יום שלישי 30.10 מסירות

מטרנה שלב 1 למסירה

יש לי קופסא גדולה פתוחה של מטרנה שלב1 לקחתח ממנה 6 כפיות למעוניין שיבוא לקחת

שוקולתה

New member
למסירה בוקר טוב לכם

למסירה לנשים /נערות סגנון ספורטיבי . 1. למסירה מיכנסיים מידה 34 חדשות של תמנון 2 מיכנסיים קורדרוי . 2. מיכנסיים מידה 2 כמו שמאול או מס' 1 3. מיכנסיים גינס מידה 1 כמו מס' 2 . 4. מיכנסים מידה 2 5. מיכנסיים קורדרוי נמוכות מס 1 6. כותונת בד כותנה או לבית שמלה מידה אקסטרה לארג' או לארג' אדומה עם הדפסה .שרוול קצר 7. חולצה ליקרה שמואל שרוול קצר אדומה .פשוט הבנות שלי גבהו הכל קצר עליהן . והרשימה של אתמואל אז ככה חולצות לגבר מידה לארג ימסר ליחזקאל חולצה לגבר גדולה גדולה מידות חול רשום מס' 6 כמו 3 אקסטרה בערך .חדשה יחזקאל כובעים 2 כותנת מידה שמואל לאישה ליחזקאל קפוצון מידה מדיום לילד שני חולצות לגיל חצי שנה בנים חולצה לארקג' נשים שחור קצר ליחזקאל שמיכה למיטה זוגית מי צריכה תימסר למישהי סדין גומי סטן למיטה זוגית ימסר אלין של הים27 ארנק לילדה HNDO מיתקן קורנפלקס לאורלוש 16

גם לי יש משהו לתת ברשותכם ובאהבה

בע"ה יש לי סנדלים לקיץ מידה 37. אחד חום עם סוליה גבוהה מאוד פלטפורמה וזה מעור אמיתי, עלו ללי לפני שנה לא מעט. בקיצור יש שרוכים חומים מעור שלא נקרעים שמלפפים את כל הרגל כשנועלים את הסנדל. ויש סנדל שחור גם כן מידה 37 פתוח מאחורנית של חברת גזית, סנדל מאוד יפה ומאוד נוח. לקיץ אם לא לקיץ הזה שנגמר אז לשנה הבאה. ומנורת לילה לקריאה וללימודים חדשה!! בלי הקופסא כי אני יש לי נטיה לזרוק כל מה שאני קונה(את הקופסאות) לא אוהבת שמעטס מנורה בצבע לבן פלורסנט לבן לא צהוב. זה נימצא בדירה שלי ושל החבר כאן . בקרית ביאליק מי שרוצה שיבקש בשמחה ובאהבה אעביר לו את זה. אין לי כסף לשלוח בדואר אני מצטערת מאוד אני חנוקה כלכלית מאוד מאוד מאוד, אבל מי שיוכל וירצה להגיע לקרית ביאליק גם לשבת לכוס קפה ועוגיות בשמחה אני אתן לו את זה. ומי שלא רוצה שישאר אנונימי וידאג לשינוע. אגב( אני בחורה מאוד דיסקרית אז אין מה לדאוג ) ניתן לפנות אלי במסרים. מקוה שמישהו יצטרך מה שישלי לתת. זרקתי המון בגדים של הקיץ לפני כמה חודשים היו גדולים עלי וקטנים עלי מחברות מעולות ויקרות מאוד כלומר שמתי ליד הפח זבל וכבר לקחו את זה מאחר ולא ידעתי על קיומו של הפורום הזה. אך מהיום אני נשבעת!! שכל דבר הכי קטן שהיהי לי אכתוב את זה כאן. מצטערת שיש לי רק מעט לתת אבל זה הדברים היחידים שאני לא צריכה. המצלמה שלי לא יכולה לצלם את הסנדלים אחרת היתי מצלמת. אבל באחריות שלי אני אוהבת בגדים ונעלים ויש לי טעם אז מי שרוצה שיפנה אלי פה או במסרים. יום נעים

סוזי10

New member
אלין של הים- נדמה לי שסיכמנו לגבי המנורה לא?

וגם סידרנו שינוע. תקני אותי אם אני טועה.

אה כן חברים אז הסנדלים לא כולל המנורה סוזי...

בע"ה אני קצת מבולבלת תסלחי לי נשמה אני לא אני בימים האלו איתך הסליחה אעביר אותה למי שצריך שאמרת לי בימים הקרובים אז חבריי היקרים- 2 זוגות סנדלים לקיץ מהממות.

סוזי10

New member
טעות לעולם חוזרת

אם את יכולה מחר מיכאל מגיע אלי . אז אם יוצא לך היום בערב לתת לו אשמח. אם לא אז מתי שיצא לך.

נירה63

New member
מזון יבש הועבר הערב אל משפחות אתיופיות

תודה לתמי על השינוע והעזרה.

שוקולתה

New member
יחזקאל אני רוצה לעזור לך

אבל אתה לא דואג איך לקחת אי אפשר בדואר זה לא מתאים ולא מיסתדר לי לא רוצה להבטיח ובסוף לא שלוח .

למעלה