יום שלישי-שמח במטבח

חנהפ

Active member
הנה המתכון המתוקן לעוגה לקפה בניחוח קינמון:


רכיבים:
לבצק:
1/4 1 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית סודה לשתיה
85 גר' חמאה
1 ביצה
1 חלמון
2 כפיות תמצית וניל
1/3 כוס ריוויון
(הכנתי לבד, ל- 1/3 כוס חלב הוספתי 1/2 כפית מיץ לימון, ערבבתי והשארתי ל- 10 דקות)
לפרורים:
1/3 כוס סוכר
1/3 כוס סוכר חום
120 גר' חמאה
3-5 כפות שמן
כפית קינמון
3/4 1 כוסות קמח
אופן ההכנה:
מעבדים את החומרים היבשים עם החמאה החתוכה לקוביות עד שהחמאה ניטמעת בקמח
מוסיפים את שאר החומרים מעבדים את חומרי הבצק לבלילה אחידה.
יוצקים לתבנית ומישרים את פני השטח



מעבדים את חומרי הפרורים עד לקבלת בצק
מפוררים לפירורים גדולים ומניחים על הבלילה



אופים בחום 165 מעלות למשך כ- 35-40 דקות
 

yair_bar

New member
מנהל
לקראת מעבר דירה מרוקן את המקרר - בעיקר את המקפיא

אטחן היום כנראה בשרים לקבבים
 

yair_bar

New member
מנהל
תודה רבה. יש עוד כמה שבועות, אבל הבלגאן כבר בעיצומו

 

Maldini Girl

New member
אצלינו

לארוחת צהריים
פסטה ברוטב של שמנת עם טונה, עגבניות ותבלין מעושן.
&nbsp
ערב- כבד,עוד לא ברור איך ובאיזו צורה.
 
הגיעו תערובות חדשות לתיבול בסופר האהוב על בעלי

אז היום הכנתי פרגיות בתיבול של אננס וטיריאקי- יצא ממש טעים

ולצד זה תערובת של כל מיני סוגים של עדשים וגודיז שהבחור אוהב ואין סיכוי שאני אוכל

&nbsp
ותכף אראה מה בא לי להכין לעצמי, לא ממש רעבה עדיין.
&nbsp
 
למעלה