יום שישי 26.10 מסירות

נירה63

New member
חבילות יוצאות אחה"צ לכיוון המרכז בבקשה

כתבו כאן או במסרים מי עוד זקוק ומחכה לחבילתו, ונעשה מאמץ של סוף שבוע בכדי שכולם יקבלו את שביקשו. סוף שבוע נעים לכולם.

למסירה מיידית בירושלים

לול גדול + מזרן תואם. הלול למסירה בתמורה ל 2 שמיכות לילדים ו 2 שוועניות למיטת נוער נ.ב. זה לא לול מתקפל אלא מיטת לול שהחזית שלו עולה ויורדת

קורין1

New member
למסירה מסך מחשב בצבע שחור 17 אניצ'

מכשיר טלפון לקו רגיל בנוסף מחפשת מישהו שיודע לתקן די וי די, אם יש אחד כזה בפורום יהיה אפשר לתן את המכשיר ולמסור אותו למי שזקוק לדי וי די

קורין באיזה איזור את גרה נשמה? אולי אוכל___

בע"ה שבת שלום קורין אולי אם את גרה באיזור חיפה והקריות אוכל לשלוח אליך טכנאי ללא כסף חלילה חברים טובים שלי שיסדרו לך את המחשב כולו גם אם את צריכה פירמוט למחשב יש לי חברים טובים שהם טכנאים. וגם כן דיוידי שלא קשור למחשב

קליפון

New member
מייבש כביסה

שהתקלקל. הלך גוף חימום. אם מישהו רוצה, אני מראשון לציון.

נירה63

New member
תודה לצריפינה על העברת המשלוחה מחיפה למרכז.

ומהמרכז לחיפה. *חוברות יצאו לרותה לי. *נעלי ספורט לנועה מאיזור פתח תקוה. *חבילה לשוקולטה. *חבילה לקשת82 *וידאו חוזר לדג של נועה. **הגיעה משלוח של מזון יבש מסוזי10 לטטיאנה- תודה רבה סוזי. *בגדים הגיעו עם צריפינה אלי- תודה רבה. *שמיכה למשפחה בחיפה- תוןדה צריפינה ותודה לתורם. מקווה שלא שכחתי אף אחד חלילה וחס , תודה רבה לכולכם ושבת שלום.

שוקולתה

New member
למסירה קיבלתי לחלק

לגברים חולצות מכופתרות מידה אקסטרה לארג' חדשות מיכנסיים מידה 46-48 גברים .ברי האם את צריכה עם כן תידאגי לשינוע מגפיים מידה 37 גמס' אני מחפשת מגפיים מידה 38-39 אם יש שטוחות חציות מידה 38 מקסימות לנשים לא מתאים לנערות גקטים מחויטות מידה 44 אלגנט יותר מידי

נירה63

New member
שוקולטה שמרי בבקשה את החולצות לדני12

לדעתי הוא ישמח לקבלם. והחצאיות נדמה לי שיתאימו למשפחה בטיפולה של הדג של נועה.

אני צריכה למשפחה

חצאיות ארוכות בגוונים כחול או שחור שיתאימו להן לבית ספר. תודה בכל אופן

שוקולתה

New member
לא חציות קצרות .אבל אולי יכולה לבדוק אם נישאר

ירוקה צריכה להיות נידמה לי לא בטוח . בסדר והחולצות יעברו לדני הולכת להכין חבילה

SATERMENDOS

New member
בבקשה עם אפשר לקבל את החציות אני במידע38

שוקולתה אני מאוד רוצה לקבל את החציות תודה רבה רבה לך.

שוקולתה

New member
כן יפית שמור לך גקטים

ומחכה לך כאן אצלי בלנדר ידני משהו כזה צריפינה הישאירה אצלי . מחי את מגיעה לקחת ?????..

0X0X0X0

New member
אתה בתוח שרק זה יתקלקל

אני צריך מיבש לחלקים, אפשר לקבלו

למעלה