יום שישי 26.11

progcom

New member
סקירת מט"ח יומית

יורו דולר אתמול היורו שוב בחן את ההתנגדות באיזור 1.3300 ושוב קונים רבים חיכו לו באיזור. היום היורו החל את המסחר בירידות קלות וכנראה ינסה בפעם השלישית לבחון את ההתנגדות. אם נסתכל בגרף, נוכל להבחין שקיימות בעצם שני קווי התנגדות, האחד מאוזן באיזור ה 1.3300 והשני הוא קו מגמה עולה מהתאריך 07/06/2010 דרך הנר בתאריך 10/09/2010 עד היום. היום (לא כמו בימי שישי אחרים) אין הודעות מיוחדות ולכן המסחר יהיה טכני בלבד. את המשך סקירה וניתוחים נוספים ניתן למצוא כאן: סקירה יומית

EURUSD22

New member
שורט!!

בוקר טוב, הצמד התעכב מעט ליד נקודת תמיכה משמעותית - נסיגת פיבו' 61.8מסוף אוגוסט - אך חתך אותה בקלות ובחדות מטה. הדבר מאשש את עוצמת הנטייה הדובית. אני אחפש הזדמנות לפתוח פוזיציית שורט נוספת במהלך היום - 1.3070 כיעד ראשוני - תוך שאני מצפה להמשך הירידות בשבוע הבא. שימו לב שגם הגרף השבועי מאותת על התחזקותה של המגמה הדובית. שימו לב - נקודת תמיכה נמצאת ב 1.3190 והיא עשויה להזמין תיקון מסוים, אך להערכתי לא משהו שישפיע על המגמה לטווח הקצר- בינוני. בהצלחה.

progcom

New member
מסכים בהחלט...

ומתלבט אם לסגור את הפוזיצית שורט שלי ביעד שקבעתי מראש (1.31268) או לממש חלקית ולתת לחלק השני לרוץ עוד קצת...

למעלה