יום שישי 2.11 למסירה
י יחזקאל טל שחר New member 2/11/07 #3 למסירה מיידית בירושלים לול גדול + מזרן תואם. הלול למסירה בתמורה ל 2 שמיכות לילדים ו 2 שוועניות למיטת נוער נ.ב. זה לא לול מתקפל אלא מיטת לול שהחזית שלו עולה ויורדת
למסירה מיידית בירושלים לול גדול + מזרן תואם. הלול למסירה בתמורה ל 2 שמיכות לילדים ו 2 שוועניות למיטת נוער נ.ב. זה לא לול מתקפל אלא מיטת לול שהחזית שלו עולה ויורדת
ד דניאל לקצת New member 2/11/07 #4 מחשב למסירה למשפחה שבאמת אין באפשרותה לקנות אשמח להעביר במיידי פרטים במסרים שב''ש
נ נירה63 New member 3/11/07 #7 ככה זה כשמתעוררים מוקדם בבוקר- למסירה חצאית ארוכה בצבע לבן. מעילים לנשים- שניים בצבע שחור. צעיפים מצמר בצבעים שונים בגדי קיץ -גופיות ממש חדשות קערות פיירקס .
ככה זה כשמתעוררים מוקדם בבוקר- למסירה חצאית ארוכה בצבע לבן. מעילים לנשים- שניים בצבע שחור. צעיפים מצמר בצבעים שונים בגדי קיץ -גופיות ממש חדשות קערות פיירקס .
נ נירה63 New member 3/11/07 #8 אתמול באירוע משפחתי הוצעה לי תרומה של דאודורנטים בעיקר לגברים ,יתכן ויהיהו גם לנשים. מחר אחרי הצהרים יגיעו אלי. לא יודעת בדיוק כמה ואילו הם, יודעת שזו תרומה מחנות של קרוב משפחה שלי. ברגע שיגיעו מחר אשמח לכתוב שוב.
אתמול באירוע משפחתי הוצעה לי תרומה של דאודורנטים בעיקר לגברים ,יתכן ויהיהו גם לנשים. מחר אחרי הצהרים יגיעו אלי. לא יודעת בדיוק כמה ואילו הם, יודעת שזו תרומה מחנות של קרוב משפחה שלי. ברגע שיגיעו מחר אשמח לכתוב שוב.
ד דני 12 New member 3/11/07 #9 נירה בוקר טוב העם אפשר תרומה של הדאודורנטים לבית ספר גיל לנערים הבוגרים שמלמדים אותם על הגינייה של הגוף ועם אפשר סבון נוזלי לשטיפת ידיים עם זה לא מפריעה לאף אחד לקבל את התרומה אודה לך מאוד
נירה בוקר טוב העם אפשר תרומה של הדאודורנטים לבית ספר גיל לנערים הבוגרים שמלמדים אותם על הגינייה של הגוף ועם אפשר סבון נוזלי לשטיפת ידיים עם זה לא מפריעה לאף אחד לקבל את התרומה אודה לך מאוד
נ נירה63 New member 3/11/07 #11 דני12- בהחלט כן יכול לעבור לביה"ס גיל, ובשמחה מחר אדבר עם מזכירת ביה"ס ואתאם איתה להעביר אליה ואל הילדים את הדאודורנטים וסבון נוזלי.
דני12- בהחלט כן יכול לעבור לביה"ס גיל, ובשמחה מחר אדבר עם מזכירת ביה"ס ואתאם איתה להעביר אליה ואל הילדים את הדאודורנטים וסבון נוזלי.
ש שוקולתה New member 3/11/07 #10 נירה אפשר את המעילים למישפחה ישי לה בנות ואין להם מעילים עם יש במצב טוב משנה שעברה האימא מבקשת ממני . וגופיות גם
נירה אפשר את המעילים למישפחה ישי לה בנות ואין להם מעילים עם יש במצב טוב משנה שעברה האימא מבקשת ממני . וגופיות גם