יום שלישי, פעמיים כי ט
! D:

N o R i K o

New member
O__O

עברתי את השלב הראשון של המבחנים לפקולטה שאני רוצה להתקבל אליה. הייתי ממש לחוצה לגבי השלב הזה כי זה שאלוני אישיות וגם מבחנים פסיכוטכניים כאלה, ולגבי הראיונות משום מה פחות הייתי לחוצה.
אבל עכשיו נעשיתי קצת סופר לחוצה לגביהם. כי זה שלושה ראיונות ברצף, ובכל אחד מהם יש פסיכולוג ואיש שעוסק במקצוע. ודברים ששאלו אותי בשאלות הסופר מלחיצות בכתב הולכים לשאול אותי פנים אל פנים. אמאמאמאמאמאמאמאאמאמא T_T
תחזיקו לי אצבעות או משהו?

Ayelet 363

New member
כל הכבוד! והמון בהצלחה!

לא שתזדקקי לזה.

רק אל תהיי לחוצה. תאמי בעצמך! והם יתפעלו ממך!

Ayelet 363

New member
היי!

מה קורה?

ממש מגניב להיכנס לפה ולראות את ההודעה הזו!

היה מגניב!
ביום הראשון רק סיירתי בעיר (וקניתי כרטיסים מראש לוויקד ליום רביעי, כי פחדתי שלא יהיו), יום אחר כך הייתי באירוע של ג'וס ווידון, איימי אקר ואלקסיס דניסוף. היה כל כך אדיר. אחד הריאונות המוצלחים ביותר שלהם לדעתי, ואני בטוחה שהייתי חושבת כך גם אם לא יהיתי משוחדת לטובתו. הייתה מישהי ששאלה על ישראל. ג'וס אמר בין היתר "It's a mitzvah". אני עצובה שלא יצא לי לדבר אית האחרי זה. זה היה מוזר, לפני זה תהיתי אם הי אפנתה אליי ולא הייתי בטוחה, והי אגם נראת הלי קצת מוכרת- אבל אני דווקא לא חושבת שהכרתי אותה, סתם תחושה כזו. חבל שלא יצא לי לדבר איתה.

בכלל, היו שם מעריצים מגניבים.

וויקד- אומייגאד. בכיתי מהתרגשות. היה מעולה.

כריס קולפר חתם לי. הוא גם שאל אותי מה שלומי. אמרתי לו שאני מתרגשת. הוא אמר "That's good". חמודי.

הייתי גם בתהלוכה לכבוד יום ההולדת של המלכה. צילמתי אותה ואת הנסיכים. צילמתי גם הרבה את המשמר, מטס שהיה והיה ממש מרשים.

הייתי גם במוזיאון הבריטי, מאדאם טוסו, הטאוור, שוק בורו, שוק פורטובלו, הטרדיס, פארקים וכו'.

אני כל כך רוצה לחזור לשם.

N o R i K o

New member
וואו, נשמע שהיה לך מדהים O_O

הייתי כבר פעמיים בלונדון (ועוד חצי פעם כשהייתי ילדה אבל זה פחות נחשב) ולא הספקתי כל כך הרבה! ממש מאושרת בשבילך, אני יודעת שממש רצית את זה :)

pennylane11

New member
את הכרת אותה, סביר להניח

קוראים לה דניאל, היא מסתובבת בכנסים והייתה באינספור הפקות מקור. (ראיתי את התמונות שלה בפייסבוק והזעזעתי נואשות מכמה שזה לא הוגן. היא גם גרה באנגליה וגם הולכת לדברים כאלה???) ו-הו גאד כריס קולפר תגידי לי בבקשה שהוא אדם מקסים וכליל השלמות אני צריכה לדעת את זה D:
נשמע שהיה ממש ממש נהדר! אני ממש שמחה לשמוע D:

Ayelet 363

New member
אני לא חושבת שהכרתי אותה בשם

אולי היא הייתה מוכרת לי כי עברתי לידה פעם. היו גם הרבה אנשים שנראו לי מוכרים אבל אני בטוחה שהם בריטים\לא בריטים, אבל לא מהארץ, אז אולי זה בכל זאת צירוף מקרים שחשבתי שאני מכירה אותה, ואז במקרה זו היא. אבל, בכל זאת, היה שלב שבו- אני לא בטוחה אם לא דימיינתי- אני חושבת שהיא אמרה לי היי קודם. מצד שני, היו הרבה שאמרו היי מבלי להכיר קודם, אז אולי לא דימיינתי והיא אמרה היי אבל היי כללי לכולם, או היי לי בלי לדעת שאני ישראלית, או שהיא הבינה שאני ישראלית כי היא שמעה אותי מזכירה את זה, אבל משום מה לא הבנתי את הכוונה הזו. עכשיו אני עוד יותר עצובה שלא אמרתי לה שלום.

כריס היה ממש מקסים! מישהי התפנגרלה אחרי זה ברכבת, כשהיא חזרה הרבה פעמים על המשפט "He called me honey". כולם ממש התלהבו ממנו. גם ראיתי אותו מדבר עם זו שהייתה לפני בתור, שגם הביאה לו מכתב כלשהו, והוא היה כזה מאושר. נראה שהוא שמח לראות את כולם.

הוא היה כל כך חמוד.

ותודה!

pennylane11

New member
ראית דוקטור הוריבל באייקון 2011?

או אפילו את משחקי קרוסאובר? כי היא שם... בכל מקרה היא אחלה, אבל לא נורא, אני בטוחה שעוד יהיו לך הזדמנויות לדבר איתה, בלונדון או בארץ.
ו-הומגדהומגדהומגד די הוא כזה חמודדד!!! אנשים מתפאנגירלים עליו ועל דארן בטאמבלר ועל כמה שהם קסומים וחמודים וa pool of wonderful כזה ואני מתה מבפנים בתקווה שזה באמת נכון, אז תודה שאיששת את זה!

Ayelet 363

New member
את דוקטור הוריבל לא

אבל את משחקי קרוסאובר ראיתי פעמיים.

מקווה שבאמת תהיה לי הזדמנות... ואז אני אגיד לה שממש קיוויתי להגיד לה שלום שם.

ואין בעד מה!

Black Stain

New member
יהה ידעתי שיהיה טוב!!

הספקת המון!!
תעלי לנו איזה תמונה שנשטוף את העיניים קצת בלונדון!

Ayelet 363

New member
תודה רבה!

ניסיתי להעלות את התמונה באופן רגיל, אבל היה כתוב לי שהיא חורגת מהגודל המקסימלי, אז הורדתי לה את האיכות.

E l S i

New member
נשמע אדיר! |קנאה|

"כריס קולפר חתם לי. הוא גם שאל אותי מה שלומי. אמרתי לו שאני מתרגשת. הוא אמר "That's good"."

נשמע שכל האומץ ושהיית צריכה השתלם לך, אני שמחה בשבילך :)

למעלה