יום שישי

• פותח הנושא 11AM
  • פורסם בתאריך

11AM

New member
יום שישי

יש צורך להרחיב?

11AM

New member
בקצרה

אני בצבא כבר כמעט שנתיים, שכמעט אף פעם בשנתיים האלה לא יצאתי מהבית (חוץ מלארועים משפחתיים) ויום שישי זה הדבר שהכי מזכיר לי את זה ושאני הכי נכנס לדכאונות בו. חוץ מפעם אחת שיצאתי לאיזה משהו מפגר לפני איזה חודש וחצי ככה נראה לי שנה לא יצאתי אל חברים שהיו לי פעם. אה, כן, ואין לי חברים (חוץ מבצבא, ואני ממש לא יודע אם להחשיב אותם כחברים).

11AM

New member
חלק מהימים הם חברים

ובחלק מהימים הם סתם דורכים עליי ומנצלים וצוחקים. ככה, שלא יודע.

11AM

New member
והיום

אמא שלי גילתה שאני מעשן, לא היה לי כוח לשקר לה כמו תמיד ואמרתי לה בפרצוף, כן, אני מעשן, מאז י"א, תעזבי אותי. והיא זיינה לי בשכל קצת על זה שזה לא בריא, חחח. וביקשה ממני לא לעשן יותר בחדר שלי (שזאת אחת הסיבות העיקריות שלא גיליתי להורים שלי, כי אין לי כוח לצאת כל פעם החוצה בשביל לעשן), ואיך אני אמור לעשן בחוץ כשאבא עוד לא יודע שאני מעשן (נראה לי, למרות שאם הוא לא גילה עד עכשיו שאני מעשן עם כל המצתים שהוא החזיר לי לחדר כשהוא מצא אותם בכיסים שלי כשהוא עשה כביסה הוא חי בהכחשה, חח). בעע, וההורים רוצים לגרור אותי לדודים שלי, ואין לי כוח ס'עמק. אני מעדיף להשאר בדכאון בבית ולא להיות עם המשפחה כל הלילה. נמאס.

LIHILM

New member
חח זה באמת לא בריא!

ודודים זה כיףף למה לא?! וזה באמת מבאס אבל תאמין לי החברים מהצבא הם ה-חברים!

11AM

New member
לא הדודים שלי

סתם פאדיחות. רגע, היית בצבא כבר בשביל לדעת איזה אנשים ואיזה חברים יש שם? ואולי הם ה-חברים בקרבי. זה לא ככה אצל ג'ובניקים.

11AM

New member
את עדיין קצת קטנה להיות דודה שלי

אבל חפיף. עדיף שלא תהיי דודה שלי, למה אני לא מחבב את הדודות שלי יותר מידיי (ונראה לי שזאת תהיה כל אחת שנכנסת לתפקיד אז אל תכנסי לתפקיד).

LIHILM

New member
אני לא אבל אני יודעת

מדודים שלי וזה.. החברים שנשארו להם הם בעיקר החברים מהצבא

Effoliation

New member
אין צורך ../images/Emo10.gif

טלללללל מממ מה אני אגיד לך... באמת שאין לי מה. אני לא אגיד לך לצאת עם חברים- כי אם היית יכול לעשות את זה היית עושה את זה אני מאמינה.. אני לא אגיד לך לצאת לבד כי זה לא נראה לי רלוונטי.. אני לא אגיד לך לשתות כוס מיים כי זה לא קשור
.. מה אני כן אגיד לך? שאני פה בשביל לתת כתף שאני כאן כדי לתמוך ושאני פה כדי לשמוע איך אנשים מוחצים אותך בהתאמנות להתנתקות.. ואני פה סתם כדי לגלות לך סופום של סרטים.. ואני פה סתם כדי לראות סדרה שאנ ילא מבינה בה כלום.. ואני פה סתם כדי שתסביר לי מה הוא בדיוק רצה ממנה ואני פה סתם כדי שלא תרגיש לבד. ואני פה פה סתם כי אני רוצה כי אני פה סתם כדי שתדע שמישו חושב עלייך.. ומישהו היה בלחץ כל היום אחרי ששמע שאתה אמור ללכת לנתק מופרעים.. ואני פה.. סתם כדי שתשלח לי הודעה.. ואני פה.. רק... רק בשבילך.

11AM

New member
בעעע

אמא גם אמרה לאבא על הסיגריות (לא ידעתי למה לצפות) ועכשיו הם מזיינים לי בשכל שאני מתנהג כמו ילד קטן שאני מחביא את זה מהם. אף פעם לא רציתי להגיד להם את זה כדיי שהם לא יציקו לי על שטויות ואם הייתי מספר להם בעצמי הם כבר היו מוצאים על מה לזיין לי בשכל. איזה עצבים. אז עכשיו עבדתי עליהם שיש לי חברים שעושים קראק ונתתי להם להשאר עם חמת הספק שגם אני נוגע בסמים בשביל לעצבן אותם, חחחח.

Effoliation

New member
אבל אבל אבל

אבל אבל מסכנים.. מה אם היית במקומם? חוץ מזה-אל תתיחס אליהם.. אתה כבר ילד גדול ויש לך זכות מלאה לעשן.. ;) אוהפתותך

למעלה