יום שלישי ה- 2.11
ן
עם
לי

ferrytale

New member
יום שלישי ה- 2.11../images/Emo50.gifן../images/Emo49.gifעם../images/Emo65.gifלי

כן כן יומולדת.. היום 26......................

tradespot forex

New member
ניתוח טכני יומי - 2/11

הצמד הגיע למחיר שיא של 1.4157 באמצע החודש הקודם לאחר שלא ביקר ברמה זו מאז תחילת השנה. מאז החל לדשדש בתעלה עם נטייה קלה מטה. התנהגות זו בשוק הינה תיקון בזמן ולאחר השלמת מהלך זה הצמד צפוי לחזור למגמת עלייה אשר נקבעה ביוני. אנו רואים התנהגות מאוד מעניינת בשוק היום. ב- 27/10 הצמד נגע בתחתית התעלה והחל לעלות אל גבול התעלה העליון בתעלה פנימית משנית. ניתן לזהות בתוך התעלה המשנית תבנית של ראש וכתפיים אשר הינה תבנית המשך. היום הצמד פרץ את הגבול העליון של התעלה הראשית וכעת נסחר מעליו. יתרה מכך ניתן לראות בגרף ה- 4 שעתי כי הנר האחרון נגע בקו התנגדות ברמה של 1.4050 ונבלם. כעת הצמד מחפש לפרוץ קו התנגדות זה ובמקרה שאכן יקרה נחפש כניסה לפוזיציית לונג עם הגבלת הפסד ברמה של 1.40 אשר מהווה קו תמיכה פסיכולוגי. חשוב לשים לב כי אמנם הצמד יכול לפרוץ את 1.4050 אך עדיין לקבל התנגדות בגבול העליון של התעלה המשנית. במבט כללי פריצה של כל קווי ההתנגדות צפויה להוות את סיום מהלך התיקון והמשך מגמת העלייה הראשית.

ferrytale

New member
../images/Emo39.gifניתוחים יומיים וטריידים ע"פ צמדים../images/Emo39.gif

ferrytale

New member
לונג..

מצורף גרף.. סטום מתחת לקו תעלה.. יעד לכיוון הקו התכלת ואף יותר לאחר בדיקה והזזת סטופ..

matanbil

New member
הטריגר שלך בתכלת?

גם לי זה נראה תעלה עולה כזאת אבל אני מחכה טריגר ברור יותר

ferrytale

New member
אם תסתכל איפה נכנסתי, תראה

שתפסתי את זה בנקודה טובה.. סטופ לא רחוק מידי, מתחת לתעלה הסגולה.. ואם באמת נעלה אז גם נפרוץ את המשולש הזה לדעתי.. למרות שהוא לא משולש מושלם, יש שם פוטנציאל זינוק כלפי מעלה..

ferrytale

New member
עדיין בפנים, קידמתי סטופ כמעט לכניסה,

מתחת לקו של התעלה! בינתיים דופק כמו שעון, מצורף קובץ. בקרוב מגיעים לנק' בלימה של המשולש, יתכן והנק תישבר ונמשיך אל הקו העליון של המשולש ויתכן ונראה תיקון כלפי מטה.

matanbil

New member
למה יצאת?

אני אישית אוהב לקרב סטופ עד שהטרייד מוציא את המיץ כל פעם לקחת חצי כמות כשיש סימן לשינוי כיוון ולקרב סטופ

ferrytale

New member
גמני כמוך בנושא הסטופ

אבל במקרה הזה, ראיתי אותו נבלם והעדפתי לצאת עם כמעט מקסימום מאשר לקדם לתחתית קודמת שהייתה רחוקה מידי בכל מקרה.. מה גם שהכל קרה מהר, כרגיל לשוק הזה ולא היה לי זמן להתחיל לחשוב על איפה כן אפשר למקם סטופ..

למעלה