יום שלישי - יום הקוסקוס הלאומי מה לבשתן?
R Rosie52 New member 19/4/16 #3 פילה??? מקסימום או או או ביג לייק על הסנדלים שנראות נפלאות ונוחות. וחוצ'מזה הלוק כולו ממש לטעמי. המכנסיים מונחים עלייך בשלמות והסוודר הצהבהב מקסים. דרך אגב מאוד מחמיא לך חולצות/טופים/שמלות עם מפתח צוואר כזה. רוזי
פילה??? מקסימום או או או ביג לייק על הסנדלים שנראות נפלאות ונוחות. וחוצ'מזה הלוק כולו ממש לטעמי. המכנסיים מונחים עלייך בשלמות והסוודר הצהבהב מקסים. דרך אגב מאוד מחמיא לך חולצות/טופים/שמלות עם מפתח צוואר כזה. רוזי
H Happy Goth New member 19/4/16 #5 את מה שתשילי-תתני לי מאד יפה הצבעוניות פה, שכאילו היה מתבקש שיצא אבל הצלחת לקחת את זה למקום שיקי ומגניב. אני תוהה מתי נראה אותך נועלת את אותן נעליים?....
את מה שתשילי-תתני לי מאד יפה הצבעוניות פה, שכאילו היה מתבקש שיצא אבל הצלחת לקחת את זה למקום שיקי ומגניב. אני תוהה מתי נראה אותך נועלת את אותן נעליים?....
R Rosie52 New member 19/4/16 #6 איזו חתיכית את היום לוק מושלם. את נראית ארוכה וחתיכית ואני מתה על סנדלי העקב האלו ששילבת. הגופיה הזאת מעלפת והרגלים שלך (לא מצאתי אייקון מתאים וגם לא מילה אחרת אז רגליים חג שמח זה גם בסדר, לא?) רוזי
איזו חתיכית את היום לוק מושלם. את נראית ארוכה וחתיכית ואני מתה על סנדלי העקב האלו ששילבת. הגופיה הזאת מעלפת והרגלים שלך (לא מצאתי אייקון מתאים וגם לא מילה אחרת אז רגליים חג שמח זה גם בסדר, לא?) רוזי
H Happy Goth New member 19/4/16 #12 תודה שמיקוש, באמת שאנסה לחזור לעקבים לפחות בעבודה.... עשיתי סדר בנעליים פה לקראת הפסח
S shmickey New member 19/4/16 #11 מילה השמיעי קול תוהה אם לא כדאי שנזמין לך חילוץ והצלה.. מדמיינת אותך שוכבת על הרצפה עם גב תפוס ומחכה שמישהו ימצא אותך
מילה השמיעי קול תוהה אם לא כדאי שנזמין לך חילוץ והצלה.. מדמיינת אותך שוכבת על הרצפה עם גב תפוס ומחכה שמישהו ימצא אותך