יום שיש ואני שוב בבאסה

יום שיש ואני שוב בבאסה ../images/Emo29.gif

ואללה שוב יום שישי בא ואני כמו משוגע יושב בבית מול המחשב יושב יושב וחושב משעמם אני אומר אין לי חשק לצאת החיים בחוץ רצים מהר ואני עייף ויגע מהכל רוצה רק לנוח הרי שבת מנוחה כל החברים באים לבקר אומרים בוא צא איתנו וזה ולי אין חששקקקקק משעמם אני יושב בבית וכשיש עם מי לדבר (ילדת החופים) חיוך גדול על שפרצופי עולה ישר ואני שמח ושוב מאושר... אנשים שמרו על עצמכם מפיגועים ומחבלים והכי חשוב היזהרו בדרכים שלכם נכנע לאהבה

a251

New member
אל תדאג אחי אתה לא היחידי!!!

גם אני הייתי צריך לצאת חברים שלי שיגעו אותי התקשרו והתקשרו ולא עניתי אני פשוט לא מרגיש כל כך טוב יש לי בחילות!!! אני מאמין שזה יעבור לי עד יום ראשון!!! וכרגיל משעמם נכנסים ל-icq מדברים אם אין אם מי לדבר אז מחפשים חברים מהפורום אם אף אחד לא עונה התקווה היחידה זה הצ´ט זה פשוט סבבה !!! נכנע לאהבה---תחשוב על מה שרצית שנעשה ביחד אני מקווה לקנות את זה בחודש הקרוב.....*****רותם*****

רותם וניכנעת-מה כבר רציתם לעשות?

ביחד? שאני לא יודעת?אולי תספרו לי גם כן ????????????? "תחשוב על זה !!!!: " מה אתם רוצים לקנות נשמות? צריכים עזרה כסםית בכל אופן אני מוכנה. אתמול לא הרגשתי טוב בלילה לכן לא ניכנסתי לא לאט לא לפורום כל כך ולא לאף מקום, ומירוב הסחרחורת נשבר לי בושם חדש שאחותי היקרה שלי קנה לי של ג´אן פול גוט יא- כמה חבל עליו רק חדש וככה הלך . לא נורא- הלוואי וזה יהיה הצרות היחידות שלנו אוהבת את שניכים חברים יקרים שלי. מואההההההההה>>>>>>>ילדת החופים - אלין>>>>>>

למעלה