יום שישי 26.10 בקשות

חלילית2

New member
עדיין מחפשים, לגן לילדים אוטיסטים בהוד השרון.

- מטפחות, צעיפים, בדים גדולים שאפשר להתעטף בהם ( לא סדינים, יותר וילון אולי, כיסוי מיטה, בדים ממירקמים שונים..) - כריות, פופים - מכונת צילום - מכשיר פקס חוץ מזה אודה למי שיוכל לי בשינוע של שטיח לגן, שאישה יקרה מוכנה לתרום לי, מנס ציונה, להוד השרון . סופ"ש נעים לכולם.

קשת 82

New member
עבור חד הורית+3 בגדים ונעליים לילדים לחורף

עבור הילדים של החד הורית בטיפולי מחפשת : נעליים חורפיות מידה 26-27 אם יש מגפיים אז גם טוב מעיל לילד בן 4 +גופיות חמות וגרביים סווצרטים מידה 8 ומכנסיים באותה מידה לתינוק בן שנתיים גופיות וגרביים חמות לאמא בגדים חורפיים במידה 38-40 +נעליים ו או מגפיים מידה 38 ומעיל לילד הגדול השגתי כבר הכל תודה אודה לעזרתכם תודה מראש

מחשב?!

מי יכול לעזור? כידוע שאני מחפש כבר המווווון זמן. אז למי שיש קשרים בבקשה שיפנה אליי. מרוב לחץ אני גם מוכן לקנות את המחשב במחיר סימלי ! אם אפשר בבקשה לשלוח פרטים במסרים. תודה והמשך יומקסים. יחזקאל טל שחר לשעבר ירושלמי 2007

יחזקאל היקר שלום רב ובוקר טוב

בע"ה לי ולחבר שלי יש חבר משותף שעובד בחברת מחשבים הוא מוכר והכל אך גם תורם מדי פעם. אדבר איתו בקשר אליך כי השבוע דברתי איתו בקשר לתרומה. גם את המחשב שלי תרמו לי(הוא בבית הורי זה מחשב של החבר שלי ממנו אני מקלידה וגולשת) אני מקוה שאוכל לעזור לך תשאיר לי מסר וקצת אלחץ עליו. אואם אקבל ממנו מחשב חלילה לא אקח ממך אף פרוטה זה פורום של לתת מכל הלב ולא לקבל יד שניה אנסה ללחוץ עליו עוד היום ותכתוב לי מסר אחזיר לך תשובה במשך השבוע כי הוא אמר לי כזה משפט"השבוע תרמתי מחשב אלין אם תצטרכי משהו ואני יכול לעזור תגידי לי " אז זוהי הזדמנות טובה מאוד לעזור לך רק אל תשלם לי אם אתה רוצה לשלם תתרום לבית כנסת לילדים חולים כל מה שאתה רוצה אני אישית!! לא רוצה כסף ושתבין אין לי כסף בכלל אני חיה על נכות של בטוח לאומי אך אני חושבת בתוך ליבי שאם נותנים משהו אז נותנים מהלב ללא בקשת תמורה. תרשום לי מסר ונהיה בקשר נשמה. תודה מכל הלב שאולי תתן לי את האפשרות לעזור לך . מדובר על מחשב מעולה עם מצלמה רמקולים ומסך LCD מחשב מעולה לא אתן לך מחשב"עגלה" חס ושלום רק משהו טוב אני גם דיי מבינה במחשבים אז נבדוק ביחד איזה חלקים יש שם בפנים. המון אהבה אל תתייאש יש פה אנשים טובים אני בעצמי זקוקה לתרומות אם תקרא מה שכתבתי. אבל אם אני יכולה לעזור בדבר כזה סימלי יחסית מחשב אין לי בעיה אתה יודע יחזאקאל? אני עברתי ניתוח מוח לתסמונת טוראט הראשון בישראל פנה אלי בן אדם בצאטים שלא האמנתי שהוא לא רוצה להתחיל איתי נתתי לו את הטלפון וכבר בעב יום לפני האשפוז של הניתוח קבלתי מחשב חדש ומעולה מהקרטונים ממש חדש אני ידבר עם גם הבחור שתרם לי את המחשב אני לא יכולה להגיד את שמו כי הוא ביקש להיות אנונימי אז אני שומרת על דיסקרטיות תבין אותי שתהיהי לך שבת שלום שבת מקסימה נ.ב- אם אתה גר באיזור חיפה קריות יש לנו פה מחשב מעולה בדירה שלי ושל החבר המקסים שלי אייל תוכל לבוא לגלוש פה כמה שאתה רק רוצה אימיילים מה שאתה רוצה יש אפילו מצלמה בוקסות כל מה שתרצה . רק שאין מדפסת ולא סורק רק צורב ללא דיסקים מקסימום אם תבוא ותצטרך אביא לך דיסקים מהבית כמובן שיש תוכנת צריבה שכולם מכיריםNERO תהיה איתי בקשר במסרים קוראים לי אלין. שבת שום יחזקל. אוהבים אותך

סנאי נדיר

New member
למישהו יש ארנק לגבר?

משהו פשוט, לא קרוע, רצוי שחור, שיתאים גם לתעודת זהות.

sarit1980

New member
זקוקה מאוד

לשולחן מחשב ושולחן לטלויזיה אני מאזור בת ים. במידה ואפשר לפרק את השולחנות יש לי שינוע אם לא אני ימצא פתרון.

יש לי שולחן מחשב

מהסוג הפשוט. הוא מפורק ואפשר לקבל אותו ממני ברמת גן. אני עובר דירה ביום חמישי וכדאי להזדרז. פני אלי במסר.

trasie

New member
מחפשת מגזינים למח' אונקולוגית ב'קפלן'...

לא צריך הרבה, חוברות כמו של 'לאשה'. אני נמצאת שם מידי יום רביעי ואת כל החוברות הבודדות שהיו לי כמו 'מנטה' וכאלו כבר נקראו מס' פעמים על-ידי הנשים המחלקה. שבת שלום.

נירה63

New member
אני מנוייה על עיתון לאישה- אוכל לשמור ולהעביר

אליך רק שאלה , כיצד ולאן לשנע? כתבי מהיכן את, ואולי גם לך יש שינוע לבי"ח קפלן, בשמחה אשמור עבור המחלקה. צרי עימי קשר.

trasie

New member
היי...

אני מרחובות, ומידי יום רביעי אני נמצאת במחלקה, אני מלווה ומטפלת בקרובת משפחה באופן קבוע כבר כמה חודשים. אם אפשר להעביר למרכז, אוכל לבדוק כיצד להעביר אלי. תודה מראש ושבת שלום.

יש לי המון לאישה תיבדקי שינוע מנהריה

אשמח לתת את כולם זה הרבה תיבדקי יש שינוע מנהריה מידי פעם הפל שלי 0525383662

0X0X0X0

New member
יש לי מסע אחר

לאנתלגנטים יותר שלא רוהבים לטיפשה רוצה? יכול לשאיר לך בתפוז אצל פקידה.

../images/Emo124.gif עדיין מחפשת

חצאיות ארוכות שמתאימות למגזר הדתי-חרדי מידות: 36,38 ו-40 המןת תודה

כורסה, ספה, כסא רחב מרופד...

מחפשים תרומה של הנ"ל לפתיחת מרפאת הנקה חדשה בשדות ים (ליד קיסריה). אנחנו יכולים לדאוג לריפוד חדש, אז גם אם הם במצב טוב אבל טיפה קרועים נשמח מאוד לקבל! המון תודה מראש
אם תוכלו לעזור אנא שלחו לי מסר.

למעלה