יום שלישי - יום הקוסקוס בעבודה זה קטע ארצי כזה נכון?
S shmickey New member 14/6/16 #2 בוקר אור! היום אני בג'ינס כחול, ולא שחור כפי שנראה. הקעקוע החדש מתעקש להציץ, הוא בשלב התקלפות ומתחיל לגרד
בוקר אור! היום אני בג'ינס כחול, ולא שחור כפי שנראה. הקעקוע החדש מתעקש להציץ, הוא בשלב התקלפות ומתחיל לגרד
H Happy Goth New member 14/6/16 #4 חתיכה!!! שיקית שכמותך! איזו "פינה" מיוחדת יש לך שם במפגש הצוואר עם הזרוע: גם גם וגם תלתל!  
B bell1100101 New member 14/6/16 #5 איזה יפה! אהבתי מאוד ותתחדשי על הקעקוע! (בטח זו רק אני, אבל הייתי מוסיפה גופיה צבעונית (אבל לא צבעונית מידי) מתחת לחולצה)
איזה יפה! אהבתי מאוד ותתחדשי על הקעקוע! (בטח זו רק אני, אבל הייתי מוסיפה גופיה צבעונית (אבל לא צבעונית מידי) מתחת לחולצה)
S shmickey New member 14/6/16 #9 תודה! אישית פחות מתחברת לגופיה צבעונית מתחת, אבל זו אחלה אופציה, תודה
א אייבורי New member 14/6/16 #10 יאאא לבשת מקרמה   סבתא שלי הייתה עושה כאילו ממש יפה (דווקא יצא מגניב)   הקעקוע שמציץ נראה כמו ראש של קירח מאחורה
יאאא לבשת מקרמה   סבתא שלי הייתה עושה כאילו ממש יפה (דווקא יצא מגניב)   הקעקוע שמציץ נראה כמו ראש של קירח מאחורה
R Rosie52 New member 14/6/16 #13 לוק מקסים מכף רגל ועד ראש מתה על הג'ינס שמונח עלייך פיגוזי וגם על הגופיה שמוסיפה לסטייל האורבני שלך רומנטיות והמון קסם. רוזי
לוק מקסים מכף רגל ועד ראש מתה על הג'ינס שמונח עלייך פיגוזי וגם על הגופיה שמוסיפה לסטייל האורבני שלך רומנטיות והמון קסם. רוזי
ל לי וולף New member 14/6/16 #21 אז בעצם התאמת את הבגדים לקוסקוס?? אני אוהבת מקרמה כזה וזה לגמרי הולם ליום לוהט כמו היום. לוק מגניב ואני מתה על זה שהקעקוע מציץ! #לאלגרד!
אז בעצם התאמת את הבגדים לקוסקוס?? אני אוהבת מקרמה כזה וזה לגמרי הולם ליום לוהט כמו היום. לוק מגניב ואני מתה על זה שהקעקוע מציץ! #לאלגרד!
B bell1100101 New member 14/6/16 #6 חמוד ממש! אבל אני חושבת שדווקא היה יותר נחמד שרשרת צבעונית שקצת היתה שוברת את השחור-כחול הזה ולא נכנסתי לפה קצת זמן.. הסתפרת?? ממש יפה
חמוד ממש! אבל אני חושבת שדווקא היה יותר נחמד שרשרת צבעונית שקצת היתה שוברת את השחור-כחול הזה ולא נכנסתי לפה קצת זמן.. הסתפרת?? ממש יפה
S shmickey New member 14/6/16 #7 מאוחר אצלך זה 7 לא? את נהדרת. אוהבת את החצאית הזו. נראה לי שהייתי בוחרת פה בשרשרת ארוכה אבל גם ככה זה יפה. את לובשת שחור??
מאוחר אצלך זה 7 לא? את נהדרת. אוהבת את החצאית הזו. נראה לי שהייתי בוחרת פה בשרשרת ארוכה אבל גם ככה זה יפה. את לובשת שחור??
H Happy Goth New member 14/6/16 #16 7:20!!!!! לא משנה שהייתי ערה מחמש ועשרים עד שש ועשרים....אבל חזרתי לישון לשעה אז הכל החולצה והנעליים בכחול כהה השרשרת הזו היא כולה מגנטים כאלה ואני יכולה לעשות אותה ארוכה, ככה שמתי אותה פעם קודמת...לא יודעת למה...בא לי קצר כזה ודורקי
7:20!!!!! לא משנה שהייתי ערה מחמש ועשרים עד שש ועשרים....אבל חזרתי לישון לשעה אז הכל החולצה והנעליים בכחול כהה השרשרת הזו היא כולה מגנטים כאלה ואני יכולה לעשות אותה ארוכה, ככה שמתי אותה פעם קודמת...לא יודעת למה...בא לי קצר כזה ודורקי
א אייבורי New member 14/6/16 #11 עדיין מחייכת אההה   תגידי, לא אמור להיות לך תינוק שמחרב לך את הלילה ואת אמורה להיות גמורה מעייפות נרגנת ועצבנית   מה את מתלבשת מגניב ונראת מבסוטה
עדיין מחייכת אההה   תגידי, לא אמור להיות לך תינוק שמחרב לך את הלילה ואת אמורה להיות גמורה מעייפות נרגנת ועצבנית   מה את מתלבשת מגניב ונראת מבסוטה