היום, רק תרימו טלפון לפני...

קשת 82

New member
בובית מחפשת ביגדיי בנות בנרות אני בטוחה שת

אני בטוחה שהיא תישמח לבנות בטיפולה אם את יכולה לישמור לה אני בטוחה שתיפנה אלייך עוד היום לתצאם איסוף בהקדם כי היא ממש צריכה

קשת 82

New member
היי בארי שוחחתי עם בובית בטלפון ביקשה טלפון

היי דיברתי איתה היא שמחה עד השמיים אמרה שמעוניינת לקבל טלפון לצורך תיאום איסוף אני שולחת לך טלפון שלה במסר שמה סיגל והיא מקסימה ועוזרת הרבה היא ציינה שתישמח לקבל את הטלפון שלך לצורך איסוף בהקדם האפשרי תודה

אינה13

New member
יש לי בגדים של הבת

שלי היא היום בת שנה וחודשיים מה שהיא לבשב בקיץ הזה אני יכולה לתת לך בגדים נורא יפה ורובם חדשיים

אינה13

New member
יש לי בגדים של הבת

שלי היא היום בת שנה וחודשיים מה שהיא לבשב בקיץ הזה אני יכולה לתת לך בגדים נורא יפה ורובם חדשיים

נירה63

New member
אפרוחים אשמח לעזור בשינוע אליך.

דברי איתי היום או מחר ונראה מה עושים.

berry23

New member
למסירה דחוף

המוווןןןןןןן בגדים בעיקר לבנות לחורף, בגדים מאוד מאוד יפים חלקם חדשים חלקם פחות מגיל 0 עד שנה וחצי. הרוב היו של הבת שלי ואלו בגדים מהממייייייים כ"כ חבל יהיה שילכו סתם יש פוטרים ופליזים מפנקים וגינסים קטנטנים וסוודרים, דברים באמת טובים מאוד...הרוב רובו לחורף אבל יש מספר פריטים לקיץ. לצערי אין לי את הזמן למיין ולהפריד מידות כך שהכל ייצטרך ללכת ביחד, אולי מישהי שמוכנה לקחת על עצמה למיין מידות ולפרסם או לחלק, באמת שחבל לי ואין לי את הזמן לעשות את זה... יש 2 ארגזים ועוד שקיות ועוד לא סיימתי!!! בואו לקחת חברה פלייייייייייייייז אני טובעת אין לי מקום בביתתתתתת מצידי בואו היום, רק תרימו טלפון לפני...

SJT

New member
ארון בגדים למסירה - אזור השרון

למסירה: ארון בגדים, רוחב 160, גובה 230. 4 דלתות עליונות - מדפים עליונים, 4 דלתות תחתונות - תליה ארוכה 2 מגירות רחבות תחתונות. צבע בוק יש לאסוף מאיזור השרון. נא ליצור קשר עם דג של נועה.

למעלה