יום שלישי יום שלישי
S shmickey New member 12/7/16 #6 אני ממש נהנית מזה! אפשר להמשיך גם לשבוע הבא? מודה, שכשבחרתי את הפריטים, לא ידעתי שלגופיה הזו יש פסים! עם הגילוי המרעיש הזה אני אפילו אוהבת את הלוק הזה יותר
אני ממש נהנית מזה! אפשר להמשיך גם לשבוע הבא? מודה, שכשבחרתי את הפריטים, לא ידעתי שלגופיה הזו יש פסים! עם הגילוי המרעיש הזה אני אפילו אוהבת את הלוק הזה יותר
H Happy Goth New member 12/7/16 #10 שמחה שאת נהנית מתאים לי שתמשיכי גם שבוע הבא, זה עושה לי ממש חיים קלים (אבל לא ממש מאווררים ) הבוקר מישהי מהעבודה ראתה אותי וקלטה שאנחנו לבושות קצת דומה, אז היא ציינה את זה בפניי וכמובן שהייתי חייבת לספר לה על המשחק שלנו
שמחה שאת נהנית מתאים לי שתמשיכי גם שבוע הבא, זה עושה לי ממש חיים קלים (אבל לא ממש מאווררים ) הבוקר מישהי מהעבודה ראתה אותי וקלטה שאנחנו לבושות קצת דומה, אז היא ציינה את זה בפניי וכמובן שהייתי חייבת לספר לה על המשחק שלנו
S shmickey New member 12/7/16 #12 אני מבינה שאת רוצה סנדלים... מחר לא יהיו, סורי, בחמישי מבטיחה לאוורר לך את הבהונות את חושבת שחייך קלים עכשיו? חכי לשבוע הבא.. תצטרכי להלביש אותי... ואת יודעת כמה אופציות יש לי בארון
אני מבינה שאת רוצה סנדלים... מחר לא יהיו, סורי, בחמישי מבטיחה לאוורר לך את הבהונות את חושבת שחייך קלים עכשיו? חכי לשבוע הבא.. תצטרכי להלביש אותי... ואת יודעת כמה אופציות יש לי בארון
R Rosie52 New member 12/7/16 #11 אוהבת פסים והלוק כולו מם שגע! הגופיה מהממת בעיניי ומשתלבת כל כך נהדר עם כל שאר הפריטים. קיפול מושלם של המכנסיים, הנעליים הלבנות בול בפוני והשרשרת ששילבת מוי מוי כיף. רוזי
אוהבת פסים והלוק כולו מם שגע! הגופיה מהממת בעיניי ומשתלבת כל כך נהדר עם כל שאר הפריטים. קיפול מושלם של המכנסיים, הנעליים הלבנות בול בפוני והשרשרת ששילבת מוי מוי כיף. רוזי
S shmickey New member 12/7/16 #4 ממשיכה במיחזורים גם היום לא הספקתי לצלם.. אבל גם ככה לבשתי את זה לא מזמן באופן כמעט זהה. בחרתי הפעם בג'ינס שחור ללא קרעים, אחר הצהריים אחליף חולצה ואמשיך מהעבודה לבת מצווש
ממשיכה במיחזורים גם היום לא הספקתי לצלם.. אבל גם ככה לבשתי את זה לא מזמן באופן כמעט זהה. בחרתי הפעם בג'ינס שחור ללא קרעים, אחר הצהריים אחליף חולצה ואמשיך מהעבודה לבת מצווש