בוקר טוב לחול המועד
אני בשומרי משקל והצלחתי למרות החגים לשמור....
בחגים אצלי מסורת אפית עוגת שמרים... אני אוכלת רק פרוסה אחת ביום
זה חלק מכמות הנקודות המורשית....
כל חיי לשתי את הבצק בידיים והוא תפח לי גבוה...
קניתי מיקסר, ואני לא מצליחה איתו עם הבצק... פשוט לא תופח
אמש החלטתי לנסות שוב והפעם הוא תפח פי שלושה...
אז או שהשמרים לא היו טריים, או שסדר הכנסת המצרכים היתה
שונה... מכל מקום כעת פעלתי לפי הסדר של מצרכים יבשים קודם
עם השמרים אח"כ הביצים אח"כ הנוזלים ורק בסוף את החמאה...
אחרי התפיחה הכנסתי למקרר בלילה והבוקר מצאתי את הקערה
שכמעט עלתה על גדותיה.... אז הפעם יצליח לי!!!