יום שלישי פעמיים כי טוב חצי שבוע כבר עובר.

הדסהש1

New member
יום שלישי פעמיים כי טוב חצי שבוע כבר עובר.

טוב שהחגים יסתיימו בקרוב ונחזור לשיגרה...מאחלת חיים שקטים ורגועים ובריאים לכולם.ציפי גם לי זה קורה שאני בטעות מוחקת את הכתוב .ולכן אני מקלידה לאט ובודקת את הכתוב לפני השליחה.אם יש לי בכל זאת טעויות אני מתקנת מיד.
 

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לחול המועד

אני בשומרי משקל והצלחתי למרות החגים לשמור....
בחגים אצלי מסורת אפית עוגת שמרים... אני אוכלת רק פרוסה אחת ביום
זה חלק מכמות הנקודות המורשית....
כל חיי לשתי את הבצק בידיים והוא תפח לי גבוה...
קניתי מיקסר, ואני לא מצליחה איתו עם הבצק... פשוט לא תופח
אמש החלטתי לנסות שוב והפעם הוא תפח פי שלושה...
אז או שהשמרים לא היו טריים, או שסדר הכנסת המצרכים היתה
שונה... מכל מקום כעת פעלתי לפי הסדר של מצרכים יבשים קודם
עם השמרים אח"כ הביצים אח"כ הנוזלים ורק בסוף את החמאה...
אחרי התפיחה הכנסתי למקרר בלילה והבוקר מצאתי את הקערה
שכמעט עלתה על גדותיה.... אז הפעם יצליח לי!!!
 
הבוקר היינו בתערוכת הרהיטים

במגרשי התערוכה בתל אביב. בלאגן אחד גדול ואין מה לראות, חבל על הזמן וחבל על הכסף ששילמנו לחניה. מועדים לשמחה.
 

shron17

New member
סיבה נוספת,שמרים לא תופחים כאשר מלח נוגע בהם.

את המלח מוסיפים מהצד ובזהירות כדי שלא יגע בשמרים.
 
למעלה