יום שלישי פעמיים כי טוב

תודה ענקית למאמינה בו../images/Emo24.gif

על תרומת האוכל לאם חד הורית עם שני ילדיה. פרסמתי פה פניה לפני מספר ימים על טלפון שקיבלתי, על משפחה חד הורית, האם והילד הקטן חולים, והמצב כלכלי קשה ביותר. סימה קנתה מצרכים לשבת מכל טוב ומכל הלב והעבירה למשפחה הנ"ל. סימה כל הכבוד לך, את מקסימה וטובת לב. בזכותך למשפחה הזאת יש מה לאכול.

ihovav

New member
תודה לעולם ו מלואו!

הטיטולים הגיעו אלי ואעביר אותם הלאה כבר מחר. תודה!

מיכליתי

תודה על התיווך האמת ממש נהנתי... יש משהו ממלא ואלוהי בנתינה דיברת איתה? היא אהבה את הדברים?

התודה היא לך

התקשרתי אליה והיא סיפרה לי בהתרגשות על הקניות שערכת לה. הבת שלה גם מאוד התרגשה וסיפרה כמה את נחמדה (כאילו שאני לא יודעת
נשיקות יקירתי.

tyran8

New member
לנירה נוגה הספרית מר"ג ונעמי פסי המדהימות

ולכל מי שנתן ותרם נעמי יום שלם אירגנה היום ועמלה קשות ורצה ואירגנה . וואן גדול יצא עם כל טוב לבנות במעון מטיטולים הגיינה אישית בגוד חדש גופיות חמות מגבונים ועוד ועוד ...................... מודה לה מכל הלב על כל הזמן היקר שהקדישה היום למען הנשים . הן מבקשות ממני להודות בשמן כאן בפורום לכל התורמות והמשנעים המקסימים . לצערן אין ביכולתן מחשב כדי להודות אז אני עושה זאת בשמן. לדרור המשנע שנסע במיוחד עד ר"ג לאסוף הכל המון תודה !!!!! ולכל מי שהיה חלק בפרוייקט הענק הזה . אלפי תודות חיממתם לי את הלב .

tyran8 -מקלט לנשים מוכות

שמחה לשמוע ממך שעזרנו ולו במעט להקל על הנשים וילדיהן, באמת היה "מבצע" אתמול ונמסרו הרבה בגדים לילדים בגדים לנשים משחקי קופסא ספרי ילדים טיטולים מגבונים מוצרי הגיינה ועוד אשמח אם תמשיכי לעדכן בהמשך ולשתף כאן בצרכים של האנשים והמקום. היה כף להיות איתך הרבה בטלפון אתמול-"ראיתי" את החיוך והשמחה שלך עבור אחרים. מודה גם אני לדרור שהגיע בערב אחרי יום עבודה בנסיעות,ועשה את כל ההעברה לטיראן. ל-ה-חברה שלי נגה: שנתנה לי את האפשרות למלא את המספרה בכל הדברים עד לאיסוף בערב, שתרמה והתרימה המון בגדים עבור המקלט,שתמיד מקשיבה לי , אוהבת אותך אשמח לעזור גם להבא יומהכיטוב נעמי.

תודה לאישה מיוחדת-מיה../images/Emo47.gif

יש אנשים שבוחרים לעשות בלי סוף למען אחרים ותמיד מאחורי הקלעים מיה-אישה מקסימה ואכפתית ומלאת אהבה תודה לך על התרומה וגם לבן שלך המקסים שהצטרף לעשיה כל הדברים שנתת אתמול הועברו למקלט לנשים ביחד עם עוד דברים מאחרים, אני מודה על הכנסת האורחים, על העידוד , על ההרגשה שתמיד את שם יומהכיטוב נעמי.

עלוקות

New member
../images/Emo31.gif שרשור מיותר

פשוט בדיחה אכשיו אתם כאילו מראות איזה מעשים טובים עושים פה כדי להסטיר את המעשים שאתם עושות כולם יודעים שיש פה אנשים טובים שעושים ועוזרים רק לא כולם כאלה טובים כמו שהם רוצים שיחשבו מנהל חדש לא ישנה את ההרגשה שכבר יש ואת האיכס שמרגישים פה את הנזק כבר עשיתם אז יאלה די תעשו בדיקה מי מכל האנשים מקובל שיהיה מנהל פה וכולם יהו שמחים ולא יהיו מריבות

אולי די כבר עם הארס שזורים פה כל מיני

שמופיעים פה פתאום באמצע כלום ומסתתרים מאחורי כל מיני ניקים לא מוכרים. מי שלא מתאים לו לא חייב להיות כאן. לא מכריחים אף אחד להשתתף בפורום. תתעסקו בעשיה והנתינה היפה במקום לזרות רעל. המנהלות עושות פה דברים שראויים להערכה רבה!!!זה אינו מקום העבודה שלהן והן אינן משתכרות ממנו!!! אז די עם כל ההשמצות!!! ישנם בפורום הרבה אנשים טובים שעושים עבודת קודש וכן, הם ראויים למלוא ההוקרה וההערכה.

ג ר י ת

New member
אפרוחים קישטה

לא מתאים לך לשמוע אז ברההה עבודת קודש???? עבודת ליקוקים וטו לא!!!!! מנהלות שאוהבות לשון בתחת עמוק עמוק פויה איכס

cial 1

New member
נכון../images/Emo31.gifעדיף למחוק ולהמשיך יום הכי טוב כאן.:-

לו היה אפשר גם לוותר על הסמל הזה הוא בוטה מדי? פעם אחד שחלתי סמל זה היה רק להצבעה. וזו פעם שניה להמשיך כאן לתת אווחה ANN7

רותה לי

New member
תודות ל - 24 dindin, חמודה כזאת...

תודה לך מקסימה על הדברים הנפלאים. שמחתי לפגוש אותך. הספרים הם בהחלט אוצר אמיתי וברור שהקורקינט שימח את הגבר שלי מאד והוא שולח לך
(כך גורמים לאימהות לדפיקות לב מרובות.....) חלק מהדברים הועברו למשפחה נוספת עם ילדים קטנים, ותודה מהם גם. ושיהיה בהצלחה בלימודים..... אני

רותה לי

New member
תודות לאוזיריס המיוחד ומיכליתשלהצאט האהובה

אמנם זה באמצע הדרך, ורק בעוד כמה ימים בע"ה זה יגיע אלינו אבל גם עכשיו אני מרגישה צורך לשלוח תודה גדולה ו
לשניכם ולחברה של מיכלית כמובן
למיכליתשל הצאט על החיבור לחברה הלבבית שהעבירה שולחן כתיבה מקסים לילד, שבאמת מחכה לו בהתרגשויות.... בייחוד אחרי התמונה...
לאוזוריס שיודע כל פעם להפתיע מחדש, כי ככה זה כנראה אצל מלאכים........אין עליך!!! תודה איש על איסוף השולחן בשעת לילה מאוחרת ושינוע אל נקודת ההמתנה שלו. (ותודה לסיגלי על הסיוע בהכוונה
) שולחת אהבה לכולכם מרחוק רחוק..... אבל אתם בטח יודעים הרי ש: "אין מקום שהוא רחוק מידי"

שוקולתה

New member
../images/Emo24.gifשקיפות

רטוצה להודות לך למפרט עוד קודם למרות שאודתי האישה מאוד מאוד שמחה מישפחה מרובת ילדים כל מיני גילאים קיבלו את הביגוד ומאוד מאוד שמחו .הכל היה מעורבב כך שלא זוכרת . מודה לך מאוד מאוד איש יקר . דרך אגב יש למסירה מיכנסים גברים במצב מצויינים חגיגים מידה 42 מישהו מעוניין למסירה . וחולצות מידה לארג' גברים יש קונים . אני מחפשת למישפחה מיכנסיים מידה 42 חולצות אקסטרה אקסטרה לארג' מכל הסוגים לאיש אחד בשכונה שלנו שזקוק . אשת חבר יש לי לתת לך אבל הבעיה אצלך שינוע מיכנסי בנות ארוקות מס' 2-3 האם עוזר לך . אורלוש 16 אני העברתי למישהי את מיתקן קורנפלקס סורי חיכה הרבה שבועות .סליחה מותק נירה63 האם את צריכה להעביר לי דברים מותק מקטושקה ? תודה לכם אנשים מקסימים

ריקילי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo189.gifתודה למלאכית "הדג של נועה"

על שהלבשת את ילדי המועדונית בבגדים, נעלים, שמיכות.... על האנציקלופדיה שמשמשת אותם בהרחבת האופקים. על הצעצועים הרבים ששמחו אותם מאוד. על הנתינה האין סופית שלך. תודה מיוחדת לך מראשי העמותה,ממנהלת בית-הספר,מהורי הילדים וממני אהבה רבה.

קשת 82

New member
שוב רוצה להודות למיה נעמי ונירה על רוחב הלב ו

התרומה הנדיבה הועברה ליעדה והמישפחה מודה לך מכל הלב נעמי ונירה תודה רבה על הארגון השינוע והתיווך מכל הלב

למעלה