יום שלישי פעמיים כי טוב-יום הולדתי..גדלתי בשנה...

הדסהש1

New member
יום שלישי פעמיים כי טוב-יום הולדתי..גדלתי בשנה...


יום המועדון היום כך אחגוג את יום ההולדת...עם משפחתי כבר ציינו....
 

יוליקה

Member
מנהל
הדסה יקירה!! המון ברכות ליום הולדתך

ההתראה של הפורום לא עבדה!!
מצטערת שלא הספקתי לפתוח לך שרשור.

המון ברכות ליום שמח ומאושר עבורך המון בריאות ואהבה.
 

הדסהש1

New member
יוליקה והשאר תודה רבה..הייתי היום בהרצאה במועדון

עם מירי פירסטנברג-הנצולה מהטבח במעלה העקרבים...מה אומר נשארנו פעורי פה..
את ההאצאה היא עושה בהתנדבות..נתנה לכל אחת מאיתנו חוברת שכתבה..
בפברואר יצא ספר על חייה..לא קלים הם היו..היא הזכירה שגרה תקופה בדימונה
 
"האוטובוס במעלה עקרבים"

בזמנו בין יתר המחקרים שלי, חקרתי את פרשת האוטובוס במעלה עקרבים לצרכי הדרכה, והסתברו לי פרטים רבים שלא פורסמו בפומבי, כולל תמונות של הנרצחים באתרם.

מי שניצל באוטובוס היו חיילת ואחות, שתיהן היגרו לחו"ל בגלל הטראומה ובינתיים נפטרו, אחיה שהיה נכה עשרות שנים עד שנפטר, והיא היחידה שאחד החיילים הגן עליה בגופו, היחידה שנותרה היום חיה מבין כל נוסעי האוטובוס ההוא.

עוד חוליה בסבל של אזרחי מדינת ישראל במלחמה הסזיפית נגד הטרור, מלחמה בה איש לא נחלץ לעזרה, מלחמה בה כל מיני ארצות מחורפנות תומכות בטרור, מלחמה שמתנהלת כבר 180 שנה ושסופה בלתי נראה לעין.

 

הדסהש1

New member
המרצה היא האחות של חיים שנשאר צמח

במשך 32 שנה..היא כותבת ספר שיצא בפברואר לאור...
 

מינהר

New member
ממש כך, מאיר. אכן ארצות כאילו נאורות

תומכות בטרור נגד ישראל. אבל הנחמה שלנו כעת היא שהסונים והשיעים נלחמים זה בזה, וכל מיני דאעש וקאעידה. קצת הסחת דעת מאיתנו.
 
בהחלט חור בהשכלה של הארצות האירופאיות

אם היו חושבים קצת, היו מגיעים למסקנה שכאשר ערבים טובחים בערבים בעשרות אלפים, הם לא יכולים להיות מסכנים או בכלל אנשים טובים.

 

emmy 5

New member
להדסה ,מזל טוב ליום הולדתך,בריאות,אושר ונחת מהילדים

 

יוליקה

Member
מנהל
פיצוץ מכונית ליד הבורסה

אזיה פחד... זה הרחוב שאני נוסעת בו בכל פעם שאני אצל הילדים
שפע טל פינת ערבי נחל... זה בפניה ימינה מעלית הנוער...
 

יוליקה

Member
מנהל
סיפור של נסיעה במונית בתל אביב

הנוסע הוא הפרסומאי אריה רוטנברג שבמקרה הוא גם בן מחזור שלי מהיסודי:

Arie Ruttenberg

מוות לאשכנזים. גירסת נהג המונית. 19.1.16 שעה 16:30
עליתי על המונית שלו לפני שעה ברוטשילד. הוא היה באמצע שיחה עם מישהו. הם דיברו על לכידת המחבל בן ה-16 שרצח בעתניאל. הוא התמוגג מנחת: "אל תדאג, הבחור יגיע עכשיו עם התחת הרך שלו לכלא, מחכה לו שם כבר תור ארוך כדי לדפוק אותו בתחת...אני כבר נהנה מלחשוב על זה, בשר טרי. אני מכיר את זה מהכלא הצבאי שלי. דפקנו שם את כולם. אין לך מושג איזה יללות יהיו שם כל לילה..." פה כבר לא יכולתי לשאת זאת יותר וביקשתי שישתוק. התגובה הייתה:" חתיכת בוגד אשכנזי. צריך להעמיד אתכם לקיר ולחסל אתכם. כבר קיפלתי כמה בחיים שלי, אין לי בעיה לקפל גם אותך וכו' וכו'"
כפסע היה בין איומים לאלימות של ממש. אנחנו בתקופה בה הנאצים בישראל מרימים ראש, וזה רק עניין של זמן עד שהחיסולים יחלו. ראו הוזהרתם.
 
למעלה