יום שישי

יום שישי

חורפי .... יקיצה טיבעית(חידוש מרענן),מאפשרת לי השכמה מאוחרת והאירופאיות שבחוץ תביא לידי ביטוי את "הגרדרובה" החורפית.....בפארק בוקר טוב ישראל

הבאת לכאן את אחד

השירים שמרגשים אותי... הנה עוד אחד שלהם - במיוחד עבורך Animals Please Don't let me be Misunderstood [מקווה שאצליח להעלות את זה]

פרוצקלה ../images/Emo140.gif

תודה אוהב את השיר שהבאת לכאן שיהיה אחלה סופ"ש גשום , סוער , ומעורר אז משו במיוחד בשבילך ( מתנגן ברדיו ) Boney M - Sunny

../images/Emo96.gif גם זו דרך להתעורר בבקר

להתעורר לבקר כזה אפור עם שמיים בצבע של עופרת ושיר כזה זה יאמי לא ידעתי שהשיר הזה של הלהקה הזו. רק חסר לי כעת כוס קפה דלוח של"טים הורטון" סתאםםםםם ..אין על הקפה הערבי השרוף שלי על הבקר

ועוד איך

יש על הקפה הערבי השרוף שלך לקפה הערבי השרוף שלי, ישנה תוספת של הל. בוקר טוב

בוקר טוב אנשים טובים ../images/Emo13.gif

נמצא איתכם לשעה קלה, עדיין עם הקפה של הבוקר
אח"כ משעה 11:30 ועד 12:00 אני שוב פנוי אם מישהי מעוניינת לנהל שיחות נפש בעירום חלקי באותו זמן אז היא מוזמנת השיחות יערכו ברכב (בכל זאת עדיין קר) מול הים הסוער

GALgul12

New member
קשה לראות חוסר היענות לקריאה כ"כ נרגשת!../images/Emo4.gif

אבל למה רק חצי שעה ? אתה חושב, שאפשרי לפתח שיחת נפש תוך זמן כל כך קצר וזה בלי שום קשר לחלקיות העירום, כן ?

ללא ספק

בשלבים אחרונים של העוגה הזו. מחכה לטלפון מהפדיקוריסטית שתתקשר לומר שיש לה תור פנוי עבורי. מפגש לקפה עם חברה שרוצה לשפוך את ליבה בפני. שבת שלום יקירה

ללא ספק

אחת ה-עוגות...תנסי אותה עם "שערות חלבה"..מעדן! הזכרת לי לקבוע תור לפדיקור:)) שבת נהדרת גם לך אישה

למעלה