יום שישי 2.11 בקשות

לילך1003

New member
מחפשת שוב... בגדים לתינוקת מגיל חצי שנה ומעלה

למשפחה נזקקת מאוד מאוד.

bananacream

New member
הי לילך יש לי ביגוד לחורף לתינוקות

1. מאיפה את? 2. אבל יש לי גם ביגוד חורף 0-3 וגם 6-12 אבל לצערי אין לי זמן למיין אשמח לתת לך תמייני ותעבירי הלאה למי שצריך. 3. יש לי ביגוד קיץ 0-3 אני יודעת שסתיו- חורף עכשיו אבל אין לי מקום אכסון אשמח לתת למי שיש לה ובקיץ הבא תעביר הלאה אנא אנני נכנסת לכאן תמססרו לי

logikal

New member
יש לי

הצעתי בעבר .לא היו תגובות.גם עברי אנגלי.מהדורות ישנות אבל תקף ושמישים ובמצב טוב מאד.המילון עברי עברי של אבן שושן.

מחשב?!

מי יכול לעזור? כידוע שאני מחפש כבר המווווון זמן. אז למי שיש קשרים בבקשה שיפנה אליי. מרוב לחץ אני גם מוכן לקנות את המחשב במחיר סימלי ! אם אפשר בבקשה לשלוח פרטים במסרים. תודה והמשך יומקסים. יחזקאל טל שחר לשעבר ירושלמי 2007

עפרה 22

New member
חברה אני כבר נואשת מחפשת טלויזיה

בדחיפות אין לנו טלויזיה ואנחנו עצובים נורא

שוקולתה

New member
עופרה האם קיבלת ממני את הדברים

עם לו תחכי שיתפנה מישהו ויביא לך או תדברי במסר

שוקולתה

New member
יחזקאל אתה מבקש דברים עונים לך ואתה לא חוזר

שואלים אותך תתיחס לאנשים אם אתה מבקש דברים ככה אני חושבת לפחות .לא מיתכוונת לפגוע בך חס וחלילה תיקח בקלות .

SATERMENDOS

New member
מבקשת עזרה בבקשה עבור חברה שלי אירינה

חברים טובים ויקרים שלי תעזרו בבקשה חברה שלי אירינה במצב כלכלית שביר לא טוב היא זקוקה למצרכים לילדה שלה אני מחיפה והיא גם מחיפה קרית אליעזר. זקוקה לדברים : טיטולים מ10 ק"ג עד 18 ק"ג מטרנה שלב 3 שמפו על דמע משחה לתוסיק . תודה רבה מראש טטיאנה

admonit3

New member
טטיאנה,שלחי לי בבקשה טלפון במסר כדי לעזור

לחברתך אירינה. מזכירה לך ולכולם,שגם אחרים יכולים לעזור לך ואין צורך שתודי לי אחר כך.

למעלה