יום שלישי-בוקר טוב

liorhikri1991

New member
יום שלישי-בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום: איזה ירק הוא האהוב ביותר עליכם ואיזה הוא הכי שנוא?

Lizzie4

New member
חזרתי מביה"ס..

הלכתי לביה"ס ועכשיו אני שומרת על שון. ירק אהוב:עגבניה ירק שנוא: צריכה לחשוב...[אבוקדו נחשב?]

b a t e l 1 8 2

New member
בוקר טובב:]]]]

לא מזמן קמתי.. התקלחתי וזהו.. יותר מאוחר הולכת לקנות מתנה לחברה.. ואני שונאת אפונה.. כל שאר הירקות הם סבבה..

Double U

New member
אמממ

הייתי בשלוש שעות מתמטיקה. בדרך הלוך לבית ספר ירד גשם ואז כשנכנסתי הפסיק, והמשיך בדיוק כשיצאתי בדרך הבייתה
כמה נפלא! (מרפי אוהב אותי). מתכנן להתכונן למבחן במתמטיקה ואחר הצהריים הולך למרכז נוער ולהמשיך להכין פעולה שאני הולך להעביר בנושא ארגון וסדרי עדיפויות.

lonush

New member
חחח

אצלי זה דווקא ההפך.. לא נפגשתי היום פנים מול פנים עם הגשם
כשהייתי בכיתה הוא ירד

גשםגשםגשם../images/Emo182.gif

אז בצפר נזכר גם בי"א1 אז היה לנו שיעור מחשבת שכבתי,ומתמטיקה משותף ל-2 הקבוצות של 4 יח"ל. ולפני זה תדרוך טיול-הטיול נדשחה לשבוע הבא בגלל הגשם
ובין מחשבת למ"מ היה לנו כמעט שעתיים,אז שיחקנו הכספת בספריה
ושכחתי שבעצם עשיתי בדיקת דם על הבוקר[אמא אחות,אז אני עושה בדיקות דם בבית.תאכלו קש] ועכשיו סתם מסתלבטת ובערב ישיבת גרעין ושאלת היום:אהוב-בצל ירוק,עגבניה,גמבות ופלפלים למיניהם.שנוא-חסה,צנון,כרוב,ברוקולי וכו' מקווה שלא נרדמתם באמצע

נטושש123

New member
יום טוב :)

אממ...וואי עשיתי כלכך הרבה כלום! חחחח..סתם הלכתי קניתי כמה דברים בסופר, ראיתי טלויזיה ופשוט זהו..! אההה..ואין תכנונים מיוחדים להיום,חחחחח אז ככה, הירק האהוב- עגבניות (שרי!!!) אה ואני גם אוהבת נבטים (לר..זה לא מגעיל,חח) ובצל סגול! הירק השנוא- אבוקדו! וואי כלכך כלכך שונאתת

JumpInTheFire

New member
ערב טוב :)

מה עשיתם/מה תעשו היום? קמתי די מאוחר, ב12. לא הלכתי לבית הספר, כי הייתי חולה. שכבתי במיטה, ראיתי טלויזיה עד שהרגשתי יותר טוב. אכלתי, לקחתי את אחי לחבר שלו, הכנתי שיעורים ו.. זהו. שאלת היום: איזה ירק הוא האהוב ביותר עליכם ואיזה הוא הכי שנוא? אוי, אני אוהבת ירקות. לא יודעת אם יש אחד שאני ממש שונאת, אבל אני הכי פחות אוהבת חציל (במיוחד בתוך סלט עם מיונז :S את זה אני ממש שונאת)

למעלה