יום שלישי פעמיים כי טוב! :)

LOLI152

New member
יום שלישי פעמיים כי טוב! :)

מחיים את הפורום ויהי מה!! בקיצור יום שלישי, יום נפלא יום חביב. ספרו לנו על דברים טובים שקרו, דברים רעים שקרו, וכמובן, דברים שקשורים לנושא הפורום היקר שלנו!!:)

LOLI152

New member
אכן כך!

היום בהפסקה אחרי שביזות שיעור הסיטוריה מצלצל לי הפלאפון והאיש היקר והחמוד ביותר בעולם על הקו. (נדיר כי הוא בצבא!) אני עונה הוא עושה לי "תהיי בשקט ורק תקשיבי!" הוא השמיע את 'אוהב אותך'. חח! הנשמה. עכשיו הוא לא חובב של מוזיקה של דניאל סלומון, אח"כ הוא סימס שהוא פגש מישהי שמתה על דניאל סלומון והוא סיפר לה שגם אני.. חח אז הוא היה חייב להקדיש לי שיר :p קיצר. אחד הדברים שעשו לי את היום מושלם. בבצפר היה נחמד. המון מגמה ברצף, אבל היה כיף:) אח"כ לשבט- היה יום פעילות ראשון! היה מושלם! בלאגן, כיף! מוראל! מושמושים!! השכבה המושלמת שלי!! אהוביי!! ועכשיו הביתה!! יאללה אוכל מקלחת פורום דניאל סלומון ולישון את החיים. לא ישנתי איזה שנה. :) מושלמים שכמותכם! תגיבו!:)

../images/Emo214.gifאני חושבת שיש לך חיים דבש. פשוט ככה.

את כל כך מתוקה אליהם שהם מחייכים אלייך בחזרה

idanri

New member
וואלה אין משהו רציני שקרה היום..

קמתי ב10 בבוקר,קצת מחשב טלויזיה והשאר... ב16:00 הלכתי לעבוד עד 21:00 עוד מעט אולי הולך לשחק קצת סנוקר אחחחחחחח איזה חיים זה כשאין לך ביצפר!!!!!

LOLI152

New member
חכה חכה!

כשאתה תקטר על טירונות ואנחנו נצחק לנו מהכיתות היסטוריה הקרירות שלנו מהפקים חלקית ומנמנים חלקית!! :) סתם, אתה תקחאת זה כמו מלך!:)

idanri

New member
חחח תאמיני לי שלשיעורי היסטוריה אני ממש לא..

......אתגעגע
אולי לשיעורים החופשיים יותר

../images/Emo214.gifהרשו לי להדחף!!

ולהגיד שאני מתגעגעת לשיעורי אזרחות
ובמיוחד לפסיכולוגיה
אבל עוד חודש + אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה, אז שששש...

LOLI152

New member
מרשים ../images/Emo6.gif

פסיכולוגיה נשמע כיף ללמוד. לצערי אני לא לומדת... אבל המגמה שלי מדהימה. אז בסדר. נוותר :p ואזרחות. אז המורה שלי קצת טיפש. קצת. מתבלבל בחומר וכאלה. מה את הולכת ללמוד?:)

אחד הימים המבאסים בחיי...

העיפו אותי מהפנימיה,אני חולה מפוצץ בנזלת אבל לא מוותר לעצמי והולך לבי"ס...
וגם ימי הספורים בתור מדריך בבני עקיבא מגיעים לקיצם שזה עצוב בפני עצמו...
ואת כל היום הזה עובר מבלי לשמוע אפילו שיר אחד של דניאל!!!!
אין לי איתי דיסקים וזה ממש אבל ממש משביז...

LOLI152

New member
ומחר כולנו נמות. ../images/Emo6.gif

סתם לא. אבל שמעת על זה? מחר יום חדש. הזדמנות חדשה. דף חדש. למה אתה עוזב את בני עקיבא?

LOLI152

New member
זהו? ככה פוף? זהו?

אני אולי לא מבינה גדולה בבני עקיבא, אבל בתנועת נוער אני כן ואני יודעת שזה ממכר, וכייפי, ושחבל לעזוב באמצע. אפשר לשאול למה יותר ספציפי?

כי...

בני עקיבא כמו שכולם יודעים תנועה דתית ובמהלך התקופה האחרונה הרגשתי שהתרחקתי מהדת ולהשאר מרגיש לי צבוע.... אז לכן אני אסיים את הנושא במשפט הבא"לכל הדברים הטובים יש סוף"....

LOLI152

New member
מותר לי להוסיף משפט?

או שניים. כל מה שקורה לטובה. ולכל סוף יש התחלה חדשה. יחי שינויים.

../images/Emo214.gifאני לא חושבת שאתה צריך לעזוב מה שעושה

לך טוב, אבל אחרי הכל - יש לך את הסיבות שלך, הבחירות הן שלך ובמיוחד ההחלטה. לכל דבר בחיים כמעט מתגעגעים....... ותרגיש טובבבבבב... אני כבר שלושה ימים לא מרגישה טוב, היום התעוררתי ב6 ועשרים בבוקר עם 38.2 חום. אין לי מושג איך הגעתי לעבודה, אין לי מושג איך עבדתי והרבה יותר איך שרדתי
ולמה אין לך את הדיסקים של דניאל, תזכיר לי? אני חושבת שאתה צריך לקנות אמפי/אייפוד דחוף. זה הדבר הראשון שאני קניתי בכסף שלי ולא מצטערת עליו...
שוב, תרגיש טוב

../images/Emo214.gifיש עלי כתבה בעיתוןןן ואין לי זמן../images/Emo7.gif

כתבו לי ברכה ליומולדת ויש תמונה שלי במקומון העירוני :) והסיפור שגיליתי את זה היה ממש הזוי ומצחיק, לא האמנתי שסיפרו לי עד שהניחו לי את זה על השולחן וצעקתי
אח"כ נכנסתי לאטרף לגלות מי האשם בתעלול הזה, ורק אחרי ארבע שעות גיליתי
אחרי העבודה הסיעה אותי מישהי ממש חמודה לרכבת פ"ת, משם [בסיבוכים שלא מתאימים לי
] הגעתי לרכבת עזריאלי, הייתי ב-LALINE וקניתי מפיץ ריח וקיבלתי מתנת יומולדת קניתי פיצה עגבניה
עליתי על רכבת ב3 מעזריאלי לאשקלון, לא לפני[!!!] שדרכתי על מסטיק הגעתי לאשקלון ב4, הייתי אצל החברה הכי טובה שלי עד 8 ובעשר הגעתי הביתה... אני תשושה כל כך [מאתמול לא מרגישה כ"כ טוב], אבל נפשית?! מרגישה שלמות! היה יום מצוין, ומצפה לעוד כאלו.. מחר אגיב פה יותר
ימים עמוסים

למעלה