יום שישי

ענן כבד

New member
יום שישי

שלום לדנה ,שלום לאריאנה ושלום לרונלי .
מדי פעם אני נכנסת לפורום המהווה עבורי מקום ועוגן ,לפריקת רגשות ברגעים קשים מנשוא .
כמו למשל הרגע הזה שהלב מחדש עומד להתפקע מגעגועים.
התישבתי לכתוב כדרך של התמודדות ,הרי חייבים לעבור גם את גל הכאב הזה.
וחלטתי לגעת ,דוקא ביום השישי הכואבים ,ולספר .
יש ואני נשאבת לתוך הכאב הנורא דוקא ביום שישי .הבית שקט ויום שישי מהווה זכרונות של רגעים אחרים מאז :מאושרים ,דינמיים ,פעילים ,הבן היה נכנס הביתה או יוצא מהבית ,מתכנן תוכניות , מבקש שאכין מטעמים כאלו או אחרים ,חברים מטלפנים ,מהרכבים מצפצפים אין לאף אחד זמן ,מתכננים תוכניות ערב שבת מתקרב , מנגנים ומדברים ...שובל של חיים של נער מתבגר תוססים חיוניים ,דבק ועטף את הבית ,וריח בישולים ,וסירים של תבשילים ........ ולא עוד לעולם לא עוד ..
וכשהשקט בבית.. והכאב מרקיע שחקים הזכרונות עולים ,הלמה מנסר בחלל ובלב ,ובכלל איך אפשר לקחת מאימא בן שהוא כול כך אהוב ואוהב ,ואין למי לפנות ואין לאן לברוח .
אני מנסה לכתוב למרות שהראש סחרחר ,או לצאת לגינה ולנשום ,לסדר מגירות ,לנגב כול העת את הדמעות הזולגות, ולהזכיר לעצמי את האחריות למשפחה העוטפת והחמה שהם על ידי .
הרגע זאת עשיתי כתבתי .....
ומקווה שלא הכבדתי .
אימא של דורון ז"ל .מזה עשר שנים אימא שכולה .
חד היגון ,ואני ממשיכה ....
. ומוסרת לכם שבת שלום .

דנה אז

New member
ענן כבד

הפורום זה המקום לרגעים ההאלה.
לדעת שיש פה מי שמקשיב לכאבנו, ומבין אותנו.
שיש פה שותפים המבינים את צערנו,
וכולנו כמוך נושאים זיכרונות יקרים נוגעים בהם לרגעים.
מכירים את רגעי המשבר
ולאחריהם מוצאים את הכוחות לחזור לשגרה, לחיים ולכל המוטל עלינו.
חזקי יקירה ומצאי את הכוח בתוכך.

ariane

New member
אין הרבה מה להגיד

רק לחבק ולהבין כן כאן זה המקום לשתף.

ronyly999

New member
ענן כבד

אני קוראת ולומדת הרבה מאז שבני רון ז"ל נהרג... אני מבינה לליבך - המחשבה שכל מה שקורה כך היה צריך להיות עוזרת במעט.... מי ייתן וניחמתי אותך ולו במעט....

ronyly999

New member
ענן כבד

אני קוראת ולומדת הרבה מאז שבני רון ז"ל נהרג... אני מבינה לליבך - המחשבה שכל מה שקורה כך היה צריך להיות עוזרת במעט.... מי ייתן וניחמתי אותך ולו במעט....

ענן כבד

New member
שלום לדנה שלום לרוני לי999

דנה אני קוראת את כול מה שאת כותבת וכואבת איתך ,את רגעי המשבר ואת הגעגועים הכול כך מוכרים . ואין בידי תשובות , ואין בידי אף אחד .הכול מסתבר תלוי בנו ,באם נקום מהמיטה ונמשיך .והאם נחליט לחכות עד שגלי הכאב והזעם יתמעטו ולו במעט ,כדי לקדם את היום והמשכו. .
גם ספר גם סרט לא יכולים לתאר את המהומה הנוראית ,שפקדה ,לדוגמה את המשפחה שלי בעת הטרגדיה גם לא לאחריה .
לחיות עם אובדן ,הרי אין אחד שלא מבין ,וגם יסכים זה פשוט בלתי אפשרי ,אבל -הלוא מובן קורה .אנחנו חיים... .
עם הקושי וכול יום התמודדות חדשה , ובכול רגע : פגישת מכר ברחוב ,שיחה טלפון , תמונה , ריח , אוכל ,ואפילו שיחות: שהתחילו בהם מכול צד במקום עבודתי מסיבות לחג המתקרב ...
......כאן אפסיק דנה אני יודעת שיש בך כוחות .אני מקשיבה ,מקשיבה בשקט גם ללוא מענה תמידי , תמשכי לכתוב רגעי הכתיבה מקילים במעט על כובד הלב ..
ורונילי .האם תרצי לספר מתי נהרג בנך ,ובאיזה גיל וכיצד .
וכתבת שאת קוראת ולומדת תרצי לספר ?

למעלה