יום שישי 29.7 בפסטיבל

יום שישי 29.7 בפסטיבל

הצגה: קרקס קוביות 10:30, 12:30 מגיל 4 ומעלה "הבמה הקטנה" הצגה: הילד שצייר חתולים 10:30, 12:30 מגיל 5 ומעלה אולם התיאטרון
בתמונה סדנא: עכברים וקיפודים 11:30 לגילאי 3-6 סטודיו 4 מופע חוצות: דר י' חוזר ובגדול 10:00 לכל המשפחה גינת הבובות- הבמה העגולה (כניסה חופשית) מופע חוצות: התינוק 11:30 לכל המשפחה גינת הבובות- הבמה המרכזית (כניסה חופשית) מופע חוצות: פאנץ' בארץ הקודש 20:45 לכל המשפחה בכניסה לאולם התיאטרון (כניסה חופשית) הצגה: Planet Egg 21:00 למבוגרים ולנוער אולם התיאטרון סרט: התערבות בובנאית 22:00 לכל המשפחה במת "תפוז פורומים" (כניסה חופשית) *המוזיאון לאמנות תיאטרון הבובות פתוח בין השעות 09:00-14:00, 20:00-23:00 * על ארועי החוצות: " התינוק " - תיאטרון המפתח בריגי'ט צמאה למחיאות כפיים ואהבת הקהל וזה בדיוק מה שהיא עומדת להשיג. בעזרת בנה בן השנתיים – אלבר, עגלת התינוק שלו, בובה מתפרקת ועיבוד בלתי מתפשר לסיפור של כיפה אדומה, היא יוצאת לכבוש את העולם. ההצגה מתרחשת בתוך עגלת תינוק גדולה, עם שני שחקנים, בשילוב בובנאות, ליצנות ומוסיקת אקורדיון תקופתית. לכל המשפחה " ד"ר י חוזר ובגדול -ד"ר יאיר אבן זהר - ראפה פירוט בארועי יום חמישי 28.7 " פאנץ' בארץ הקודש " אריאל דורון פאנץ', בובת הכפפה העממית, משתטה ומרביצה עם המקל שלה ברחבי אירופה כבר מאות שנים. מה יקרה שתגיע לישראל? מאת ובביצוע: אריאל דורון פותח בבית הספר לתיאטרון חזותי בהנחיית עמית דרורי ורוני מוסנזון נלקן כ-8 דק' בשולחן הפורום תהיה הבוקר: חמוטל - פיולה
גם אני הייתי אמור להיות איתה אבל היא הורתה לי להשאר במיטה ולנוח כדי שאצליח סוף סוף לנוח ולהחלים. אם יחול שיפור קל יש מצב שבערב תפגשו אותי שם *בשבת בבוקר + אחה"צ חמוטל ואני חוזרים לשתף פעולה יחד

למעלה