יום שלישי בלילה - טיול

miro1234

New member
יום שלישי בלילה - טיול

שלום,מתארגן טיול לילה ביום שלישי הקרוב. ירח מלא. זריחה 20:00 מסלול בבדיקה - נחל פרצים (מערת הקמח) או מקום יותר קריר. (נוף הכרמל) בגדול התחלת רכיבה ב 22:00 המעונינים ו/או בעלי נסיון באזור מוזמנים לכתוב. משה ירושלמי

אני מעוניין

אני עובד גם ביום ג' וגם ב ד'. לכן אני מעוניין שישאר משהו מהלילה בשביל לישון. אבל אל תהרוס לאחרים בגלל זה. תכנן את המסלול שמתאים לרוב המעוניינים, תן הארכה מתי מסיימים ואיפה ואני מקווה שיתאים.

icebrg78

New member
עוד מעוניין

שלום משה! אני גם מחפש מסלול טיול בצפון בליל ירח - אשמח לשמוע הצעות.... 055-337822 שבוע טוב,

../images/Emo176.gifמעונין, במידה ו...

המסלול יהיה אחר מנחל פרצים. נחל פרצים אכן מסלול מדהים, אך עברתי אותו באור ירח כבר 6 פעמים, כך שדי מיציתי.

lirky

New member
עשינו את נחל פרצים בחמישי האחרון

היה חם בטירוף...5 ליטר מיים לאדם לא הספיקו למרות שיצאנו ב1930 בערך..למזלנו פגשנו גיפים שיצאו ממערת הקמח ומילאו לנו מיים.. ממליץ לדחות לתקופה קרירה יותר...

איתי נ

New member
אם יש דורשים - נוף כרמל

יום שלישי. כינוס ב-9:30 בלילה. מחניון היערנים למוחרקה וחזרה, סה"כ קצת יותר מ 30 ק"מ. הערכה גסה - 4 שעות בקצב בינוני\איטי. מותנה בזה שיהיו מספיק דורשים.

miro1234

New member
הכרמל -מתאים מאד - במקום נחל פרצים

נחל פרצים לפי הדווחים לא מומלץ בגלל החום. אני אצטרף יחד עם עוד רוכב אחד לפחות תודה - משה ירושלמי 678780 - 068

איתי נ

New member
שוקל להקדים ליום שני כינוס ב20:30

לפי ביקוש מהקהל. ראו קישור. מצטער על ההתראה הקצרה.

miro1234

New member
איתי נחשון - האם יש מספיק רוכבים

איתי, האם יש מספיק רוכבים ? לפי הספירה שלי יש כבר שישה כולל אותך. האם אתה צריך עזרה כלשהיא בארגון. משה ירושלמי

איתי נ

New member
תראה את ההודעה הקודמת

מה האפשרות שלך ליום שני? (מחר!) אני לא יודע על שישה לשלישי... ליום שני אמנון הבטיח להגיע עם עוד כמה.

miro1234

New member
משה ירושלמי 678780 -068 - תודה

אודה לך אם תתקשר . אנו מתכוונים להגיע. תודה

XCrider

New member
מפגש ב-20:30 מי שעוד מעוניין להצטרף

שירים טלפון בהקדם ל-051609730 פרטים נוספים בטלפון למניעת ברבורים לגבי נקודת המפגש. לא לשכוח קסדה, מים, ג'יפה בפנימיות ונצנץ.

למעלה