יום שלישי - מה לובשים?
א אייבורי New member 31/1/17 #8 בעיקר מגניב   נשים בסגנון בצל זה לגמרי סקסי.   <אלוהים שהבחור מאחורי יפסיק להפליץ פה, מה נסגר>
בעיקר מגניב   נשים בסגנון בצל זה לגמרי סקסי.   <אלוהים שהבחור מאחורי יפסיק להפליץ פה, מה נסגר>
H Happy Goth New member 31/1/17 #6 לילו דוגמנית! שימי לב איך היא מקפידה לעשות פוזות גם מקדימה וגם מאחור איזה שיחוק הצמודונים האלה( צמודונים...בתרגום בטלויזיה לפעמים מתרגמים לצמודונים ולפעמים לחותלות ) מפה הם נראים קטיפה https://www.buzzfeed.com/rachelwmiller/lularoe-leggings-review?utm_term=.fj89LAE77#.yp9OdZqyy
לילו דוגמנית! שימי לב איך היא מקפידה לעשות פוזות גם מקדימה וגם מאחור איזה שיחוק הצמודונים האלה( צמודונים...בתרגום בטלויזיה לפעמים מתרגמים לצמודונים ולפעמים לחותלות ) מפה הם נראים קטיפה https://www.buzzfeed.com/rachelwmiller/lularoe-leggings-review?utm_term=.fj89LAE77#.yp9OdZqyy
ט טליונום New member 31/1/17 #12 מי זאת האורחת? נראית שמרגישה בבית... חסרים לי פה מגפונים שחורים עם עקב. אולי סתם כי אני לא כזאת פרוגרסיבית...
מי זאת האורחת? נראית שמרגישה בבית... חסרים לי פה מגפונים שחורים עם עקב. אולי סתם כי אני לא כזאת פרוגרסיבית...
S shmickey New member 31/1/17 #16 האורחת היא בעצם דיירת חדשה לילו שמה! ילדונת בת 12 שנזרקה מביתה לעת זקנה, אספנו אותה לפני חודש מתנו לחיות לחיות ומהר מאוד לימדנו אותה סטייל מהו
האורחת היא בעצם דיירת חדשה לילו שמה! ילדונת בת 12 שנזרקה מביתה לעת זקנה, אספנו אותה לפני חודש מתנו לחיות לחיות ומהר מאוד לימדנו אותה סטייל מהו
ט טליונום New member 31/1/17 #20 מצחיקות שתיהן ומתוקות. היא נראית רגועה ואסירת תודה. ואתם ממש צדיקים!
S shmickey New member 31/1/17 #4 ואתמול ידעתי שלא יפתח שרשור לבוש אז באתי עם הכותונת לעבודה היא מגניבה ובמציאות קיבלתי עליה מחמאות אבל משהו לא לגמרי מסתדר לי בה. היא 100% כותנה והבד שלה די נוקשה, נראה לי שאקצר אותה מעל הברך, זה יעבוד יותר טוב?
ואתמול ידעתי שלא יפתח שרשור לבוש אז באתי עם הכותונת לעבודה היא מגניבה ובמציאות קיבלתי עליה מחמאות אבל משהו לא לגמרי מסתדר לי בה. היא 100% כותנה והבד שלה די נוקשה, נראה לי שאקצר אותה מעל הברך, זה יעבוד יותר טוב?
H Happy Goth New member 31/1/17 #7 יווו אני מתה עליך שמיקי שלי! רק את יכולה ללבוש דבר כזה ולגמרי לגרום לזה לעבוד! אם כבר גרביים שרואים אז אולי תחרה או משהו כזה מגניב עם פרינט? אם את מחליטה לקצר, אז לדעתי ממש ממש לקצר, שיהיה מיני מיני מיני-סופר מיני
יווו אני מתה עליך שמיקי שלי! רק את יכולה ללבוש דבר כזה ולגמרי לגרום לזה לעבוד! אם כבר גרביים שרואים אז אולי תחרה או משהו כזה מגניב עם פרינט? אם את מחליטה לקצר, אז לדעתי ממש ממש לקצר, שיהיה מיני מיני מיני-סופר מיני
ט טליונום New member 31/1/17 #14 טוב, זה כבר ממש מתקדם בשבילי אני בעד קיצור (אבל למען גילוי נאות חייבת לומר שבאופן כללי לא מתחברת למידי וכל מה שמתחת לברך)
טוב, זה כבר ממש מתקדם בשבילי אני בעד קיצור (אבל למען גילוי נאות חייבת לומר שבאופן כללי לא מתחברת למידי וכל מה שמתחת לברך)