יום שלישי 13.11 בקשות

תלושים לצומת ספרים מסופרפארם

בסופרפארם יש מבצע שאם קונים בסכום מסוים מקבלים תלושים לקנית ספרים בצומת ספרים. האם יש למישהו את התלושים לספרים ומוכן לתרום אותם? אני מבקשת עבור אישה שרוצה לקנות ספרים ולא יכולה. תודה, נעמי.

מסירות שלא אקטואלי-להודיע

לעיתים אנשים מפרסמים דברים למסירה מקבלים הרבה מסרים ולא עונים כי המסירה כבר לא אקטואלית, אני מבקשת מאוד לענות לפונה ולומר שלא אקטואלי כדי שלא ישאר הפונה עם הרגשה שמתעלמים ממנו. חשוב גם להרגשת הפונה וגם כדי שידע איפה הוא עומד בחיפושיו. תודה, נעמי.

מסירת אינציקלופדיות - לאן ?

שלום, אני מעוניינת לתרום אינציקלופדיות לאיזשהי ספריה או מוסד אבל אני לא יודעת לאן... ? אני רוצה רק לציין שאני מעוניינת לתרום למקום ספציפי שאני יודעת שהם צריכים ולא לעמותה. תודה

trasie

New member
בעוד כשבועיים נפתחת ספרייה חדשה ל...

ישובי עוטף עזה, וכל תרומה של ספרים תהיה מבורכת. אני בעצמי כבר אספתי להם במהלך החודש כ- 150 ספרים. ולדעתי הם ישמחו לכל תרומה של אנציקלופדיות ו/או ספרי קריאה ועיון וכו'. אם את מעוניינת למסור לשם - שלחי לי מסר.

מחשב?!

אני מחפש כבר המוון זמן מחשב. האם מישהו יכול לתרום או למכור במחיר סימלי? כמובן שיש עדיפות לנייד. תודה נ.ב. נא לפנות ע``ג המסרים בלבד

בגדים לחורף לאם חד הורית

מירושלים. מצבה די רע ואני מנסה לארגן לה בגדים לחורף, בעיקר חולצות או סוודרים. היא מידה M או 40. יכולה לאסוף מאזור המרכז גם.

tamidb

New member
קרינושנוש

יש אצל חברה שלי מחולון בגדים רבים במידה הזו אם יש לך איך לאסוף ממנה שלחי לי מסר ואתן לך טלפון לתאום

ihovav

New member
מחפשים כסא לרכב או ריפוד לכיסא כזה

ומיחם חשמלי. תודה.

K a t u s h k a

New member
../images/Emo23.gif מבקשת שוב בשביל חברתי....

ראיתי שאחותה כבר פנתה כמה פעמים אך לא היתה תגובה. במשפחה מצוקה כלכלית קשה, 3 ילדים בגילאים שונים. מנסים לשרוד ולהסתדר ולעמוד בתשלומים אך קשה להם עם אוכל. כל דבר יתקבל בברכה. הם מאזור חיפה - גשר פז. לפרטיה ניתן לפנות אליי או אל אחותה inga1 במסרים. אודה לכם מאוד מאוד מראש קטי

נירה63

New member
קטי אכין למשפחה אוכל יבש.

אודה לך אם תשלחי אלי במסר טלפון להתקשרות עם המשפחה ולתיאום מתי אוכל להביא להם את המזון היבש.

אשת חבר

New member
זקוקה לבגדי ילדים חורף

בן מידה 8-10 בת מידה 6-8 בת מידה 2-4 הילדים זקוקים להכל אין להם כלום!!!! אשמח לקבל עבורם סוודרים חולצות גופיות פיג'מות טרנינגים גרביים גרביונים מטריות לבנות חצאיות הבת הגדולה לובשת מכנסיים בבית ואחה"צ הקטנה לובשת מכנסיים וחצאיות אשמח גם לבגדי שבת. תודה רבה תזכו למצוות.

K a t u s h k a

New member
מבקשת בשביל קשישה מהוסטל

קשישה בודדה ללא משפחה המתגוררת בהוסט מבקשת עזרה במקרר קטן (כמו משרדי אולי - הנכנס מתחת לשיש). החדרים בהוסטלים קטנים כך שאין מרווח ממש למקרר גדול. בינתיים היא חולקת מקרר עם שכנתה בחדר הסמוך מה שלא כל כך נוח וגם בעייתי מבחינת אחסון לשכנה (גם לה מקרר קטן). ישנה אפשרות לאיסוף מאזור חיפה והקריות והסביבה על ידי נכדה של אותה הקשישה. אודה לכם מאוד באם תוכלו לעזור

למעלה