יום שלישי ה- 23.11

matanbil

New member
נגמר הכוח ללונגים?

היום אחרי מה שנראה כמו דשדוש מתכנס לקראת פריצה הצמד פרץ ואז נפל חזק וכרגע הנר של היום נראה כמו פטיש הפוך זהו, נגמר הכוח ללונג?

EURUSD22

New member
יש לחפש הזדמנות טובה לפתוח פוזיציית שורט

בשעות הקרובות או במשך היום, לאחר עליה לכיוון 1.3600 (ככל שזו תהיה). תמיכה ראשונה נמצאת ב 1.3520 (שלדעתי תיפרץ) ותמיכה יותר משמעותית נמצאת ב 1.3440. גם אם הנתונים שיתפרסמו היום יהיו טובים לאירו המומנטום הוא דובי באופן מובהק לאחר החולשה שהפגין הצמד אתמול. בהצלחה.

EURUSD22

New member
120 פיפס עד כה, מקווה שניצלתם את זה.

יתכן שבשעה הקרובה הצמד יתקן מעט ל 1.3515 ותהייה הזדמנות נוספת לפתוח פוזיציית שורט לקראת הפרסום בשעה 17:00 (מכירות בתים יד שניה) ופרוטוקול הריבית בשעה 21:00. אם לא יתרחש מאורע בלתי צפוי (כמו נתון קטסטרופלי מארה"ב) מגמת היחלשות הצמד תמשיך. בהצלחה

EURUSD22

New member
../images/Emo13.gif ועדכון אחרון להיום

אי אפשר לומר שהירידה התלולה היום (כ 200 פיפס והיד עוד נטויה) לא הייתה צפויה. כרגע (שעה 20:45) יש תחושה שהשוק מנסה לתקן. למעשה, דרוש תיקון מסוים משום שהRSI השעתי במצב של מכירת יתר קיצונית. "הבעיה" שהנטייה הדובית חזקה מאוד ומקשה על תיקון כזה. למי שיש לו אורך נשימה וסוחר יום ישנה הזדמנות טובה, לאחר התיקון, לפתוח פוזיצית שורט כנגד 1.3800 (!). לסוחרי היום הייתי ממליץ לחכות לתיקון מסוים. ישנה "סכנה" שתיקון כזה לא יגיע, בגלל האמור לעיל, וההזדמנות להיכנס לעסקה תיתפספס. לא נורא, תמיד תהיה הזדמנות נוספת. לא הייתי ממליץ לפתוח פוזיציית שורט ברגע זה על אף המומנטום הדובי (ובודאי לא פוזיציית לונג). בהצלחה

7575

New member
מנהלת היום לא שחקתי

שוק לא יציב,נשארו לי עוד 19 יום,עם הפסד של 0,95 אחוז קופה 10000 יורו יכול להיות שאני יהיה איתך בקשר במסרים,לא נעים לי הרבה להסתובב פה, עוד יראו אותי חברה שאני מכיר.

למעלה