יום שלישי פעמיים כי טוב אז שיהיה לכולנו יום טוב
K Kesem_ New member 16/10/07 #3 בוקר טוב ../images/Emo20.gif בוקר אור יום שלישי - היום של הקוסקוס אחלה יום לכולם
M maxima ושמנה@ New member 16/10/07 #9 ../images/Emo46.gif אל דברי עליו פעם....דאגת לי למשלוח....פעם יותר נכון דאגת לי...היום...אמממממממממממממ אז אל תדברי עליו....כן כן על הקוסקוס
../images/Emo46.gif אל דברי עליו פעם....דאגת לי למשלוח....פעם יותר נכון דאגת לי...היום...אמממממממממממממ אז אל תדברי עליו....כן כן על הקוסקוס
צ צברית עוקצנית New member 16/10/07 #6 בוקר אור ויום קסום וואוו לא מאמינה רק עכשיו התעוררתי, התעוררתי בשעה 4:30 לבונבון והנה היום באמת פעמיים כי טוב, הלוואי כל יום לישון ככה
בוקר אור ויום קסום וואוו לא מאמינה רק עכשיו התעוררתי, התעוררתי בשעה 4:30 לבונבון והנה היום באמת פעמיים כי טוב, הלוואי כל יום לישון ככה
י יפעת* New member 16/10/07 #7 בעוד שבוע בדיוק אני מסיימת עבודה של שבע וחצי שנים ועוברת ל"עולם אחר". המשך שבוע נעים לכולם
M maxima ושמנה@ New member 16/10/07 #10 נראה לי דווקא נפלא כזה שינוי אני בכלל כזאת שאוהבת שינויים..... מאחלת לך בדרך החדשה.....רק אושר ובריאות
נראה לי דווקא נפלא כזה שינוי אני בכלל כזאת שאוהבת שינויים..... מאחלת לך בדרך החדשה.....רק אושר ובריאות