יום שישי 30/4 נמל ת"א - ספינינג וקומבאט

יום שישי 30/4 נמל ת"א - ספינינג וקומבאט

מה יכול להיות יותר טוב משילוב של ים, נמל, אנשים שמחים, תופים, קפה בארומה, באדי קומבאט (להיט!!!) וכמובן כמובן ספינינג?? יום שישי הזה , שעות הבוקר אנחנו כבר שם. go active לו"ז פעילויות בנמל BODY COMBAT- 8:00, 9:45, 11:30, 12:30 שיעורים של חצי שעה BODY JAM- 8:30, 10:15, 12:00 שיעורים של חצי שעה BODY BALANCE- 8:00, 8:30, 9:45, 10:15, 11:30, 12:00, 12:30 שיעורים של חצי שעה ספינינג- 8:00, 8:30, 9:45, 10:15, 11:30, 12:00, 12:30.

מדריכים מרשת גו אקטיב

רק שזה לא ממש משנה מי המדריך. באירועים מסוג זה קשה לצפות למערך אימון סטנדרטי, שכן כל אימון הוא 35 דק', והקהל מאד מאד הטרוגני. אני ממליץ לך , עפ'י ניסיונך הנצבר לקבוע לעצמך מטרה ולזרום איתה בהתאם להנחיות של המדריך. את יכולה להפוך כל אימון בעצמך לסבולת לב ריאה, או אינטרוואלים עצים במיוחד מבלי לפגוע במירקם הקבוצתי.

../images/Emo8.gif קצת התבלבלת בתאריכים...

אנחנו (סטודיו B) נהיה שבוע בשבוע הבא במסגרת פסטיבל לייף סטייל של סופרפארם... השבוע נראה כי הבמה של גו אקטיב!

vanilla maple

New member
אחלה,

נראה אם ייצא לי להגיע לאחד השיעורים כי טרם התרגלתי לעובדה שאני עובדת גם ביום שישי. תודה רבה על העידכונים ועל התשובה

gin11

New member
../images/Emo6.gifמה שנקרא- " יש אנשים שחיים טוב "

יום שישי - בין השעות 8.00 - 13.00 אני עושה הרבה אימוני כושר עם דגש על אירובי וחיזוק של רגליים . שיפור הריצה , עמידה בעומסים ה, הרבה סיבולת לב-ריאה ...ובעצם- אמון הפוגות ???? החל מהשעה 7.30 -8.00 זה חימום .. מתפתח בהדרגה .. דופק עולה לאיטו . . ומשם -מ8.00 ואילך בסבבים של כל 50 דקות עם הפסקה של 5 דקות עד לאימון הבא ... ... אימון אירובי - עולים 3 קומות , רצים במסדרון אחרי התלמידים , יורדים בתנופה אל עבר הבנין ממול .. .בדרך מבינים שבחוץ זורחת שמש חמה ... שוב עולים 3 קומות ... שוב יורדים ... בין לבין קצת פיתוח שרירי הגרון - שאגות פה ושם ... פה ושם גם מרימים כסאות אבודים- קצת פיתוח שרירי ידיים .. לא מזיק .
תם אימון ראשון :) חוזרים לנקודת המוצא - בניין א' . וכך 5 אימונים - כל יום ששי ( ובשאר ימות השבוע - 7 אימונים ברצף . :) אחלה כושר ... יאללה תיהנו ...

למעלה