יום שלישי - אשכול חדש

Megapuzik

New member
יום שלישי - אשכול חדש

שלום לכולם את האשכול הקודם אי אפשר להקפיץ יותר והוא גם די עמוס, אז התחלתי אחד חדש
היה היה יום מסוכן ביותר, whipsaw מכל כיוון. התמקדתי היום רק על הדולר\יין, למרות שהפרנק והיורו דולר נראים טוב מאוד, אני לא אכנס יותר למסחר היום, קיבלתי בראש מספיק מהיין ליום אחד
בכל מקרה, בשעה 2 הייתה פריצה למעלה ביין ונכנסתי לפוזיציה. שמתי סטופ וTP לפי המערכת והלכתי לישון. קמתי לקראת 10 וראיתי שב7 וחצי הועפתי בסטופ והמחיר שוב באיזור הקנייה. סה"כ הלכו 26 פיפס. בשעה 11 ראיתי המשך מגמה והפעם לא ציפיתי לWHIPSAW אכזרי כמו שקיבלתי, אז נכנסתי שוב והפעם עם MARGIN גדול יותר. ב12 וחצי הגיע לTP ונכנסו 34 פיפס ששוים הרבה יותר(כמעט פי 3) מה26 שעפו בבוקר. סה"כ 8 פיפס להיום. אני לא חושב שאכנס יותר לפוזיציות היום, זה מספיק לבנתיים

Megapuzik

New member
איזה פספוס היסטרי

לא ציפיתי לזה לכן לא הפעלתי את מערכת ההתרעות, ובגלל שרווח כבר היה היום אז התדירות שבה אני רואה גרפים נמוכה, ממש פספוס רציני לרווח בכל ה4. בכל מקרה, הגיעו נתונים מטורפים מארצות הברית. היה שינוי כיוון יומי ברור בארבעת המייג'ורס, הדולר קיבל מכה מכה. לדוגמא, הנה הדולר\יין, אחרי שכבר גרפתי רווח ממנו בשלב מוקדם יותר של היום, תראו מה קרה בהמשך.

Megapuzik

New member
יום רביעי - בסימן החדשות

אחרי המכה השדולר קיבל אתמול, היום נפתחו הצמדים באיזור הקנייה. לקייבל נכנסתי בתחילת היום, הוא פתח באיזור הקנייה ובגלל התנודות הגבוהות שלו שמתי את הTP בקו השני. החדשות לא מפחידות אותי בצמד הזה, אז נכנסתי ללא חשש בכלל, אפילו לא התקרב לSL. סה"כ 21 פיפס אחרי ספרד.

Megapuzik

New member
יום רביעי - יורו\דולר

נכנסתי לפוזיציה לקראת 1, בגלל החדשות שמתי TP רק בקו הראשון. מבחינתי גם אם החדשות היו נגדי, אז עדיין הייתי מצפה לגרוף רווח בקו הראשון. במהלך היום הצמד לא הלך איתי והיה באיזור ה0 אפילו. לפעמים צריך יותר מזל משכל, אז את השכל השארתי בצד ולקחתי 12 פיפס מורטי עצבים אחרי ספרד. סה"כ 33 פיפס להיום על לוטים לא יותר מידי גבוהים. נתראה מחר

Megapuzik

New member
יום חמישי - לקראת סופ"ש

השבוע אני רוצה לקחת "חופש מוקדם", לצאת עם החבר'ה לבלות כבר מהיום. מה שאומר שאני לא אוכל לסחור מחר אז צריך להתכונן בהתאם. לפנות בוקר ראיתי בגרף יומי של הקייבל שהמחיר נמצא ברמה גבוהה מאוד ובגרף ה15-30 שבו אני עובד עם המערכת שלי, ראיתי שהיום נפתח באיזור המכירה. נכנסתי לשורט עם TP עד לקו השני באיזור 1 וחצי אחרי שראיתי "השרדות" בטלויזיה והלכתי לישון. כשקמתי שמתי לב שב9 וחצי נגרפו כבר הרווחים, סה"כ 28 פיפס(אחרי ספרד) עם מינוף מטורף במיוחד לכבוד תחילת חופשת סופ"ש כבר מהיום. שמתי גם PENDING ORDER על היין אבל משום מה הפעולה לא בוצעה..יכולתי לגרוף עוד איזה 15 פיפס אבל לא נורא. מחר אני אסחור רק אם יהיה איתות חזק במיוחד, אני לא רוצה להתרגש יותר מידי בסופ"ש
יום טוב

Megapuzik

New member
סיכום שבועי

בתקווה שאני לא אסחור מחר (
), עשיתי השבוע : 81 פיפס. הלוטים נעו בין 2 ל8, אז יש ערך שונה לכל פיפס. הכל נעשה במסחר יומי ואין לי פוזיציות פתוחות.

יפה מאוד מגה, אך רצוי לא לסחור מחר

ביום השישי הראשון של תחילת חודש, בחדשות עצמן תמיד יש הפתעות. אני מציע לא לסכן את הרווחים שצברת השבוע. בהצלחה!

Megapuzik

New member
תודה, אתה לגמרי צודק

גם מחר חג ביפן, אם מיליוני יפנים יכול לא לסחור, אז גם אני לא

למעלה