יום שישי

shannyqua25

New member
חחחחחחחח

אני תמיד לבד אין לי פה אפילו חבר אחד מזל שיש לי פה הורים ו 5 אחים... אחרת הייתי באמת משתגעת

Mירב

New member
../images/Emo2.gif זה לא נקרא לבד..........

(כבר זלגו כמה אמיתיות כאלה היום)

shannyqua25

New member
את רצינית

שאת ממש בוכה?? איפה את גרה? ולמה את כל כך לבד אין לך חברים או מה? או שמא התכוונת לבן זוג כשאמרת לבד אני לא מבינה... ואת תמיד מוזמנת לקידוש אצלי בבית

Mירב

New member
פשששש

יכולתי להיות אמא של כולם!
(בגלגול אחר, אולי...)

nalini

New member
חחח.. קבלי את הקטע../images/Emo70.gif...

האמת? ב4 ביולי די התפצלנו, כי התחיל להרגיש לי חנוק מדי (אתה לך לחברים שלך, אני עם החברים שלי, נדבר מחר. (די! כמה אפשר ללקק לי ת'אוזן!?)) נראה לי שהוא קצת נעלב, כי למחרת לא הוא (ולא אני) יצרנו קשר. רק אתמול שלחתי הודעה לראות שהוא לא עלה על איזה זיקוק טועה... והוא ענה באדישות משוועת. מאז לא נראו עקבותיו. היה לו משפט כזה שאם לא נראה לו עם בחורה הוא עושה "פיס אאוט" (בליווי סימן וי עם שתי האצבעות לצד ביענו אני קול מגניב ולא אכפת לי כי יש לי בחורות כמו זבל... מה שלא נראה לי, אבל ניחא) שלחתי לו הודעה "Are we "peacing out"? ונותרתי ללא תגובה. לפי כל העקבות (ונסיון צלצול אחד אחרון ללא תגובה מצידי) נראה שהוא עשה לי טובה והבין את הרמז הרבה לפני "הדודה שלי בבית חולים" או סתם "זה לא יילך". אבל מה פתאום הוא חותך ראשון?!

Mירב

New member
וואללה... קטע.

את בטוחה שלא קראו לו pixelparts בטעות?
בכל זאת נראה לי שעדיין נשאר בך עניין כלשהו, לא? הרי אחרת למה שלחת לו שתי הודעות? וחוצמזה - את חתכת ראשונה, כי לא לחגוג יחד את ה-Fourth זה די ניפנוף, לא?

nalini

New member
יש מצב...

אני חושבת שאם לא הייתי מבלה איתו את ראשון בערב, ובשני הוא לא היה ישן אצלי, אז כן היינו יוצאים בשלישי. אבל זה כבר היה מעבר חד מדי... מלא לצאת עם אפחד שנתיים למישהו שפתאום תפס לי חלק נכבד מהמעט שעות ביום שכבר יש לי... שלחתי את ההודעות כי כן התעניינתי למה הוא לא יוצר קשר... להיות אדישה ולראות איך חותכים היה התכנון הבא שלי לאחר ש-ה-ו-א יצור קשר וימשיך לחזר... אבל פתאום הוא הביא לי אותה בהפוכה בזה שנעלם. מצד אחד אני אמורה להנות מהעובדה שבכל מקרה התכוונתי לסיים את זה. מצד שני, רציתי להיות סגורה על עצמי... אבל אולי יותר טוב ככה. אני סתם בקטע אגומנייאקי, שהוא ברח לפני שהספקתי לבעוט לו בטוסיק החמוד
וואלה, כמו שpixelparts אמר, באמת התקפלתי אחרי הפגישה השלישית... ראשונה-פארק, שנייה- טיול לילי וסרט, שלישית- קפה ושינה. מעניין לחקור את העניין. אולי אני אתחיל להביא אנליזות אישיות מחייה של רווקה בעיירה מרילנדית נידחת, אם ליניב D.C היו מעריצים, אני בטוחה שגם לג'אנק שלי יהיה ביקוש

Mירב

New member
שינה?! או "שינה"? ../images/Emo6.gif

אז כן, שלושה דייטים יום אחרי יום אחרי יום.... זה בהחלט מתכון להידרדרות מהירה.... פעם הבאה "שימי ברקס" - זה רק יועיל חוצמזה הצחקת אותי עם התכנונים שלך
להיות אדישה ולראות איך חותכים היה התכנון הבא שלי לאחר ש-ה-ו-א יצור קשר וימשיך לחזר... "

Mירב

New member
ולפני שיבואו כל ה"מומחות":

כן, אני עדיין רווקה, אז את מוזמנת להתעלם חופשי מהעיצות שלי!!

nalini

New member
הברקס הושם

אחרי שני לילות רצופים בהם נפגשנו. וכן באמת רק שינה אחרי קצת מיזמוזיישן. וככה אני מתמודדת איתם ברגע שהם כבר לא "זה" יותר. אדישות, פחות זמינה, הודעות יותר קצרות ועינייניות.. או שהם מבינים, או שאני חייבת להיות אלימה
ועזבי את המומחות, לתפוס מישהו ולהפליץ ילדים כולן יכולות... וכפי שהמצב היה נראה בעוונותי בניו מקסיקו, כל ילדה בת 16 גם פעלה לפי הנוהל. מומחיות לענייני זוגיות (עם שטף דם בעין אחת ומישהו שנגרר עם כובע הפוך ושרשרות מאחוריה) הן ממש לא היו.

maximf

New member
צודקת, זה באמת לא לבד

לבד זה בלי חברים ועם ההורים בצד השני של הים :( ועוד במקום מטורף כמו הוליווד

כמו בכל יום אחר...

כל יום מבאס להיות לבד... הפתרון שאני מצאתי לעצמי הוא לעבוד בסופי שבוע, ככה שפחות יש לי זמן להיות לבד, ובמשך השבוע הרבה יותר קל...

Mירב

New member
אז תחליט!

אם במשך השבוע הרבה יותר קל, אז ז"א שביום שישי קשה, נכון? נו - זה מה שאמרתי
וברצינות: נראה לי שנאסף לי פשוט קובץ של "בעסות" שהתקבצו להן היום למין איחסה אחד גדול.... אני חושבת שהכל בגלל הנסיעה...
חוששת מאוד שלא ארצה לחזור
אבל גם החודש מנוי הזה שעשיתי לי בג'יידייט לא עזר הרבה לשפיות דעתי... תמיד זה מצליח לקלקל לי את מצב הרוח, ובכ"ז אני מדי פעם מתפתה שוב.... "אולי הפעם זה יהיה אחרת..." פחחח וחוצמזה העבודה שלי מש-ע-מ-מ-ת!!!!! ומה עוד? לא חסר, אבל די לחשיפה

למעלה