יום שלישי את יודעת מה ללבוש?
R Rosie52 New member 17/11/15 #2 תמונה שמצאתי ועליה אילתרתי ככה שהרעיון איננו שלי אבל נחמד לי השילוב שביון הוורוד לאפור למרות שהייתי מעדיפה גוון טיפה עמוק יותר במעיל. רוזי
תמונה שמצאתי ועליה אילתרתי ככה שהרעיון איננו שלי אבל נחמד לי השילוב שביון הוורוד לאפור למרות שהייתי מעדיפה גוון טיפה עמוק יותר במעיל. רוזי
נ נינה0001 New member 17/11/15 #4 וזה מה שאני לובשת היום התיק והסוודר באותו צבע (=כחול כהה), והמעיל מגיע לי עד הקרסול וכן, אשכרה קרחת!
R Rosie52 New member 17/11/15 #5 המעיל למות גם הסוודר מעלף ובול לטעמי. לוק חורפי משובח, נוח ואם הייתי משנה משהו זה רק את נעלי הספורט (שריטה פרטית שלי לנעלי ספורט עם חלק עליון - קדמי כמו בנייקי האלו). אשכרה קרחת - סחתיקה עלייך רוזי
המעיל למות גם הסוודר מעלף ובול לטעמי. לוק חורפי משובח, נוח ואם הייתי משנה משהו זה רק את נעלי הספורט (שריטה פרטית שלי לנעלי ספורט עם חלק עליון - קדמי כמו בנייקי האלו). אשכרה קרחת - סחתיקה עלייך רוזי
נ נינה0001 New member 17/11/15 #7 תודה, רוזי מבינה את מה שכתבת לגבי הנעליים. תכל'ס אף אחד מהסובבים אותי לא מתרשם אף פעם מבחירת הנעליים שלי. צריך לעבוד על זה
תודה, רוזי מבינה את מה שכתבת לגבי הנעליים. תכל'ס אף אחד מהסובבים אותי לא מתרשם אף פעם מבחירת הנעליים שלי. צריך לעבוד על זה
S shmickey New member 23/11/15 #13 מהממת! איזה יופי של פריטים ואיזה יופי של שילוב. תתחדשי על התספורת? מודה ששנים היה לי חשק לגלאח אבל מעולם לא הצלחתי לאזור את האומץ..
מהממת! איזה יופי של פריטים ואיזה יופי של שילוב. תתחדשי על התספורת? מודה ששנים היה לי חשק לגלאח אבל מעולם לא הצלחתי לאזור את האומץ..